2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Keske yuvan dagilmasa.. Ama olmayacksa da omurunu heba etmenin anlami yok. Hayirlisi olsun hakkinda
Keşke..
Ama bir ömür boyu mutsuz bir evlat psikoloji bozuk bir evlat yetiştirmekten daha kötü değildir zannediyorum
Teşekkür ederim tatlım

Bende oyle dusunuyodum cnm zaten oglen cok sicaklarda otelin icinde takiliriz buyuk ihtimal. Nasil bebis susturma yontemleri isr yaradimi?
yok ya dün hepsini denedm ama banamısın demiyo çocuğum uykuya dalamıyo hergün akşam 7-10 arası zehir oluyo bize kendide yoruluyo işin kötüsü emziği bırakmaya çalışıyo tekrar alıştırmaya çalışıyorum .

Bir insanın diğerini köle etme çabası
Kontrol edilemeyen bir öfke be sinire karşı sabır tükenmesi
Herkesi suçlayıp kendini haklı çıkartmaya çalışan biri karşısındaki hayal kırıklık
Düzelmeyeceğine inanma
Tedavi olacağım dese de olacağı yok
Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Çok zor bir süreç Allah kolaylık versin. Olmuyorsa zolamanın anlamı yok.

Kizlar sadece anne sutu veren varmi? Ve aylik kac kilo alio sizinkiler? Merak ediyorum acaba benimki normal mi diye. Ve anne sutuyle beslenen bebekler belirli bi aydan sonra yavasliomus kilo alimi

Ben sadece anne sutu veriyorum cnm yarin doktora gidecegiz kilosunu yarin soylerim

Ama eski gittiklerimizdeki durumu söyleyeyim

2.780 gr dogdu 2 kere aşıya gittik birinde 4 kilo civarıydı digerinde 5 kilo civarıydı yani doğduğundan beri 2 kilodan fazla almış yaklaşık 2buçuk kilo bebeğim de tam 2 buçuk aylik

Yani iyi mi kilo alimi ben bilmiyorum ne kadar almali etmeli

Kızlar bunu gördünüz mü :D

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 108
Kizlar sadece anne sutu veren varmi? Ve aylik kaç kilo alio sizinkiler? Merak ediyorum acaba benimki normal mi diye. Ve anne sutuyle beslenen bebekler belirli bi aydan sonra yavasliomus kilo alimi
Cnm 2. Ayında 1 kilo aldı. Dışarıya ilgisi artıp az emince yavaşlıyormuş. Bakalım :)

emy0364 emy0364 cnm benim de bir memem düğüm düğüm oldu yine. Sağdım diğerinin yarısı kadar çıktı. Sen Nasıl açmıştın? Bir de 90 cc'yi kaç saat bekleme ile sağdın? Bence mama vermene gerek yok senin

Keşke..
Ama bir ömür boyu mutsuz bir evlat psikoloji bozuk bir evlat yetiştirmekten daha kötü değildir zannediyorum
Teşekkür ederim tatlım
bekara karı boşamak kolay gelir derler o yüzden yorum yapmıyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun. Allah çocuğunun yüzüne baksın inşallah

yok ya dün hepsini denedm ama banamısın demiyo çocuğum uykuya dalamıyo hergün akşam 7-10 arası zehir oluyo bize kendide yoruluyo işin kötüsü emziği bırakmaya çalışıyo tekrar alıştırmaya çalışıyorum .
Isin zor canim inslh duzelir. 3aylik oldumu duzeliyo diyolar eger kolikse

Ben sadece anne sutu veriyorum cnm yarin doktora gidecegiz kilosunu yarin soylerim

Ama eski gittiklerimizdeki durumu söyleyeyim

2.780 gr dogdu 2 kere aşıya gittik birinde 4 kilo civarıydı digerinde 5 kilo civarıydı yani doğduğundan beri 2 kilodan fazla almış yaklaşık 2buçuk kilo bebeğim de tam 2 buçuk aylik

Yani iyi mi kilo alimi ben bilmiyorum ne kadar almali etmeli
Maasallah aylik bir kilo aliyo yani asagi yukari.

Mouse Mouse canım hakkında hayırlısı olsun
Anlaşmalı mı bosaniyorsun yoksa terk mi ettin?

Canım lutfen kendine dikkat et
Psikolog desteği al
Lohusaliktan yeni çıktın zaten
Çok hassassın hiç sevmesen çocuk yapmazdın değil nki
Ben hi yuvanin yıkılmasıni istemem ama hıç umudun yoksa arkana dönme

Kadınlar Anne olunca hemen büyüsün istenir
Ama erkekler bazen dede olunca büyürler

Benim kızım her tartistigimizda kavga ediyoruz sanıyor ve ağlıyor ben sizi bir arada istiyorum diyor
Gün grlecek o emek verdiğin, uğruna hayatını altüst ettiğin kızın sabretseydin diyecek yakinlarimdan biliyorum..
Buna da kendini hazirlaman gerekebilir.

Olmuyirsa olmaz, ama muhakkak psikolojik destek al canım
Allah kolaylaştırsin işini

Takı iadesi davası açabilirsiniz takılar için
Tazminat ve velayet davaları da var boşanma dışında
Davslar birlestirulebilir

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: 9ay
9ay 9ay arabasi 8 yıllık, arabanin yağmurluğu çıkarılıp takılıyor ve çok hafif bi araba, alüminyum profil olduğu için. Fotoğrafta yağmurluğu yok. 4 Kademeli oturma yatma ayarlaniyor. Tekerleri yıkayıp içerde de kullaniyorum.
Pudra cilde nefes aldirmiyor diye biliyorum oğlumda bi kac kere kullandım . Bugün çok pişti ve yikayamadim. Pudra sürdükten sonra uyudu. Mantar önleyici olduğu için bulunduruyorum

Sıcak havlu tutabilirsin canım

Sunny-day Sunny-day ben sadece anne sütü veriyirum. Gaz ilacı bile vermiyorum. Ilk ay 1 buçuk kilo aldı ikinci ay 1kilo aldı

Açık hava rahatlıyor bebisleri alıştırmak iyi oluyor.
Klimayi 28e getirince Üşüyorum. Oda 16m2, klima 12lik. 9luk mu alsaydik acaba. 29genelde bazen 29.5 veya 30da tutuyorum klimayi. Baymak aldık. Fatura da az geldi. Geçen ay 36 günlük 110 bu ay 20 günlük 60tl geldi.

Odaniz kaç m2? Klima kaclik?
Oda 20 m2 canım, klima 12000 btu. Ancak tüm ön bölüm cam ve bütün gün güneş alıyor, onun etkisi sanırım. Klimasız durulmuyor

Back
X