2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Esinin sabrına maşallah canım :) ben 2yasina gelsin öyle istiyorum ikinciyi enazindan tuvalet eğitimini alsın sütten kesilsin kendi başının çaresine bakacak duruma gelsin. Yoksa gözüm yemiyo. Ama senin tıbbi açıdan öyleydi yanlış hatirlamiyosam

:) benim hayalim de öyleydi ama,
oğlum 3yaşında hala bez takıyor.
Tuvalet eğitimine banyoya direnç gosteriyor.
Elini yüzünü yikatabildigime seviniyorum. Günde en az 3kez biberonla günlük sütle yapılmış nesquik içiyor, başka türlü süt iciremedim.
3ekimde sütten kesebildim 8ay sonra 3haziranda bebegimi emzirmeye başladım.

Ama hak veriyorum. Oğlum o kadar uslu ve tatlıydi ki "bunun gibi olsun 10tane dogururum" diyen olmuştu. Erken konuştu ve yürüdü, numaracidir.
Sonra n'oldu biliyor musun?
Biz geçen haziranda ev toplamaya başlarken psikolojisi bozuldu, kutuları açmaya çalıştı rahatsız oldu. Temmuzda taşındık, kabul edemedi. Tabletten bulup bulup eski evdeki resimlerini gösterdi ağladı. Tableti fabrika ayarlarina getirdik unutsun diye. Sonra bi yerde durup incir aldığımız sırada arabadan indi arkasindN koştum üzerimize siyah bi köpek atlar gibi oldı. Oğlum kaçarken duran traktörün tekerinin arasına sıkıştı köpek orda sıkıştırdı. Eşim ve sahibi yetişti. Arabaya bindik giderken bi baktik levha "dikkat kuduz riskli bölge"
haydaa çocuğun her yerine baktım, leğen kemigin üstünde siyrilma var acile gittik. 3 kuduz aşısı vuruldu verilen tarihlerde gittik. Acayip bi çocuk oldu.
Derken tam toplanıyordu ki şubatta tayinimiz çıktı. Yine toparlandık yine taşındık. Yine kanul etmedi. "Hala eve gelmedik" dedi ağladı. Eski eve tasinacagimizi sanmış.
Yine zamanla toparlandı ki kardeşi oldu. Yine çığlık atan bi çocuk oldu.umarım artık toparlanır..

Nerden nereye geldim yaa..
Ben bayan drama karşınızda :)

Bence hiç düşünme bu tarz rüyaların üstüne. Ben de bir kaç kere askerlerin helikopterlerin evimizi taradığını gördüm. Darbe girişiminden etkilenmişiz muhtemelen. Sosyolog olsam kesin bunu çalışırdım. Üstünde durma canım

Aynen cnm surekli haber izlemekten bilincaltima islemis

PembeLokum PembeLokum
Ya bende saçma sapan rüyalar görüyorum
Dün gece rüyamda Ada'mın biri bebeğimi korkutmaya zarar vermeye çalışıyor bebeğim kucağımda kaçmaya çalışıyorum
Bebeğimi gizli bi yere bırakıp Ada'mı oyalayayım bebeğimi bulamasın diyorum sonra uyandım sıçrayarak
Bide benim aklıma sürekli bana bişi olursa bebeğim napar ya da bebeğimin başına kötü bişey gelirse ne yaparım diye düşünüyorum
Birde sanırım depresyona girdim ben dışarı çıkmak istemiyorum
Ağdaya gitmem lazım içimden gelmiyor
Doğum yaptıgımdan beri gezmek amaçlı sadece 2 kere çıktım
Yarın aşısı var kızımın keşke eve gelip yapsalar diyorum içimden
İyice kendimi bırakmışım önceden bakımlı idim şimdi saçlarımı ikinci üçüncü duştan sonra anca tarıyorum
Oje sürdüm 1 hafta önce hep uçlardan soyulmuş hiççç umrumda değil ..

Canim aman bunalima girme mutlu anne mutlu cocuk mutlu aile demektir sen iyi olacaksin ki bebrgin de mutlu olacak

Biz her gun disari cikiyoruz

Bir de bazi konularda da kaderci olmak lazim Allaha teslim olmak lazim her anin tadini cikarmak lazim cocuklarimizi Allahin 'emaneti' olarak gormemiz lazim bol bol da dua etmek lazim

Mouse Mouse bende bi bunalimdayim bi değilim :) duş alıyorum diyorum ki bakımlı olucm o gün idare ediyorum ertesi gün yine saç baş dağınık :) sütyen rahatsiz ediyo onu bile takmiyorum Üstüm islaniyo tişört degisiyorum sürekli.saç boyama vaktim geldi kesim yapmak istiyorum ama bebeği o kadar uzun bırakamam bak bnde dertliymişim :)

ACİL HAZİRAN ANNELERİ YARDİM EDİN LÜTFEN ... :(((( ben 05.08.16 normal doğum yaptim bebisim 4günlük. bugun sağlik ocağina aşi için gittik. ordaki hemşire bebişimde az da olsa sarilik var dedi.1saatden 1 emzir dedi. ama bebişi uyandiramiyorum 1saatden 1.en az 2saat uyuyor. sariliği artar diyor çoook korkuyorum.ne yapmaliyim? sizin bebişlerde boyle bir durum oldu mu?nolur cevap :(( uyuyamam bu gece ben

ACİL HAZİRAN ANNELERİ YARDİM EDİN LÜTFEN ... :KK43:((( ben 05.08.16 normal doğum yaptim bebisim 4günlük. bugun sağlik ocağina aşi için gittik. ordaki hemşire bebişimde az da olsa sarilik var dedi.1saatden 1 emzir dedi. ama bebişi uyandiramiyorum 1saatden 1.en az 2saat uyuyor. sariliği artar diyor çoook korkuyorum.ne yapmaliyim? sizin bebişlerde boyle bir durum oldu mu?nolur cevap :KK43:( uyuyamam bu gece ben

Bebegin hayirli olsun saglikla buyut insaallah
Yenidogan bebekler cok uyur
Uyandirmak icin altini degistirebilirsin, uzerindeki kiyafetleri cikarabilirsin, ayaklarini gidiklayabilirsin
1 saat bna cok erken geldi bizlere 2 saatte bir emzirmek gerektigini soylediler

Bebegin hayirli olsun saglikla buyut insaallah
Yenidogan bebekler cok uyur
Uyandirmak icin altini degistirebilirsin, uzerindeki kiyafetleri cikarabilirsin, ayaklarini gidiklayabilirsin
1 saat bna cok erken geldi bizlere 2 saatte bir emzirmek gerektigini soylediler
bence de 1saat çok az... 2saat uyuduğunda aynen bu soylediklerinden yapinca kalkiyor.çok tedirginim... hemşire ayaklarina doğru inerse dra gotur dedi.şimdi nasil anlayacam elimle derisine basdiğimda sariysa sarilik ,beyazsa değil midir?

Aksamlar Aksamlar canim gözlerinin beyaxi sarı oluyor genelde birde zaten sen işitme taramaya gideceksin beşinci gün taramadan sonra doktor muayene edip istemişti bizden sarılık testi uyandırmak için burnunu sıktır ben en güzel burnunu siktirinca uyandırıyor dum

Canım ben kullanmiyorum. Onlar büyüyüP kendileri bizi taklit edip yastıkla yatıyor. 2 yaşını geçiyor.
Zaten ani bebek ölümü riskine karşı koruma için 2 yaşa kadar önerilmiyor.

emy0364 emy0364 canim senin kullandigin yastık nasıl yüksek mi elyaf mi pamuk mu yün mü
Size niçin önerdi Dr şaşırdım
Canım biz 37 günlükken boğulma tehlikesi atlattık , o gün 5 doktor baktı yavruma, hepsi ayrı ayrı kontrol etti , hepside birbirinden bağımsız olarak reflüsü olmayan bebeklerin bile 1 ay sonra yastık kullanmalı dedi , bizde kullanmıyorduk o güne kadar , 3 yastık aldık o gün bebeğim mağazasından içinde ne var hiç bilmiyorum , o günden beri kullanıyoruz , çok yuksek değil Yastıklar

Bu arada korunmadan bahsedilmis bizim daha yeni çıktı 40 mız suanlik bişey yok ama oğlumu 1 aylık aşıya goturdugumde hemşire kondom verdi.saglikocaklari veriyor bedava kondom faydalanmak isteyenlerin bilgisine...
Eşim evlendiğimiz ilk zamanlar aile hekimliği yapıyordu , hiç devletin verdiği kordomu kullanmadık , hep marketten aldık ...

Bu emzirme konusunu başaramadım ben maalesef , ne hAyallerim vardı 1.5 yaşına kasar emzireceğim istediği her an mememi vereceğim derdim , bugun mememi almak istemedi , sağdım tabiki çok az çıktı , yarım saat ağlata ağlata verdim zorla mememi 2 çekti Bıraktı , saat 3:30 da uyandı Altını almadan uykulu iken emzireyim dedim hemen sormaya başladı 7-8 kez hızlı hızlı sorduktan sonra çok sinirlendi geri Çekildi şimdi sağıyorum 10 Cc çıkmıyor :(
Sütümü tekrar en azından eski haline getirmek için be yapmam Lazım kızlar , sürekli emzirmek dışında :( çünkü çok az ve zor geldiğinden emmek istemiyor 40 dk dor sapıyorum 10 Cc ANCA çıktı :( Tekrar rezene kimyon çaylarına mı başlasam , resmen sinirden 10 aydır ağzıma sürmediğim yanında dahi bulunmadığım sigarayı içtim :(((

Canım biz 37 günlükken boğulma tehlikesi atlattık , o gün 5 doktor baktı yavruma, hepsi ayrı ayrı kontrol etti , hepside birbirinden bağımsız olarak reflüsü olmayan bebeklerin bile 1 ay sonra yastık kullanmalı dedi , bizde kullanmıyorduk o güne kadar , 3 yastık aldık o gün bebeğim mağazasından içinde ne var hiç bilmiyorum , o günden beri kullanıyoruz , çok yuksek değil Yastıklar
Bende yastık kullanıyorum tabiki çok yüksek değil
Özellikle karnını doyurup hemen yatırdıysam

Back
X