Canım , hemşire pes etti az önce 60 Cc mama içti kızım :)) Öğlen 20 dk uyudu , hemen uyandı memeyi verdik almadı , 10 dk falan ağladı kızım sonra Aldı memeyi , saat 2:30 gibi tekrar emzirdik bu sefer kendiliğinden Aldı saat 15:40a tekrar verdik memeyi çekiyor Ama çok az süt geldi 2 memeden , bi 10 dk bekletti susar diye ama yok , mecburen 60 Cc Aldı , bende dün saat saat yazmışım sabah ve Öğlen 2 de 50 Cc mama vermişim şimdilik 40 Cc lik karınız var, saat 6 ya kadar duracak hemşiremiz ...
Sağmamı bi sonraki emzirmesine az süt kalır sinirlenir , haa böyle Emince az içiyorum , o Yüzden biberon isteyeyim der Bebeğin beyni , amaç menelerindeki sütü artırıp beneğin memeyle vakit geçirmesi dedi , senin sütün çok değil ki sağasın dedi , meme tutuş şeklimiz doğruymuş , fakat pozisyon değiltittiriyor onun en çok seveceği pozisyonu bulacağız dedi ...
Emzirmeden önce 2 bardak ılık su içittiriyır , uyanır uyanmaz , emzirirken 2 bardak daha içiyorum , şu an için ekstra birşey yapmadı , aptamilin çayını önerdi onu alacağız artık , Malt içeceği söyledi , eşim o olmAz dedi glukoz şurubu içeriyor dedi , buzluktan Mısır çıkardım günde 1 tane Mısır yiyeceğim , rezene çayını 2 bardaktan fazla tüketmemeli söyledi , gaz yakar diye onu bunu yenemezlik yapma dedi , ( 1 aydır yiyorum herşeyi ) birde bol protein alımı , enerji için ... Şu an Kızın manayı yiyince ağzı açık ve çok Dalgın uyuyor :)))
Birde ben kızım 1 meneyi bırakınca siperine geçiyordum , kadın masaj yaptırıyor 1-2 dk bekletip aynı memeyi tekrar verdi 3 kez tekrar ettik sonra diğer mene hala doymazsa ki doymuyor tekrar ilk memeye geçiş ama biraz masaj ve su içerek :) aksam bakalım hemşire gidince yapabilecekmiyiz :)
Bu arada afyondayım ben :)