cnm geceleri hemen hemen hepimizin bebeği terliyo. benm oğlum da ensesi sırtı şıkır şıkır olur. ama gece üst ve özellikle alt değiştirmeler yaşı ilerledikçe yanlış. uykusunu bölüyosun yavrunun ve bu da sonraki, bir sonraki gecelere yansır. çok sık kendi kendine uykusunu bölmeye neden olur. oğlum ilk aylarında gece kaka yapardı. altını kesinlikle değiştirmezdim. annem sakın elleme gecesi gündüze karışır zamanla dedi. kaka da bile açmadım altını, ki üst değiştirme asla yapmadım. Bir kere bile pişik olmadı Allah şükür, hastalıkla tanışmadık, Allah'ım korusun tüm bebekleri) şu anda gece sadece bir kere, maksimum iki kere emmek için kıpırdamaya başlar. ben oğlumun geceleri gözlerini hiç görmem, açmaz çünkü. ona kesinlikle konuşmam. bence üstünü değiştirme cnm. evlerimiz zaten çok sıcak. 21 22 derece odası sürekli. 23ü görünce kombiyi kısıyorum. doktor erkek bebekler sıcağı sevmez demişti. Yani cnm gece uykusunu bölmemek adına üstünü değiştirme altını da açıyosan açma bence. büyüdükçe aklı erdikçe daha sık uyanır annem öyle dedi bana. doğduğu andan beri bu metodu uyguluyorum.