• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım hiç sıkma canını ben de dokuz ay yattım sen inş o kadar yatmazsın ilk dört ay geçince toprlanırsın.. Ablam bana whastup tan mesaj resim atar öyle alışveriş yapardık ben evden o mağazadan :KK66:)
saol canm insallah sen neden yattn benim kanamam oldu suanda lekelerm devam ediyo kahverengi suan 13+3 bakalm nekdr surcek ama doktr yatma desede cok gezemicem siz gezin benm yerime:)

Ben geceleri su torbasıyla yatıyorum :)

Su torbası hamilelere yasak, düşüğe neden oluyor. Ben taş düşürüyorum normalde hastanede su torbası veriyorlarmış serum alırken, bana hanileyim diye vermediler.
Bilgin olsun canım.
Sıcak su küveti, hamam, sauna da aynı şekilde düşüğe neden oluyor.. Allah korusun.

20151129_134016.webp
kizlar bunuda dun babannemiz alms ben yatiorum diye tombik tulum bide instgrami olanlar mutlaka bacaksizela takip etsin yersiniz resimleri

saol canm insallah sen neden yattn benim kanamam oldu suanda lekelerm devam ediyo kahverengi suan 13+3 bakalm nekdr surcek ama doktr yatma desede cok gezemicem siz gezin benm yerime:)

Benim hamileliğim çok ağır geçti, dokuz ay istifra ettim, yürümeye halim yoktu, hamileliğim riskliydi vs ondan yatmak zorundaydım.
Başta bende de kanama oldu ama asla kendini şartlandırma canım. 15-16 dan sonra iyi hissedersen eşinle sahile git gerçi kış:) bol bol gez. Dinlenmene bak kenini yormadan ama eve ve yatağa da hapsolma. Psikolojiyi çökertitor kendine iyi bakman lazım lphusalıl içib..

Su torbası hamilelere yasak, düşüğe neden oluyor. Ben taş düşürüyorum normalde hastanede su torbası veriyorlarmış serum alırken, bana hanileyim diye vermediler.
Bilgin olsun canım.
Sıcak su küveti, hamam, sauna da aynı şekilde düşüğe neden oluyor.. Allah korusun.
Ayağıma koyuyorum. Sıcak duş zararlı biliyorum ama ayağımı sıcka tutmak zararlı olur mu ki?:110:

Bilgin olsun canım.
banada yikanmak yasak oyuzden demekki sicagin kanama cogalatan etksi varr Allah korusun

Benim hamileliğim çok ağır geçti, dokuz ay istifra ettim, yürümeye halim yoktu, hamileliğim riskliydi vs ondan yatmak zorundaydım.
Başta bende de kanama oldu ama asla kendini şartlandırma canım. 15-16 dan sonra iyi hissedersen eşinle sahile git gerçi kış:) bol bol gez. Dinlenmene bak kenini yormadan ama eve ve yatağa da hapsolma. Psikolojiyi çökertitor kendine iyi bakman lazım lphusalıl içib..
insallah canm suan hic halim.yok dedgin gbi iyi olrsam.hava alicam biraz suan dewam.ediyo istirahat:(

Back
X