Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok sessiziz öğlen rehavetimi çöktü kızlarbende fırsatını bulsam güzel uyurdum şuan gerçi öyle bir ağırlık çöktü, yemeği fazla kaçırmış olabilirim çalışanlara kolaylıklar dinlenenlere oh benim yerime de dinlenmeler diyorum
Ewe zor dustum kizlar hersey yolunda kesemiz normal tedaviye dewam ama bas donmeleri suan zorluyo ay soyle bebeklerimzin eli kolu belli olsada biraz motive olsak ya
kızlaarr sizde de iştahsızlık var mı ya canım hiçbişey istemiyo zorladığım zaman da midem bulanıyo sizde durumlar nasıl? bu arada aynı göbek bende de var işyerindekiler 4 aylık mı diyolar
Merhaba kızlar bugün bende hamile olduğu mu öğrendim bhcg 605 çıktı . Rabbim hepimize sağlıklı olarak kucağımiza almayi nasip etsin.beni de listeye eklerseniz sevinirim yaş 28 ikinci bebek samsun sat 29 eylül BDT 4 haziran
Merhaba kızlar bugün bende hamile olduğu mu öğrendim bhcg 605 çıktı . Rabbim hepimize sağlıklı olarak kucağımiza almayi nasip etsin.beni de listeye eklerseniz sevinirim yaş 28 ikinci bebek samsun sat 29 eylül BDT 4 haziran
hoşgeldinnn :)) amin inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize.. bu arada listede ben de yokmuşum beni de ekler misiniz yaş 25 SAT 1 eylül. izmir. ilk bebeğim olucak inşallahh
Anladım canım teşekkür ederim
Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce
Dahiliyeyr gitmiştim sonuçlarım bugün çıktı.
Kansızlık varmış bende ilaç verdi.
Bide d3 vitaminim eksikmiş onun içinde 1 tane iğne verdi hamileler kullanabilir dedi
Selam heyecanli anneler ☺Bizde 5+1 de bebegimle size katildik. 4+4 te keseyi gördük cok degisik bi duyguydu daha tam idrak edemedik galiba. 10gun sonra kalp atisini duyarsak inanabilcez heralde. İlk bebek oldugu icin sanirim ☺ İnsallah Allah kucagimiza saglikla almayi nasip etsin.
Selam heyecanli anneler ☺Bizde 5+1 de bebegimle size katildik. 4+4 te keseyi gördük cok degisik bi duyguydu daha tam idrak edemedik galiba. 10gun sonra kalp atisini duyarsak inanabilcez heralde. İlk bebek oldugu icin sanirim ☺ İnsallah Allah kucagimiza saglikla almayi nasip etsin.