2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızım 2 gündür nefes alamamaktan yoruldu. hiril hiril ses gelio burnu genzi tikanik dun yine beraber agladik. 2 doktora gittik ikiside okyanus suyundan baska bisey vermedi. cok az viks sürdüm yastigina odayi nemlendirdim banamisin demedi. meme emerjen tam bir savas veriyor mamayida ayakta icebiliyor. varmi bi öneriniz tikandim

Bizde ayni sorunu yasiyoruz doktora goturdum serum fizyolojik sik dedi burnuna 1 tupun yarisini birine kalani oburune ve peditus surup verdi... surup verince ogurdu asiri kustu tadi aci
Burun tikanikligi cok zor meme ememiyo nefes alamiyo yan yatiriyorum rahatliyo biraz

Kızım 2 gündür nefes alamamaktan yoruldu. hiril hiril ses gelio burnu genzi tikanik dun yine beraber agladik. 2 doktora gittik ikiside okyanus suyundan baska bisey vermedi. cok az viks sürdüm yastigina odayi nemlendirdim banamisin demedi. meme emerjen tam bir savas veriyor mamayida ayakta icebiliyor. varmi bi öneriniz tikandim
Canım önceki haftalarda bizde gittik doktora okyanus suyu acmiyor malesef rinfaund diye sprey verdi doktor bize sabah aksam birer tane ve sadece 3 gun kullaniyorsun sonra at spreyi dedi ister doktoruna danişip al istersen eczaneye sor al. Oglumun burnunu açtı.

Canim sen bilirsin ama sekerle karıstirma karnı tamamen açken sade dene birkac günde alışır. Baktın olmuyor meyve kariştır seker ileride bol bol yiyecek zaten ne yapsak boş en azından erken yaşlarda tanışmasın
Eşim öyle vermeye başladı yemiyor diye ne kadar denesemde sade yogurt yemiyor çıkarıyor meyveyle karıştırıyorum artık

ben baslangicta ya salatalikla veriyorum yada mandalina elma ile yogurt hapur hupur götürüyor. sonra tek yogurt veriyorum cok seviyor. bitti deyince kiziyor ; ) bu arada yogurdumda harika olmustu mayasini kaybetmesem bari :KK66: köy yogurduyla mayalamistim
Bizim burda ev yoğurdu bakkala geliyor ordan alıyorum bende sadeyi tekrar deneyecem bakalım

Canım viks sakın sürme bir daha , 2 yıl önce haberlere çıkmıştı 2 aylık Bebeğin sırtına viks sürmüş İNGİLTERE'DE bir anne çocuğunu kaybetmişti , buhar makinası alsan eve , kalorifer yandığı için ben yoğurt kabına du koydum şimdilik idare ediyor havayı kurutuyor maalesef kalorifer, birdedoktora götürmen faydalı olur , geçmiş olsun

Bizde ayni sorunu yasiyoruz doktora goturdum serum fizyolojik sik dedi burnuna 1 tupun yarisini birine kalani oburune ve peditus surup verdi... surup verince ogurdu asiri kustu tadi aci
Burun tikanikligi cok zor meme ememiyo nefes alamiyo yan yatiriyorum rahatliyo biraz

Canım önceki haftalarda bizde gittik doktora okyanus suyu acmiyor malesef rinfaund diye sprey verdi doktor bize sabah aksam birer tane ve sadece 3 gun kullaniyorsun sonra at spreyi dedi ister doktoruna danişip al istersen eczaneye sor al. Oglumun burnunu açtı.

Malasef ilk antibuyotigimizi aldik. 3 ayri doktora gittik. bogazi kızarmış. cold mix die bisey yastığa sürülüyor o biraz rahatlatti. doktor bişey demedi rahatlatir dedi. viks vucuduna surmedim o olayi bildiğim icin.

Kabak, havuç, patates vs sebze ile başlamayı düşünüyorum buharda, tost makinesi veya fırında yumuşatıp parmak büyğklüğünde mama sandalyesine bırakacakmışız kendi alacakmış ben eline vermeyecekmişim yani

Önce sebze sonra meyve 2 ay tadım sadece günde 1-2 öğün ve sadece 1-2 dilim 2 aydan sonra öğün olarak veriliyor sanırım yani 8 aylık olduktan sonra yemeye başlıyor yemek olarak

Evdekibakicim.com a bakabilirsin cnm instagramda fenomen bi anne tavsiye etmiş (zynpzeze)
Ben bu sistemi meyve sebze fileli içinde vermeyi planlıyorum, hem boğazına kaçmasın hem dişlerini rahatlatsın diue

Malasef ilk antibuyotigimizi aldik. 3 ayri doktora gittik. bogazi kızarmış. cold mix die bisey yastığa sürülüyor o biraz rahatlatti. doktor bişey demedi rahatlatir dedi. viks vucuduna surmedim o olayi bildiğim icin.
Geçmiş olsun, gerekli durumlarda antibiyotik kullanmaktan dolayı üzülme canım, hayat kurtarıyorlar

Geçmiş olsun, gerekli durumlarda antibiyotik kullanmaktan dolayı üzülme canım, hayat kurtarıyorlar
Sağol cnm cok küçük doz veedim dedi. yeni uyutabildim 2 gündür tabiri caizse yapistik kızımla. Ates ve hafif öksürük olunca gittim3. doktora iyikide gelmissin zamaninda müdahele yaptik dedi ciğerlere inmeden

Sağol cnm cok küçük doz veedim dedi. yeni uyutabildim 2 gündür tabiri caizse yapistik kızımla. Ates ve hafif öksürük olunca gittim3. doktora iyikide gelmissin zamaninda müdahele yaptik dedi ciğerlere inmeden

Teşekkür ederim kızlar... bu gecede nöbetteyiz uyku yasak...
Çok geçmiş olsun canım.cocuklar hastaysa anne de hastadan beter oluyor.Allah şifa versin.
Ben de günlerdir uyku yok gece geç saatlere kadar. Çok şükür hasta degil ama geceyi gündüz yaptı resmen cimcime.mahvediyor beni.dun gece dört te uyuttum zorla.simdide uyanık uyumuyor.uff gözlerim acıyo:(

Kızlar bebeğime yatmadan önce pirinç unla muahllabı içine yarım bebe bisküvi si kirp verdım. Bi fincanın yarısı kadar yedi. Ama çok emme isteği oluo yani yetemiiom die yaptım. Öğlen de yoğurt vermistim 3 4 kaşık kadar
Maşallah başlamışsin iyice ek gıdaya.:kk77:
Kaç kg bebeğin ?

Ben bu sistemi meyve sebze fileli içinde vermeyi planlıyorum, hem boğazına kaçmasın hem dişlerini rahatlatsın diue
Ben de öyle düşünerek file aldım kızma.iku defa verdim meyve koydum içine.zaten diğer şekilde veremem pimpiriklyim o konuda . büyük kizimda salatalık kaçmıştı bogulacakti nerdeyse kurtard m.isin ilginci ben vermedim bir arkadaş vermişti ben yiyemez verme dememe rağmen anlamsız bir inatla bisey olmaaazz diyerek verdi.ve sonunda boğazında kalınca oyyle kalakaldı ve yine ben kurtardi.m
Allah melekleimizi her türlü kazalardan korusun ...

Back
X