• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de ilk biraktigimda oyle olmustu ama eve donunce kucaklarsin bol bol :)
Nyseki geldm ve uyumuyirdu :) hemen aldm onu kucagima oda anlamis gibi sarildi :) smdi emisiyoruz cok ozlemisin
A Alwayshappygirl ve diğer arkadaşlar

Kızım 92günlük. Boyu 60cm. 6kilo. Kafa 40cm. 20günde 500gr almış 3cm uzamış

49cm 2900gr doğmuştu. Artık daha az kilo alır. Hem hareketlendi hem diş yeri yapıyor. Bu da erken çıkaracak sanırım. Babasının 4aylıkken 4tane dişi varmış
Oyy masallh yerini nasil anladin
1 ay yarim gun calisiyorum cnm snra 1.5 saat sut iznim var
Bizimkide yarin 3. Ayi bitiriyo c.tesi kpntrole gittik 62 cm 7300 du genitalde akintili ypisma var dedi gcmzse ilac vercem dedi 1 ay snra cagrdi

Diş yeri yapmak nasıl oluyor? Erken çıkaracağını nasıl anlıyorsun?

Bu arada ben de bugün 2 yıllık ücretsiz iznime ayrıldım. 2 yıllık bir ev hanımı olacağım artık. Bakalım nasılmış :)

Hayirli olsun canim 2 yil cok guzwl bir sure

Ben de bugun ilk davami aldim ekim sonunda durusma var:)

Kızlar size hediye almayan birine siz alır mısınız?

Doğum yaptığımda beni hastanede ziyarete gelen ama eli boş gelen bir iş arkadaşım doğum yaptı. Elinin boş gelmesi sorun değildi aslında ama başkalarına süpriz partiler babyshowerlar vs düzenlerken boş gelmesinden pek hoşlanmadım. Kafamda onun için güzel bir hediye vardı ama artık içimden gelmiyor. Ufak bir şey çikolata kolonya gibi alıp gitsem mi hastaneye?

Maşallah kızına :)
Diş yeri yapıyor ne demek?
Benimki de hep ağzına sert şeyleri götürüyor. Acaba onun da mı dişi çıkacak?
Düşündüğün hediyeyi değilde bi lokum bir de meyve suyu götür Can'ım
Bırak onun ayıbı ona kalsın

• Beğen
Reactions: 9ay
Kızlar size hediye almayan birine siz alır mısınız?

Doğum yaptığımda beni hastanede ziyarete gelen ama eli boş gelen bir iş arkadaşım doğum yaptı. Elinin boş gelmesi sorun değildi aslında ama başkalarına süpriz partiler babyshowerlar vs düzenlerken boş gelmesinden pek hoşlanmadım. Kafamda onun için güzel bir hediye vardı ama artık içimden gelmiyor. Ufak bir şey çikolata kolonya gibi alıp gitsem mi hastaneye?

Maşallah kızına :)
Diş yeri yapıyor ne demek?
Benimki de hep ağzına sert şeyleri götürüyor. Acaba onun da mı dişi çıkacak?
Canım zaten hastaneye çikolata kolonya çiçek gider :)

Ya bugün öğlen mısır yedim sonra bir mide bulantısı başladı anlatamam çocuk durmuyo bi yandan ben kusma ve ishal yüzünden lavabodan cikamadim yine bi ara atesim çıktı gibi oldu nedir bu anlamadım o kadar kotuydum ki sadece annemi istedim yanımda :KK43: yarın iyi olmazsam cagiricam yanıma gerçekten ağlarsa bi ana ağlıyor
gecmiş olsum canım

Back
X