2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm aynen kv nin anlattığı gibi benimki de. Ama kilo alıyor ya sen ona bak
Hadi su iç bol bol
Gunde en az 3litre su iciyorum canim. Yememden de kismiyorum. Aynen kilo aliyo simdilik bakalim doktor kontrolunde kac cikacak kilosu. Dedim zaten doktora gidince anlasilir sutum yetip yetmedigini anlariz diye ozmn bisey diyemedi :)

• Beğen
Reactions: 9ay
Tatile gidiyorum simdi. Gider gitmez dokudu beni. Yok hasta etme yok antibiotik kullanmak zorunda kalir cok kucuk. Yok klimanin altinda tutma falan neler neler bi ton gereksiz nasihat ve igneyici laflarda cabasi. Ay yine dedikodu yapiyorum onun yuzunden
Benimki değişik bir versiyonu umrunda bile değil torunu aynı mahalledeyiz bir ay olmuştur görmeyeli küs falan da değiliz Ha :)

Benimki değişik bir versiyonu umrunda bile değil torunu aynı mahalledeyiz bir ay olmuştur görmeyeli küs falan da değiliz Ha :)
Ay kaynanalari degissek. Tam benlikmis o. Benimki hergun arar hergun torununu gormek ister ve gorurde. Cok fazla ilgili oda bunaltici oluyo. Komsulari dermis artik gozukmiosun diye oda torunum var dermis bende diyorum git arada komsularina fln diye o nedemek dio bana allahim yaa

Ay kaynanalari degissek. Tam benlikmis o. Benimki hergun arar hergun torununu gormek ister ve gorurde. Cok fazla ilgili oda bunaltici oluyo. Komsulari dermis artik gozukmiosun diye oda torunum var dermis bende diyorum git arada komsularina fln diye o nedemek dio bana allahim yaa
Çok gelse ona da kızardım ana böylesi de bir garip ben çalışıyorum ya çocuğa bakma işi başına kalmasın diye mesafe koydu. Hepsi Bi garip

H history1985 mevlidi neden cts veya pazar yapmadınız? hepsi bi aradan çıkardı.

Annenin evini yedek olarak kafanda tutmazsan daha mutlu olursun
Eşini yalnız bırakıp kaçmaktansa
Konuşup duygularını ve isteklerini dile getirmeni tavsiye ederim

Eşine evine sahip ol tatlım
Eşimle konuşuyoruz cnm o da benim hatalı olduğumu düşünüyor bi daha buyutmucez meseleleri diyoruz 10 dk sonra yine aynıyiz :) kafam karışık :/

Çok enteresan bir şey ya:) bebek dediğin emmeye yapisir cuk cuk emer:) bu bizim bebek lere be olmuş anlamadım. Mesela sabah altı da emdi uyku arasında 3 buçuk saat geçmiş veriyorum acayip hareketler hep süt ler akiyo etrafa. Benim ki kilo aliyo canım böyle böyle uğraşa ugrasa biraz eme eme demek yarıyor yöne de.emse iki katı olacak demek ki.
Aynen aç bekler saatlerce aç uyuyabilir ağzına veriyorum bazen memeye bakıp tiksinme hareketi yapıyo :) ben de geçen aynı şeyi eşime söyledim bebek dediğin meme görünce emer :) ya böyle bebeğim memeden ayrılmak istemiyor diyenleri kiskaniyorum :)

Ah annem ah iyiki var.. cookk yoruluyo... o geldiği zaman bayram yapiom... hatta bugunde ateşlenir die burda... o burdayken bisuru is yaptim dus aldim hatta uzunca aradan sonra sacimi taradım. Taramadan tepemde topluyordum. Biraz kalın ve coktur benim saclarim. Bugün bayram günümdü ohhh mis... kizimda ateslenmedi insallah ateşlenmezde tam bayram yaparim. Kv cok yaşlı hic bisiy beklrmiom ondan... kendine bakabilsin yeter. Arada 1 saatligine gosteriom torununu o yetio ona cok sevinio..

zeyzey3428 zeyzey3428 Canım aritmadaki suyu kaynatiyirum. Birde fikir olsun diye bir resim paylasiyorum. Iki mama arasindaki renk farkına bakin. Buyuk olan bozuk mama küçük olan yeni mama. Bozuk olan grimsi yeni olan kremsi renkte.
Bnde 5 eylulde ise baslicam yarim gun olrak galiba bi ogun mama vercez:( aklmda olsn bu durum nrden aliyisn mamayi eczanedenmi

O zaman iyi
Son 3-4 gundur fazla uyumaya basladi bende sasirdim .o zaman normal olan bu :) :)
Bebesler uyuyaraj buyur :) fazla uyumasi iyi daha mutlu olur uyudukca

Kızlar göz rengi değişir mi hala? Ve sizce bu ne renk olur?
Degisir cnm ela olcak gibi

zeyzey3428 zeyzey3428

sevgili zey,

buyuk oglum dogdugunda tez yaziyordum. oglum 6 aylikken universiteye dondum.
sonrasinda ise basladim, basin mensubuyum. 7 gun calistim. oglum 2 yasinda krese basladi.
hicbir gun "anne sendromu" yasamadi, kimse yogurduna laf etmez ama guzel huylu da bir cocuk :nazar:

demem su ki... calismaktan korkma.
benim annemin cok saglam kira gelirleri vardi, hayatim boyunca tepemdeydi, calismadi hic. ama ben annesi 7 gun calisan oglum kadar mutlu bir cocuk degildim.

anlatabildim mi?

musterih ol, yolun acik olsun.
Iste ben mutluysam bebegim mutlu olurlardanim ki onmli olan onunla kaliteli zaman gecirmem 7/24 onunla olmak degil sorun cok guzel anlatmissin tsk edwrim :)

Meme reddi yaşadığınızda ne yapıyorsunuz ben sabredemiyorum artık kızıyorum , sonra kızdığım için kendine kızıyorum ağlAya ağlaya uykuya dalıyor, memeyi alması için en az 15 dk cebelleşiyotyz , bazen o galip geliyor hoop sağdığım sütü veriyorum. Bazen bekliyorum en sonunda zorla alıyor
Cnm bana sor o durumu :) dogdugundan beri öyle bazen o.inat yapıyo ben inat yapıyorum memeyi ağzına zorla tikiyorum çıkarmaya çalışıyo ağlıyor oyle davrandığı için sonra kendime kızıyorum bazen de uyutuyorum sakinleşsin önce die

Back
X