2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Öyle birşey yok aslında canım niye öyle düşündün ki. Zaten bizde birbirimizi yeni tanıyoruz. Ne sormuştun devamlı bakamıyoruz
Ben tüp bebek le hamile kaldım cnm ondan daha bi tedirginim oluyorum belki bi düşügum var önce boş gebelik di ,ben rahimden ameliyat oldum perde vardi şimdi kalp şeklinde onu ondan inşallah erken bisi olmaz ,bulantilarim çok az demir hapı aldım zaman daha çok bulanıyor bide bidaki ultrason a gidecem zaman 3 aylık bitmiş olcak sanki kötü şeyler olcakmis gibi geliyor bilmiom

Yaşadıklarından dolayı tedirgin olmakta haklısın ama boşuna stres bebeğede zarar. Sakin olmaya çalışırsan bu dönemi daha rahat geçirirsin inşallah güzel sonuçlar alırsın. Hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız. Demir hapı bende alıyorum günde 2 kere ama bulantı yapmıyor. Doktoruna söylersen yan etkisi daha az başka bir hap verir canım.

Yok canım öncekilerde sordum hatta bi kacdefa alıntı olarak sordum ama cevap gelmedi olsun napiyim bende takip ederim ama yinede sormak istedim yani ben bikac defa olunca ondan yani
Aa hadi ya canım ben de mi öyle yaptım bilmiyorum ama gözümüzden kaçmıştır :)) iş ev ben mesela telefonda nick falan özürlüsüyüm hemen unuturum çok takip edemem :) gerçek hayattaki gibi olmuyo daha dikkatli olanlar vardır :)

İçini ferah tut canım ... İlk tüp bebeğin mi .. Bak sorun kalmamış işte buradada kalp şeklinde olan arkadaşlar var onlarında sorunu yok heralde öyle devam etme şansıda yüksek yani. Çalışıyo musun. Evdeysen belki ondan sürekli düşündelerdesindir.

Benim koltuk altımda nohut büyüklüğünde bi sertlik çıkmış dokununca ağrıyor takip etsem mi hemen gitsem mi bilemedim doktora ... Meme kanseri falan olmasın diyorum saçmaca lenflerde bi şişlik mi acaba ya..

Bende aynısini yaptım izin sıkıntı tekrar tekrar ugrasmak için

C
Günaydın anneler bugün kızımla dışarı da kahvaltı yapalım dedim dünyaları yedim resmen benim gibi iştahı artan varmı Oysaki geçen hafta hiçbişey yiyemiyordum yavaş yavaş geçiyor galiba
Ok güzel bir haber demekki ağız tadın yerine gelmiş darısı başıma

bende de vardı aynı şey dışardan gözüken birşey yok ama elleyince nohut gibi bir sertlik ve ben kolumu kaldırdığımda filan ağrı yapıyordu 2 gün önce kendi kendine geçti ama 1 hafta filan sürdü yani bende gitmedim doktora ama nedeninide çok merak ediyorum

Masallah gozunaydin canim test sonuclarinda iyi,cikar insallah rabbim gönlüne gore saglikli evlat versin hepimize

Agiz aciligi ne kotuymus ozellikle tatli yedikten sonra oluyor ... mide bulantim biraz azaldi cok sukur 2 li teste 6 gun kaldiiii devlet arastirma hastanesi cinsiyetle ilgili birsey soyleyeceklerini sanmiyorum biraz daha bekleyip ozelde ogrenirim insallah

günaydın canım, hangi hastanede yaptırdın ? bir de sadece kan mı verdin yoksa ense ölçümü de yapıldı mı?
Avrupa safak hastanesi gaziosmanpasa. Canim ense ölçümü yapıldı 1,45 mm cikti doktor çok iyi dedi kan verdim 2 li icin oda guzel çıktı cok sukur

Ben kızıma hamileyken her gece 4 te mutlaka kalkardım uykum kaçardı .. kiİm da 4 te kalkıyordu.. sen dikkat etmeye bak..
Benimde suanda oyle birden kalkiyorum niyeyse uyaniyorum kendi kendime biseyler bakiyorum mutfakta yemeye geri yatıyorum

Bende aynı durumdayım. Arada sırada sessiz sedasız okuyup çıkıyorum artık
olumsuz dusunmeyin lutfen cogumuZ herzaman cevap vermeye calisiyoruz. ben mesela sabahlri ve gunduzleri daha yogun yaziyorum gun icinde kacirip aksam tekrar aktif oluyorum. arada kaciyo benimde cok var yazim kimsenkn cevap vermedigi ama kötu niyetten degil arada kayniyo veya o konuda bilgi yokta cvp verilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…