Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla okadrını bilmiorum cnm birisi düşmüş hastane de öğrenmiş düştüğünü diğerindede sanırım havale geçiriomuş ilaçlar falan vs. doktorlar yaşasydı sağlıklı doğamazdı zaten demişler bildiğim bu
Normal canım
Maşaallah
6+3 de keseyi hatırlamıyorum ama bebek 6 mm idi
Kalp atışı görülmüştü
Heralde kese de 12,13 mm civarı bişeydi
Senin de 1 haftada o kadar olurbAllahın izniyle
Benimde bir oğlum var bir tanecik canım evladım. Şimdikini kız gibi hissediyorum. Etraftan kız sanki diyen çok. Kısmet bakalım. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla gönlüne göre olsun canım.
Inşallah önce sağlıklı sonrada gönlümüzden geçen evlatları verir rabbim ama bir istatistiğe göre eylül doğumlu bebeklerin çoğunluğu erkek oluyormuş bende erkek gibi hissediyorum bakalim
Inşallah önce sağlıklı sonrada gönlümüzden geçen evlatları verir rabbim ama bir istatistiğe göre eylül doğumlu bebeklerin çoğunluğu erkek oluyormuş bende erkek gibi hissediyorum bakalim
Kızlar 2 hafta önce saçlarım dökülüyor diye cildiyeye gitmiştim
Şampuan verdi doktor
Haftada 2 kez kullanacam
Galiba vitaminler var içinde tam bilmiyorum
Kızlar 2 hafta önce saçlarım dökülüyor diye cildiyeye gitmiştim
Şampuan verdi doktor
Haftada 2 kez kullanacam
Galiba vitaminler var içinde tam bilmiyorum
Kizlar karindan 6.5mm gozuktugne gore vajinal ultrosnla dha net gozukrdu ama bakmadilar ilk defa bi gebeligimde karindan gorduk hep alttan bakarlardi bu seferde boyle basladik
Benin hesabıma göre tam 5 haftalığım ama kese 4 mm çıktı. Dokktor hiç olumsyz yorum yapmadı ama burda biryerde okudum benimki çok küçük (( kese gören arkadaşlar kaç mm çıktı sizlerinki kaçıncı haftalarınız
Benin hesabıma göre tam 5 haftalığım ama kese 4 mm çıktı. Dokktor hiç olumsyz yorum yapmadı ama burda biryerde okudum benimki çok küçük (( kese gören arkadaşlar kaç mm çıktı sizlerinki kaçıncı haftalarınız