2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yok canım anne sütü verdiğin için gerek yok suya ... Mamayı 60-90 Cc civarı verdiğinde 5 Cc fazla su koyman yeterli ...Bizde yanağında bir tane irinli sivilce gibi birşey çıktı , 3-4 saat içinde zaten bir kere vermiştik , çöpe gitti :KK43: her Bebeğin alerjisi farklıdır , mesela 3 gün önce sucuk ve Pastırma yemiştim elinde kırmızılık oldu bebeğimin
Canim ben hiç mama vermiyorum. Emziriyorum. Ama doktorum çok sıcak havalarda çok terlerse 1 2 cay kasigi su ver fazla verme dedi. Onuda kaynatıp veriyorum tabi.

evde canbebe 3 numara da var zamaninda almistim. Simdi primanin 2 numarasinin buyugu var 152 tane olandan bugun fark ettim kaka cikmis 2 numarada napsam gidip geri mi versem. Daha hiç açmadım paketide. Gecen hafta almistim. Benim kp de goturmuyor. Biz duzcenin koyundeyiz merkezden almistim bezide. Yarin merkeze gidicem ama koli çok buyuk otobusle tasiyamam yani. Napsam gunduz onu baglayip gece 3 numara canbebe mi taksam
Ben internetten getittiriyorum. Tasima derdim olmuo

Canim ben hiç mama vermiyorum. Emziriyorum. Ama doktorum çok sıcak havalarda çok terlerse 1 2 cay kasigi su ver fazla verme dedi. Onuda kaynatıp veriyorum tabi.
Canım ben de anne sütü yüzde 70 mama yüZde 30 olarak gidiyorum , 50 Cc mama verdiğimde biraz Yukarıdan yapıyorum suyunu mamanın ölçüsünü de 50 Cc ye göre hazırlıyorum , anne sütünü fazla verdiğimde çişli bebişini dolu oluyor , Dışarıya çıkardığımda Karnı yok olsa bile dudakları kurumuş oluyor , o zaman bende 3-4 Çay kaşığı su veriyorum , tabi Yarısını dışarı atıyor :)

Kızlar merhabaa
Nasılsınız bebisler nasıl?

Çok tatli hareketler yapmaya başladı benimki ya içim kayniyo

Benim kızım artık sırtüstunden karınüstune dönüyor ama geri donemeyip bagirıyor
Ablasını gülme tutuyor

Yanımda yatarken eliyle memeyi çekip ağzına götürmeye çalıştı 2 kere

Elinin ayağının civarına ses yapan cingirak gibi oyuncaklar poşetler koyuyorum. Eli değiştikçe çıkan sesler dikkatini çekiyor

Canım , hemşire pes etti az önce 60 Cc mama içti kızım :)) Öğlen 20 dk uyudu , hemen uyandı memeyi verdik almadı , 10 dk falan ağladı kızım sonra Aldı memeyi , saat 2:30 gibi tekrar emzirdik bu sefer kendiliğinden Aldı saat 15:40a tekrar verdik memeyi çekiyor Ama çok az süt geldi 2 memeden , bi 10 dk bekletti susar diye ama yok , mecburen 60 Cc Aldı , bende dün saat saat yazmışım sabah ve Öğlen 2 de 50 Cc mama vermişim şimdilik 40 Cc lik karınız var, saat 6 ya kadar duracak hemşiremiz ...
Sağmamı bi sonraki emzirmesine az süt kalır sinirlenir , haa böyle Emince az içiyorum , o Yüzden biberon isteyeyim der Bebeğin beyni , amaç menelerindeki sütü artırıp beneğin memeyle vakit geçirmesi dedi , senin sütün çok değil ki sağasın dedi , meme tutuş şeklimiz doğruymuş , fakat pozisyon değiltittiriyor onun en çok seveceği pozisyonu bulacağız dedi ...
Emzirmeden önce 2 bardak ılık su içittiriyır , uyanır uyanmaz , emzirirken 2 bardak daha içiyorum , şu an için ekstra birşey yapmadı , aptamilin çayını önerdi onu alacağız artık , Malt içeceği söyledi , eşim o olmAz dedi glukoz şurubu içeriyor dedi , buzluktan Mısır çıkardım günde 1 tane Mısır yiyeceğim , rezene çayını 2 bardaktan fazla tüketmemeli söyledi , gaz yakar diye onu bunu yenemezlik yapma dedi , ( 1 aydır yiyorum herşeyi ) birde bol protein alımı , enerji için ... Şu an Kızın manayı yiyince ağzı açık ve çok Dalgın uyuyor :)))
Birde ben kızım 1 meneyi bırakınca siperine geçiyordum , kadın masaj yaptırıyor 1-2 dk bekletip aynı memeyi tekrar verdi 3 kez tekrar ettik sonra diğer mene hala doymazsa ki doymuyor tekrar ilk memeye geçiş ama biraz masaj ve su içerek :) aksam bakalım hemşire gidince yapabilecekmiyiz :)
Bu arada afyondayım ben :)
Çok sağol canım uzun uzun yazmışsın! Masaj nasıl peki canım? Ben de yapayım bunları. Vitamalt içiyorum ben. Onda şeker yazıyor, şurup yazmıyor.
Peki canım emerek uyuması hakkında bir şey dedi mi? Benimki emerken uyuyor. Doyduğu zaman uyumasına izin veriyorum. Uyurken duruyor, emiyor, duruyor, emiyor. Çok yutkunmuyor. Bu sütü arttırır mı acaba yoksa bir işe yaramaz mı?
Yaparsın canım ya öğrendin artık.

Kızlar merhabaa

Ablasını gülme tutuyor

Elinin ayağının civarına ses yapan cingirak gibi oyuncaklar poşetler koyuyorum. Eli değiştikçe çıkan sesler dikkatini çekiyor
Ay maşallah :)
Oyuncaklara uzanıp onları da ağzına götürüyor mu?
Kahkaha atıyor mu? Bizimki tam kahkaha değil he he he he diye gülüyor :)
Çok tatlılar ya

Kızlar merhabaa

Ablasını gülme tutuyor

mmasallah
bizimki agu diyor diye mutluyum ben.
dun tam 2 aylik oldu.

Kızlar merhabaa

Ablasını gülme tutuyor

Maşallah
Kızım da öyle değişiyor oyun halısında çok Mutlu hışırtılı yerlere ayağını vurup seviniyor sallanan oyuncaklara vuruyor yumruğuyla ama tutamıyor daha

Yok canım anne sütü verdiğin için gerek yok suya ... Mamayı 60-90 Cc civarı verdiğinde 5 Cc fazla su koyman yeterli ...Bizde yanağında bir tane irinli sivilce gibi birşey çıktı , 3-4 saat içinde zaten bir kere vermiştik , çöpe gitti :KK43: her Bebeğin alerjisi farklıdır , mesela 3 gün önce sucuk ve Pastırma yemiştim elinde kırmızılık oldu bebeğimin
Bnde baktm vucuduna smdi yikadim bisey olmamis henuz ck sukur. Inslalah zarrali gelmez bide bu kutu mamalarin omru acilinca 1 ay mi? Bnde sarkuteri tuketemiyorum korkudan daha dogrusu gazli icecek vs bsy icmiyrm mercimek kuru fasulye yiyemiyrm gaz yapmasn cocuga et tavuk filan yyorum.
Yarin sabah babasina yedirtcem mamayi bakalim ondan alcakmi. Kacirdim beb sn niye hastanedesin gecms olsn bsy yk dimi

superselma superselma selam canim
Biz uzun zamandir kusmuyorduk iki gundur gene her yedigimiz cikiyo
Uyku duzeni kurmaya calisiyoruz acayip salyamiz akiyo bol bol kopuk yapiyoruz elimizi kolumuzu sapur supur yiyoruz
Yanlara donuyo bi yer bulup tutarsa yuz ustu atmaya calisiyo kendini ama henuz totoyu kaldiramiyo sesli gulup seninki gibi besiginin kenarina cingirak koydum onlara vurdukca ses cikiyo onlara cevap veriyo yatagnda ben duz koyuyorz tepine tepine saat yonunde donuyo :)

Bnde baktm vucuduna smdi yikadim bisey olmamis henuz ck sukur. Inslalah zarrali gelmez bide bu kutu mamalarin omru acilinca 1 ay mi? Bnde sarkuteri tuketemiyorum korkudan daha dogrusu gazli icecek vs bsy icmiyrm mercimek kuru fasulye yiyemiyrm gaz yapmasn cocuga et tavuk filan yyorum.
Yarin sabah babasina yedirtcem mamayi bakalim ondan alcakmi. Kacirdim beb sn niye hastanedesin gecms olsn bsy yk dimi
Açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmelidir yazıyor üstünde

Her aksam aynı saatlerde başlayan ağlama seansları, gündüz sıfır uyku, gece çok az uyku, çok yorucu bir iş annelik
Canim bi program yaptinmi biz ikinci ay asisindan snra duzelmeye basladik. Gunduz uykusu sifirdi hergun 1 2 saat disari cikip gezdiriyitm parka cikariyorum eve gelnce 1 saat uyuyo
Aksamlari ayni saatye yikayip masaj yapip emzigini veriyorum kendi uyumak istiyo ama dalamiyo salliyorum emzigi atiyo gozunu aciyo hemen emziriyorum yatiyorum gunluk plan kur asla vazgecmeden gerekirse sallayarak benim gibi alistircaksin duzene

Her aksam aynı saatlerde başlayan ağlama seansları, gündüz sıfır uyku, gece çok az uyku, çok yorucu bir iş annelik
YA benim bebemı de nazar ettiler resmen ay hiç aglamio ay cok uyumlu bilmem ne. Yersiz yere aglamalar. . Uyumamalar. Öf ben bebemin eski halini istiorum

Kızlar merhabaa

Ablasını gülme tutuyor

Benim bebem de dönüyor ama öyle kalıp sinirlenip aglio.
Ya bı de ssana bisi sorcam benm sütüm hep yetio ama bugün yavrum durmadan kızıp dövüp alio memeyi. Ve ben de sanki boş cekio gibi hissediyorum. Tam yatio pat kalkio. .aç bü ondan dedi annem :( gerçekten olabilir mi ya. Hep yeten sütüm yetmeye bilir mi

Benim bebem de dönüyor ama öyle kalıp sinirlenip aglio.
Ya bı de ssana bisi sorcam benm sütüm hep yetio ama bugün yavrum durmadan kızıp dövüp alio memeyi. Ve ben de sanki boş cekio gibi hissediyorum. Tam yatio pat kalkio. .aç bü ondan dedi annem :KK43: gerçekten olabilir mi ya. Hep yeten sütüm yetmeye bilir mi
Ayni durumdayim emerken tepikliyor tam daliyor yerine yatirirken uyaniyor. Mecbur mama veriyorum hemen uyuyor ve savaş bitiyor... ;/ mama+meme ortaya karışık gidiyoruz...

Ayni durumdayim emerken tepikliyor tam daliyor yerine yatirirken uyaniyor. Mecbur mama veriyorum hemen uyuyor ve savaş bitiyor... ;/ mama+meme ortaya karışık gidiyoruz...
YA mama verdiğimdé oldu kabus gıbı gunlerdi. Şimdi hele ailemin yanında mama falan hazirlasam laflariylâ yerler benj .. Su an gogsumdé öyle cekio uykulu. . Öf benim yavrum aç olduğu için mı huysuz aglak ;( :( :(

Back
X