Kızlar bugün bunalıma girsem girerim ama girmeyeceğim (inşallah)
İnstagramda sürekli önüme normal doğum hikayeleri çıkıyor. Çok şey kaçırdım. Sezaryanımın ilk 3 gün dışında ağrısızdı ama 1 hafta anestezinin etkisinde rüyada gibi gezdim. Bir de Boğazıma tüp soktukları için hala öksürüyorum. Bu öksürük hep kalacak mı çok sinir oluyorum. Bebeğim korkuyor, uyanıyor

Normal yapabilirdim. 40+3'te aldık. Ne oldurdu 42'yi bekleseydik. Korktuk işte. Hep içimde ukte olarak kalacak.
Bir de 5 senenin sonunda bunca uğraşla olmuş olmasına da çok üzülüyorum. Çok şükür sonu iyi oldu. Sonuçta hiç çocuğum olmayabilirdi ne yaparsam yapayım. Allah kısmet etti. Bunları farkındayım ama nedense hala başıma gelenlere üzülüyorum. Bir de namazlarımı kılamıyorım doğru düzgün. Şükür şeklin bu mu diye kızıyorum kendime.
Canım kiyamam ya artık geçmişte kaldi
Sen de farkındasin böyle kismetmis ne yapalim?
ben senin mesajinla kabullenmistim sezeryani biliyor musun?
Ve
Sunny-day
ne normal gidiyor ki dogum normal olsun canim?
Doğal bi hayat yaşamıyoruz ki
Aldığımız mineraller bile dogumdaki kasılmalara engel olabiliyormus
Bilsem son ay decavit kullanmazdım
Diger gebeliklerde bu kadar çok ve düzenli kullanmamistim
Normal de dogursan bu ilk defa anne olma şaşkınlığıni yaşayacaktın.
Belki bi komplikasyon olacaktı berden bilebilirdin?
9ay
etkileniyorsan okuma öyle hikâyeler ya
Namazlarin sa farzini kılarsan diğer yaptığın her şey çocuk bakımı ev işi vs ibadete geçer bilirsin. Başka bişey yapmana gerek yok. Kendine bebegine ve evine bakman ibadet zaten bi kadın olarak. Arada hep kaçırıyoruz her bebekli kadın aynı dönemlerden geçiyor.
Kızlar bebeğimi battaniyede sallıyorum ne yapsam uyumuyo öyle bi ağlıyo ki sinir krizi geçirir gibi ne yapcam bilmiyorum bugün öyle ağladı kaç defa korkumdan tansiyonum fırladı çok gerildim eşime ben ok kötüyüm beni dr. a götür diyorum ama bi tarafta kız bağrıyo çatşıycak gibi nolur bize dua edin tek çare battaniyede bulduk çözümü bi öneri sunun lütfen ama müzik dinlet filan demeyin öyle ağlıyoki duymuyo bile
Canım senin moralin nasil?
Kendine bakabiliyor musun?
Sevdiğin seyleri yapabiliyor musun?
Bebeğinle geziyor musun,?
Arabasi varsa ya da kangurunuz, her sabah ve aksama doğru bi gezin
Açık hava yorar rahatlatır
Ben ilk kızımda araba hemen almamistik komşu geziyordum.
Komşular toplaninca aralarında uyuz olduğum da olurdu ama olgunlardi ve çoğunluğu iyiydi
Yillarca gezdim kızımla dışarda çok uyuttum
Ben anlamadım valla biliyorlar da işlerine mi gelmiyo.benimki dün oğlumu oynatiyo ayaklarını yere bastiriyo 2 aylık çocuk yurucek sanki
Aslında o hareketi yapmak gerekiyir canım ayaklarını keşfetmeli
Büyük ihtimal uyku saatini geçiriyorsunuz canım. Benimki de biraz geçince öyle oluyor. Karnı tokken hemen gazını alıp karanlık odaya çekil. Veya ortamı kararı sessizleştir. Yine ağlarda 1-2 dakika meme bonusu ver, hemen emzik tıkıp pışpışla
Evet 5dk geçse kriz geçiriyor resmen