- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #10.961
Sağol canım belli olur benim senin haftalarında belliydi ama yavaştı hareketleri evet istede cinsiyetini bile tahmin edebilirdi. Ama 2 dk baktı bunu verdi bari :) devlet alıyo cihazları ama iki kelime etmeye zorlanan insanları koyuyor :) aynen özelde bu kadar net değil ama ne kadar açıklama ensesi burnu bunlarda önemli :) evet iyisi özelden bile daha iyisi var yani ama şans sana açıklama yapmıyo mu hiç canım ya bi gıcıklar valla :)) iyi olsalar bile canım zor geliyo konuşmak galiba aslında daha tecrübeliler özelde yani benim bildiklerimde genelde genç doğu görevini yapmak istemeyenler oluyor çoğunda...Bak bu konuda asla hakkını yemem devletteki ultrasonlar harika ben her hafta gidiyorum basıma gelenleri az çok biliyorsun ekipman süper ama kullanan beceriksiz ha iyi doktor yok mu var şansına denk gelirse bana iki tane gelmişti Allah razı olsun onlardan. Aynı gün hem özele hem devlete gittim ikisinin ultrason kagıdı elimde çok farklı maşallah eli ayagı belli olmuş inşallah benimde bu hafta belli olur