2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
aman napalmm canlari saolsn liliycm bikerelik kacamak yaptk benki tatli hastasi hic gozumde yok normalde bile.cips cekmez canim bu bebekler bi degstrdi bizi tabki en guzeli saglikli.ama su cipsi yemessem.catlarm sanirm:d
Canım cips çekmez benim pek, ama canım çekti :kk77::KK72:

Teyzelerii ama biz bu gun 9 haftalık olmuşuzzz :) insallah iyidir yavrumu cok ozledim :(
Bu programdan çok memnunum tavsiye ederim görselleri çok guzel :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-26-18-07-00.webp
    Screenshot_2015-11-26-18-07-00.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 93
Kızl
aman napalmm canlari saolsn liliycm bikerelik kacamak yaptk benki tatli hastasi hic gozumde yok normalde bile.cips cekmez canim bu bebekler bi degstrdi bizi tabki en guzeli saglikli.ama su cipsi yemessem.catlarm sanirm:d
kızlar çok özür dilerim benim yüzümden canınız çekti Hakkı'nızı helal edin :( kötü o kötü öğğ kaka yemeyin

Makyaj yapıyor musunuz? Bir arkadaşım hamilelere makyaj malzemeleri zararlı özellikle de fondoten dedi de, kıllandım yapamıyorum ama moralim bozuluyor. Rimel allık ruj sürüyorum ama arada fondoten sürersem daha canlı göxüküyorum

Makyaj yapıyor musunuz? Bir arkadaşım hamilelere makyaj malzemeleri zararlı özellikle de fondoten dedi de, kıllandım yapamıyorum ama moralim bozuluyor. Rimel allık ruj sürüyorum ama arada fondoten sürersem daha canlı göxüküyorum

Hic duymadım böyle birsey.
Ben makyaj yapıyorum.
Ertrafmdakiler de hep yaptı yapıyorlar. Okdr da her bir seyi takmamak lazm kafaya bence.

Kızlaar lütfen bi daha kimse canı zararlı bişey çektiğinde yazmasın çok rica ediyorum. C..s muhabbetinide kapatalım bitsin. Hepimizin ki can çekiyor aklımızda yokken aklımıza girdi yazık bebişlere :( onlar için ufacık bir şeyde nasıl endişe duyup üzülüyoruz bu yediğimiz herşey direk etkiliyor dikkat etmemiz lazım. Birbirimize destek olalım bu konuda köstek değil :) yiyende sessizce yesin sonra da tövbe etsin :D

Kızlaar lütfen bi daha kimse canı zararlı bişey çektiğinde yazmasın çok rica ediyorum. C..s muhabbetinide kapatalım bitsin. Hepimizin ki can çekiyor aklımızda yokken aklımıza girdi yazık bebişlere :KK43: onlar için ufacık bir şeyde nasıl endişe duyup üzülüyoruz bu yediğimiz herşey direk etkiliyor dikkat etmemiz lazım. Birbirimize destek olalım bu konuda köstek değil :) yiyende sessizce yesin sonra da tövbe etsin :KK70:
Bence uzatmana gerek yok özür diledim zaten bunu daha da canımı acıtmak için mi söylüyorsun

Kızlar merhaba dün geceden beri tek tarafımda yani sol kasığımda bir ağrı var ağrı derken böyle batma gibi süreklide ağrımıyor geliyo geçiyor saniyelik yani ama tamamende geçmiyor aralıklarla oluuor bu..ağrıyıda tam tarif edemiyorum böyle küçük tuvaletinizi tutarsınız yaptıktan sonra kasıgınızda bir ağrı kalır ya öyle işte...böyle olan arkadaşlar varmı?doktora gitmeli miyim sizcee?

ben katilmiyorum illa zararli yazmayin diye insanlarin cani ceker ne demek. okumaz insan gecer. gunluk sutlee, sucuklar, kebaplar pideler ekmekler hersey cok mu yararli. tabiki seker cikolata cips cola vs iyi degil ama bazende insanik cani istiyor. bende sahsen sucuk sosis falan yemem bana göre herseyden zararli ama gecen gun canim sucuk istedi markete gidip aldim iki dilim pisirip yedim. bukadar takilmayin bunlara hepimiz sagligimizi bebeklerimizi dusunuyoruz ama en ince detaya girilecekse hepimiz kötu besleniyoruz cunku artik islenmemis gida katkili gida kalmadi hele ki istanbuldakiler

@uude sen yazmasanda herkesin cani isteyecekmis yani. Her yerde reklam var. Üzülme neden özur dileyesin daha öncede yazmayın denildide o zaman hicbirseydi simdi de zararlı seýler demisler ee yararlı olanı bulamazsam ne olacak. Hic takma kafana bir hata yapmadın sen.

Ben de kocişi gönderdim şimdi Doritos aldirmaya canımı istettiniz valla :)))

ben katilmiyorum illa zararli yazmayin diye insanlarin cani ceker ne demek. okumaz insan gecer. gunluk sutlee, sucuklar, kebaplar pideler ekmekler hersey cok mu yararli. tabiki seker cikolata cips cola vs iyi degil ama bazende insanik cani istiyor. bende sahsen sucuk sosis falan yemem bana göre herseyden zararli ama gecen gun canim sucuk istedi markete gidip aldim iki dilim pisirip yedim. bukadar takilmayin bunlara hepimiz sagligimizi bebeklerimizi dusunuyoruz ama en ince detaya girilecekse hepimiz kötu besleniyoruz cunku artik islenmemis gida katkili gida kalmadi hele ki istanbuldakiler
Offf srn de döktürmüşsün. Ağzımın suyu aktı:)

bencede bisey olmazz bukdar hersey zararli zaaten dusunursek iki tane yemektende bisey olmaz insan kendi bebegini en cok kendi dusunur hepimiz dikkat ediyoruz boyle seylerden uzmeye gerek yok kimseyi ben yararli biton sey yedim suan o iki cips nekdar etkiler yani bende bebegim icin en iyisni yapiorm dikkat ediyorum ama 9ay cay kahve abur cubur yemeden saglikli yiyen arkdsm dusuk kilolu dogum yapti bu belli olmuyo bence yasaklancak bisey yok

Back
X