Merhaba kızlar
Hepinize güzel bir gün diliyorum
Dün sabah annem aradı
Hatırlarsanız 20gün falan oldu annemle konusmuyoruz eşimle tartismislardi.
Abim ilk aramasinda aç yoksa çıldırır demişti
. Normalde günde3 kere arar 20gün sonra arayinca ben de telefonu açtım.
10gün önce kızıma arattım azıcık konuşmuşlardi, davet etti evine gittim, eşim kapıdan bıraktı, görmek bile istemiyor annemi bi de annem eşimden 10yaş büyük hep elini uzatıp zorla el opturur eşim de nefret eder el öpmekten.
Tabi 20gün önce kötü ayrılınca katalizör gerekiyor, oraya giderken 10ve 12 yaşlarında yegenlerimi de götürdüm.
Annem küçüğünu çok seviyor.
Büyüğü de emzirmedigim ve uyumadigi zamanlar bebegimle ilgilendi.
Çok iyi geldi bana.
Hiç kötü konular açmadık
Ev bahçeli ve ferah çocuklar iyi oynadılar
Böğürtlen topladilar falan
Giderken yaptığım kekten turtadan da götürdüm onlara da piknik oldu
Annem saçını kesmemi ve boyamami istedi.
saçını kısa güzel bi model kestim ve rüzgar esen balkonda boyadim. Yoksa boya kokusu beni mahvediyor. Parası var ama yürümek istemediği için kuaföre gitmez. Başı kapalı ama beyazlara katlanamiyor ille boyanacakmiş
Öğle yemeğini, ikindi çayını, akşam yemeğini de yaptim, kendime de yemekten aldım biraz ve döndüm
Bulaşık makine var ama elde yikansin diye ısrar etti kendisi ve yegenler bi arada komşusu uğramıştı onlar yikasilar.
Bi de deterjan zaten zehir gibi pril ağır kokuyor yetmiyor gibi çamaşır suyu da eklediler o sıra mutfağa girmedim.
eşim beni almaya gelince yine arabadan inmedi annemle hiç gorusmediler
annem biraz takar ama ne yapayım
Dilini tutsaydi o da ya...
Annem böyledir yani ona gittiğimizde misafir o olur bizde de misafir o olur.
Benim kv bile bu kadar hizmet beklemez
Her dediği rica ettiği yapılsın ister
Ikramlar, yemek bizden bi de kişisel bakımı için de ricalarda bulunur.
Ben hiç alistirmadigim icin allahtan etek traşıni benim yapmami beklemez .
Diğer kizkardeslerim yapar ama.
Ben çok olsa sırtını keselerim
Daha 55yaşında ya 5senedir falan böyle oldu
Abim evlenince psikolojisi bozuldu gelini kıskanıyor
menopoza da girdi uff
Aşıdan sonra bebegimin iştahı kesildi, 2 dk emip bırakıyor cok üzülüyorum bebeğim emmeyi mi bırakacak yoksa?
En yakın arkadaşımın nişanına gitmistik nazar mı degďi ondan mı böyle oldu diyorum
Ay bu çocuk neden emmeyi azalttı ya? Aşı mı? Nazar mı? Birkaç gündür kesintisiz uyuyor uyandırmıyorum o mu sebep oldu? Offf
Buyuyorlar canım artık bazen çok emerler az uyurlar bazen çok uyurlar az emerler
Aynen canim cok tuhaf geliyo.
Bide kizlar jel kullanin,mutlaka jel olsun,jel olmadan asla diyen kimdi hatirlayamadim simdi ama kesinlikle iliskide jel candir lohusaliktan sonra:)
Diyenden allah razi olsun:)
75.günde jele mele ihtiyaç kalmayabiliyomus:)
Gece yatarken ebeveyn banyosundan ilaç gibi bir koku geliyordu. Eşime sordum almıyorum dedi. 2'de bir uyandım bütün oda kokmuş. Muhtemelen binayı ilaçladılar ve bebeğim 5 saat o kokuda uyudu

böcek sinek ilacı sinir sistemi için çok tehlikeli. Şu an okadar sinirliyim ki... Site yönetimine dava açmak istiyorum. Bana haber vermesi lazım ki ben önlemimi alayım. İnşallah bir şey olmaz. Şimdi salonda yatıyoruz. Bu arada eşimle tartıştık. Sen kokmuyor dedin bir de geç yattın hiç mi almadın diye kızdım. Ama onu dinlediğim için asıl suç bende. Göğsüm yanıyor benim kim bilir bebeği nasıl etkiledi. O da tabii bizim tartışmamızdan uyandı iyice. Eşine fısılda diyorum ben fısıldamayı bilmem diyor, bu kadar gıcık biri... Neyse bizim ki bildiği bütün kelimeleri saymaya başladı agu, bu, ayyy, bııır :) omzumda konuşmadan karanlıkta gezdirdim yarım saatte konuşa konuşa uyudu. Şimdi de benim uykum kaçtı
Canım geçmiş olsun
annelerin koku hassasiyeti gebelikte gelişmeye başlar. O yüzden kokuyu sen erken almışsın. Eşin de zamanla alışmış demek ki anlamamış.
Bence bi komşun evi veya sadece banyosunu ilaclamis olabilir.
Evin yüksek kattaysa koku dolmustur size..
Site yönetimi gece ilaclatmaz bence
Bizim blokta öyleydi, havalandirmada sorun olduğunu kabul etmiyorlardi, en üst komşu ısrar edince bakıldı, meğer çatıda havalandırmanin üzeri kartonla mi tahtayla mi örtüluymus.
Ebeveyn banyosunun kapısı kapanmıyor mu?
Bugün c vitamini bol tuket ki etkilenmişse çabuk atabilsin vücudundan
Kendini yıpratma atlatır inşallah
Bugün yakınsa uğra site yönetimine
İstersen bi doktora da danış
Açık havada gezdir bebeğini istersen
Bazen az emiyorlar. Çişli bezi nasıl? Aşıdan sonra ancak 1 haftada kendine gelir. Gündüz iyi emmezse gece uyandır bence. Benimki emiyor ama çişli bezi azaldı nedense
Benimkiler aşının 2.gecesine normale dönüyor o kadar sürmuyo aslinda
Artık büyüdükçe daha seyrek emebilirler bu da bezlere yansır yavaş yavaş kaka da seyreklesir
Ebeveyn banyosu olmayan ve banyosunda pencere olan bir ev istiyorum

İstanbul'da hep yeni evler böyle. Bari kaliteli olsa. Tuvalet patates kızartması kokar mı ya

yatak odası böcek ilacı kokar mı
Ben de köylük bi mahalledeyim artık ya
canım insanlar ağaçları ilaçlıyorlar
biz de mandalina agaclarimizi ilaclamistik
Geçen gun üstüste iki gün rüzgara göre koku geldi
Ben de çok endiselenmiştim
Ben zaten hemen etkilenirim her kokudan astımım var
Farketmezler bizim kadar düşünceli hassas olmaları imkansız sırf gösteriş yaptıkları şeyler
'Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar' lafı o kadar doğru ki
İçimde çok şeyler var da yazdıkça sinirlencem, en iyisi boşver
Aynen, yazmazsak unuturuz bari..
Bebeğim uyandi çağırıyor
Opptum sizii