2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Slm kızlar ablam ultrasona girdi 4 buçuk. Aylık ve oğlu olcani öğrendi tabi 4cu çocuğu gittiği doktor benim normal kontrollere gittiğim doktor kendisi hem ultrason yapıyor hemde gnecolok.. ama tedavi ile hamile kaldım için ona gitmiyorum şimdi kendisi ne rica ettim ultrason a girebilirmiyim diye yarın gel saat 9da dedi ve yarın ultrasona gircem inşallah herşey yolundadır çok.heycanlandim gel.diyince dua edin lütfen .. Ben fransadayim burda hamilelik boyunca 4 ultrason oluyor ondan çok. Sevindim

Slm kızlar ablam ultrasona girdi 4 buçuk. Aylık ve oğlu olcani öğrendi tabi 4cu çocuğu gittiği doktor benim normal kontrollere gittiğim doktor kendisi hem ultrason yapıyor hemde gnecolok.. ama tedavi ile hamile kaldım için ona gitmiyorum şimdi kendisi ne rica ettim ultrason a girebilirmiyim diye yarın gel saat 9da dedi ve yarın ultrasona gircem inşallah herşey yolundadır çok.heycanlandim gel.diyince dua edin lütfen .. Ben fransadayim burda hamilelik boyunca 4 ultrason oluyor ondan çok. Sevindim
Coķ gećmis olsun. Ben olsam orada ne yapardım acaba. Ama 3 ay bitince azaliyor endiselerde.

Of of ben de aksi gibi habire ultrasona girmek zorunda kaldım 2 güne bi yarın 3. Olacak ya mecbur...

Öff karnım ağrıyor ve kahverengi leke başladı. Hemen doktora gitmeli miyim dersiniz. ?
cnm bence sanci da var diyorsun durma git

Kızllaaarrr yarınki randevuma bugün gittim :) kan verdim ikili test için ve ultrasona girdim ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı çok şükür başka bir test yaptırmicam artık. Baya izledim bebişi elini başına götürüyo zıplıyo :) doktora cinsiyet sordum yine küçük dedi.. Yahu herkes öğreniyo bana küçük diyosunuz dedim. Eşimle yoğun baskı sonucu tahmin de bulunim ama atıyorum bak dedi :) at dedim artık bişey söyle yeter ki. Kesin değil ama kız gibi dedi.. O saatten beri aptal aptal sırıtıyorum.. Bizim aile coştu kız diye nerdeyse göbek atacaklar :) kısmet artık yaa. Bi foto atarım birazdan
cnm esne olcumu kac cikti bende yarin gidecem hadi gozunaydin

İşte miniğim :) :nazar:

Eklentiler

• DSC_0001.webp
    DSC_0001.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 77
Ben de heyet aldım anadoluma kavuşuyorum uçakla gidicem 1-2 güne inş sorun olmaz yarın yaptırıyorum testi gitmeden yaptırıyım ddim kanda vercem bakalım hayırlısı...

Of of ben de aksi gibi habire ultrasona girmek zorunda kaldım 2 güne bi yarın 3. Olacak ya mecbur...
Niye canım bi sorunmu var burda eğer riskli gebelik deilsen herşey yolundaysa 8haftalik ken oluyor ilk ultrason ikinci 12.haftlrda 3cu de 20 haftalarda ve 30 haftalarda heralde sonuncusu da

Hangi haftalarda bakılıyo canım genelde 4 tane dedin ya :))

Cok merak ediyorum ztn kuzucumuu :) ama cok da korkuyorum cnm bazen yaziyorlar ya hicbi sorunum yoktu dra gittim kalbi durmus dediler diye o zmn aklim cikiyor ya bisey olduysa diye ama oyle bisey olsa belirti verir herhalde diyorum insallah iyidir de el sallar ellerini yerimm :)
O bende de var cnm.ya heran bisi olcakmis gibi hissediyorum en cokda kalbi atiyormu ki diye düşünüyorum başkalarının sorununu okuyunca bendede olcakmis gibi hissediyorum hep bi vesvese yani hayırlısı olsun 3 haftadır görmedim bende yarın bida gircem ultrasona inşallah

Niye canım bi sorunmu var burda eğer riskli gebelik deilsen herşey yolundaysa 8haftalik ken oluyor ilk ultrason ikinci 12.haftlrda 3cu de 20 haftalarda ve 30 haftalarda heralde sonuncusu da
Ya benim iki doktorum var birisine kontrolüm vardı gittim... Cins. Tahmini yaptı önem veriyordum işe de başlayabilirdim. Devlette rapor sonu kont. Vardı mecburdum heyet aldım zaten yarında seyahat etmeden ikili için gidicem son hali usg lazımmış... Öyle denk geldi yani...
Tüp bebek yaptıran tanıdıklarım var daha endişelisin anlıyorum ama keyfini çıkar birazda :KK66: durumunu tam bilmiyorum ama ilerlemiş maşallah üç ayına gireceksin :)

Back
X