2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
merhaba bende 10. haftamdayım. İnşallah Haziran annesi olacağım:)İstanbulda doğum için hastane belirleyeniniz oldu mu? Ben hala tam olarak doktoruma karar veremedim. Avrupa yakası 4 leventte oturuyorum. Tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Varsa tekliflere açığım:)
Merhaba, Aynı yerde oturuyoruz. Bu çevrede çok seçenek yok. Avicennayı pek beğenmedim. Levent Hastanesi teşekküllü gelmedi. Ama doğuma kadar gidebileceğin harika bir doktor önerebilirim. Ali Tezel Erol Levent Polikliniği (devlet hastanesi) Ali Tezel Erol mükemmel bir doktor. Sanki özel hastaneymişcesine ilgi ve alaka gösteriyor. Kesinlikle tavsiye ederim. İnsanı rahatlatıyor psikolog gibi telkin ediyor.

Günaydın hanımlar.
Diyeceklerimi yanlış anlamayın kötü olsun diye demiyorum ama herkeste hep böyle "karnım ağrıdı, belim ağrıdı, ay bulantım bugün olmadı bir şey mi oldu acaba, göğüslerimde hassasiyet kalmadı çocuğumun kalbi mi durdu" telaşları. Böyle yaparak o kadar endişeli yaşıyorsunuz ki lütfen azıcık sakin olun. Belki başkalarını da korkutuyorsunuzdur. Doktorlar hep kanama harici diğer şeylerden korkmayın diyor.
Üstelik iştah ve uyku değişiklikleri, bulantı kusmalar, ağrılar falan vücut yeni durumuna adapte olmaya çalıştığı için. Artık hepimiz 3 ayı devirdik nerdeyse. İkinci üç ay bu tarz şikayetlerin yavaş yavaş azaldığı bir dönem. Bazılarınd 9 ay boyunca olabilir ama o da normal sonuçta, herkes hamileliğini farklı yaşıyor.
Lütfen panik olmayınız hanımlar, kimseleri de endişelendirmeyin.
Allah korur bebeklerimizi. Yanına da alırsa ne yapalım, Allahın takdiri diyeceğiz.
Biz düzgünce hayatımızı idame ettirmeye devam edeceğiz, beslenmemize dikkat edelim yeter
canım mrb senınle gunlerımız hemen hemen aynı oncekı topikten tanıyorum senı nurten boyraz a gıdıyordun sanırım nasıl memnunmusun birde ikili tarama için gittin mi yada ne zaman gidiceksin nasip olursa :)

Günaydın kızlar gerçi ben 7de kalktımda tuzsuz yemenin baya faydası varmış tansiyonum normale döndü aranızda tansiyon sorunu yaşayanlar varsa hiç korkmayın tabi inşallah Yaşamazsınız tuzsuz yiyin normale dönüyor

Merhaba, Aynı yerde oturuyoruz. Bu çevrede çok seçenek yok. Avicennayı pek beğenmedim. Levent Hastanesi teşekküllü gelmedi. Ama doğuma kadar gidebileceğin harika bir doktor önerebilirim. Ali Tezel Erol Levent Polikliniği (devlet hastanesi) Ali Tezel Erol mükemmel bir doktor. Sanki özel hastaneymişcesine ilgi ve alaka gösteriyor. Kesinlikle tavsiye ederim. İnsanı rahatlatıyor psikolog gibi telkin ediyor.
Teşekkürler bilgilendirme için ben buradaki yorumları okuyarak otajinemed de Emine hanıma gittim. Dr'u beğenmedim kendisine ve bilgisinden emin olamadım. Harmony testi istedi benden genetik testi, klasik ikili test gibi bunu yaptırıyormuş hastalarına bu yüzden doktor arıyorum.Peki doğum için aklında biryer var mı? Birde doktorun ÖZel hastanede doğuma giriyor mu?

gunaydın kızceler. bende miniğimi dün gördüm. en son gördüğüm halıyle o kadar farklıydıkı ınanılır gıbı degıl.büyümüş kolları bacakları belirgin olmuş allahıma şükür doktor hersey yolunda dedı. haftaya ıkılı test ıcın gıdıcem. doktor cinsıyet soylemedı ama kız gıbı dedı:) allah ım bebişlerimize sağlık sıhhat versın..

Günaydın kızlar gerçi ben 7de kalktımda tuzsuz yemenin baya faydası varmış tansiyonum normale döndü aranızda tansiyon sorunu yaşayanlar varsa hiç korkmayın tabi inşallah Yaşamazsınız tuzsuz yiyin normale dönüyor

Günaydın. Sizde yüksek tansiyon mu var? Bende dusuk. Hatta çok dusuk 8-4 7-4 falan çıkıyor. Kafam yataktan zor kalkıyor. Çaresi ne acaba?

Teşekkürler bilgilendirme için ben buradaki yorumları okuyarak otajinemed de Emine hanıma gittim. Dr'u beğenmedim kendisine ve bilgisinden emin olamadım. Harmony testi istedi benden genetik testi, klasik ikili test gibi bunu yaptırıyormuş hastalarına bu yüzden doktor arıyorum.Peki doğum için aklında biryer var mı? Birde doktorun ÖZel hastanede doğuma giriyor mu?
Rica ederim. Harmony test sanırım daha bir detay ama sonuçta hepsi tarama testi.Doğum için aklımda henüz bir yer yok ama Ali Bey ile konuşmayı düşünüyorum. Sadece acil durumlarda Medipole gittim. Çünkü geç saatlerde de orada kadın doğumcu oluyor. Bu süreçte özel hastaneye gitmeye gerek yok diye düşündüm çünkü hastaneden önce doktor önemli ve Ali Tezel Erol gerçekten işini iyi yapan karşısındakinin duygularını incitmeden panikletmeden bilgi veren biri. Yanı sıra bebeği çok iyi izliyor. Ve gereksiz olan hiç bir şey istemiyor. İnternettede hakkında güzel yorumlar var.

canım mrb senınle gunlerımız hemen hemen aynı oncekı topikten tanıyorum senı nurten boyraz a gıdıyordun sanırım nasıl memnunmusun birde ikili tarama için gittin mi yada ne zaman gidiceksin nasip olursa :)

Dün gittim doktora 10+3 tük. Kadın çok ilgileniyor. Bebeğin her yerini tek tek gösteriyor. Burası dirseği bu kordonu falan diye. Çok güler yüzlü tatlı dilli bir kadın. Kesinlikle hastasını unutmuyor. 10 gün sonra ense kalınlığı ve burun kemiği için çağırdı. İkili testi o geldiğinde konuşuruz dedi.

Benimde 12+4 te tahmin etti kiz gibi diye erkek olsa belli olurdu herhalde. Bu cuma 13+2 olacak ama 3 gunde ilerde 13+5 olacak belki tahmin eder.
Canim erkeklik organi genelde daha once belli oluyomus oyuzden once gorulur diyolar heralde. Senin ufaklikta herhangi bi cikinti yada orda beyaz iki nokta oluyo onlari gormediyse kiz gibi demistir ama emin olmak icin bikac hafta daha bekliyolar daha sonradan cikarmi diye. Benim doktorumda daha cinsiyet soyleme bidaha gorelim bazi kizlardada o bolge cok kabarik oluyo geliskin oluyo oyuzden erkege benziyo ama sonra kayboluyo dedi. Ki bana %90 ihtimal verdigi halde. Heralde daha once basina gelmistir cunku cok uzman bi doktor cok inceledi 3boyutlu 4boyutlu falan cok netti. Tabi ben simdiden erkek annesi modunda geziyorum :KK36::KK67:

gunaydin kimsenin niyeti baskasini korkutmak veya endiselendirmek degildir bundan eminim ama sende hak verki hepimiz farkliyiz ve hepimiz bu sureci farkli yasiyoruz. cogumuz zaten ilk defa anne olacak ve cogu kisinin burda daha öncedende kyiplari var dogal olarak tedirginlik oluyor. allah hepimize bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Ben de kötü bir şey demiyorum zaten. Endişelenmeyin içinizi ferah tutun diyorum.

Canım fotosu var mi bebiş in..
Cok yok canim benim doktorda cd ye yukluyor herseferinde. Bide daha kimseye soylemedigimiz icin esim fotograf koymami istemiyo yanlis anlama olurmu. Zaten elimdeki ultrason ciktisinda cinsiyet belli olmuyo bacaklarini toplamis yatiyo bacaklari bile gorunmuyo

Ben hisar hastanesi ya da memorialı düşünüyorum canım. Anadolu yakasındayım. Doktorum kadıköyde özel muayenehane si var. Çok memnunum yeşim yerçok adı.

Hisar a yakın olduğu için acil durumlarda gidiyorum mecburen ama onun dışında eşim de ben de oraya ayak basmamaya yeminliyiz. Çok kötü ilk tecrübemiz var. :( paylaşmak istedim sadece.
Anadolu yakasında oturuyorum ama şimdi sırf doktor şçin karşıya gidiyorum zor olsa da...

Rica ederim. Harmony test sanırım daha bir detay ama sonuçta hepsi tarama testi.Doğum için aklımda henüz bir yer yok ama Ali Bey ile konuşmayı düşünüyorum. Sadece acil durumlarda Medipole gittim. Çünkü geç saatlerde de orada kadın doğumcu oluyor. Bu süreçte özel hastaneye gitmeye gerek yok diye düşündüm çünkü hastaneden önce doktor önemli ve Ali Tezel Erol gerçekten işini iyi yapan karşısındakinin duygularını incitmeden panikletmeden bilgi veren biri. Yanı sıra bebeği çok iyi izliyor. Ve gereksiz olan hiç bir şey istemiyor. İnternettede hakkında güzel yorumlar var.

Cuma günü için randevu aldım bakalım inş güzel geçer. cumartesi günü içinde Özelokmeydanı hastanesinden de randevu almıştım. Ali bey ile devam edersem Özelokmeydanı hastanesini iptal ederim:)

Back
X