2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bak bu konuda asla hakkını yemem devletteki ultrasonlar harika ben her hafta gidiyorum basıma gelenleri az çok biliyorsun ekipman süper ama kullanan beceriksiz ha iyi doktor yok mu var şansına denk gelirse bana iki tane gelmişti Allah razı olsun onlardan. Aynı gün hem özele hem devlete gittim ikisinin ultrason kagıdı elimde çok farklı maşallah eli ayagı belli olmuş inşallah benimde bu hafta belli olur
Sağol canım belli olur benim senin haftalarında belliydi ama yavaştı hareketleri evet istede cinsiyetini bile tahmin edebilirdi. Ama 2 dk baktı bunu verdi bari :) devlet alıyo cihazları ama iki kelime etmeye zorlanan insanları koyuyor :) aynen özelde bu kadar net değil ama ne kadar açıklama ensesi burnu bunlarda önemli :) evet iyisi özelden bile daha iyisi var yani ama şans sana açıklama yapmıyo mu hiç canım ya bi gıcıklar valla :)) iyi olsalar bile canım zor geliyo konuşmak galiba aslında daha tecrübeliler özelde yani benim bildiklerimde genelde genç doğu görevini yapmak istemeyenler oluyor çoğunda...

canım benım hcg 60.. bişe çıkmıstı geçen pazartesi...ve dr um kesinlikle kız demişti..kendisi perinatolog..ultrasonları cok detaylı gösteriyor..ben hatta kesin mi dedim:) o da %99.9 ddedi:)..sağlıkla alalım kucağımıza inşaallah...
Amin Canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi cinsiyet okadar önemli değil . Ama yinede insan merak ediyor ben henüz cici almadım. Kız olursa şöyle kırmızı- pembe elbiseler hayal ediyorum. :KK68:

arkadaşlar konuyu değiştiriyorum ama aranızda kabızlık için ilaç kullanan var mı? randevum perşembe günü perşembeye kadar kabızlıktan ölmezsem iyidir.. lifli beslenme bol su içme kuru kayısı hiçbiri fayda etmiyo çektiğim acıyı anlatamam doğum sancısı bundan kötü olamaz herhalde...
Eczaneye sorsan canım çok mu kötü lavmanlar var acil durumlar için acil çözüm ama gebelikte sakıncalı mı bilmiyorum ben bi kere kullandım hemoroid oluyordum az kalsın ve şu an ben de kabızım...

arkadaşlar konuyu değiştiriyorum ama aranızda kabızlık için ilaç kullanan var mı? randevum perşembe günü perşembeye kadar kabızlıktan ölmezsem iyidir.. lifli beslenme bol su içme kuru kayısı hiçbiri fayda etmiyo çektiğim acıyı anlatamam doğum sancısı bundan kötü olamaz herhalde...
canım
kuru kayısı bide onun haricinde haszeytinyağı içebilirsin günde bikaç kaşık

çok geçmiş olsun ilk bi iki hafta bende çektim ama sonrasında ayva aşerdiğimden yedim ve bağırsaklarıma çok iyi geldi. düzenli olarak hergün yiyorum.

sabahlari kuru erik cok iyi geliyor. aksamdan bir bardak suya iki erik koy. sabah uyaninca suyunu ic sonra erikleri ye azda olsa bir iki gunde farkedersin

tavsiyeler için çok sağolun kızlar kuru erik zeytinyağı bunları da deneyeceğim. gercekten çok kötüyüm Allah kimseye yaşatmasın zaten hemoroid yıllardır vardı şimdi afedersiniz kan geliyo kabızlık yüzünden. sizler de çok dikkat edin daha çok su içmek lazım sanırım

Arkadaşım senin yaşadığın sıkıntının aynısı bende de ne yapsam fayda etmiyor normalde böyle bir sıkıntım yoktu folic asit yapar diyorlar ama bilmiyorum 13 haftada tekrar kusmalar başladı ben birazda hazımsızlık ve şişkinliğe bagliyorum yarın sorucam bakalım doktoruma

Merhaba kızlar bu gün perinatolojiye gittim doktor moralimi bozdu şekerin yüksek ikili test yaptırmak istiyormusun dedi eğer bebekte bi sorun çıkarsa su alıyoruz bebeği almaya kadar gidiyo dedi çok üzüldüm:110:korktum:KK17:

Arkadaşım senin yaşadığın sıkıntının aynısı bende de ne yapsam fayda etmiyor normalde böyle bir sıkıntım yoktu folic asit yapar diyorlar ama bilmiyorum 13 haftada tekrar kusmalar başladı ben birazda hazımsızlık ve şişkinliğe bagliyorum yarın sorucam bakalım doktoruma
sor tabi canım bize de yaz olur mu.. gerçi doktorlar hep klasik seyleri söylüyor lifli beslen sebze meyve ye hamur işinden uzak dur falan onlara zaten dikkat ediyoruz. şişkinlik bu haftalarda normal diyorlar ben çatlamazsam iyi :110:

Merhaba kızlar bu gün perinatolojiye gittim doktor moralimi bozdu şekerin yüksek ikili test yaptırmak istiyormusun dedi eğer bebekte bi sorun çıkarsa su alıyoruz bebeği almaya kadar gidiyo dedi çok üzüldüm:110:korktum:KK17:
Canını sıkma canım tarama testlerinde bile kesin sorun var diyenler bile doğum yapıyor çok sağlıklı oluyor ... Allaha bırak dua et moralini bozma ...

ahh canım iki hafta önce mahalledeki polikniğine gitmiştim ben de.. ultrasonda herşey yolunda hatta kıpır kıpırdı bebeğim. ikili test yaptırmasam olur mu dedim. bence yaptır dedi doktor özürlüyse aldırırsın dedi. ben o kadar duygulandım ki yüzde yüz özürlü bile çıksa ben aldıramam dedim. özürlü bi çocuğa bakmak kolay mı sanıyosun sen falan dedi doktor inanki hastaneden çıktığımda hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.. ben yaptırmıycam ikili test falan tabiki kendi düşüncem yine de sen bilirsin ama aldırmıycam diyen birisi için çok gerekli değil bence..

Bilmiyorum oğlumda yapmıştım 2 li 3lü temiz çıkmıştı kızımda yapmadım sakat bile olsa doğurucam diye doktor böyle söylemeseydi korkmazdim

Back
X