• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar hasta oluyorum.. Burun akıntısı. Geniz akıntısı, geniz yanması napim ben şimdi yaaa
ıhlamur iç bir de eğer miden sağlamsa ekmegin içine sarımsak koyup ye doğal bir antibiyotik. ben de acayip hastayım 2 gündür. hamilelik şüphem olduğundan ilaç kullanmıyorum. sabah akşam sarımsak ve ıhlamur.

Kizlar aniden giren kasik batmasi varmi benim solda oluyo cinsiyetle ilgili tahminler yapiliyo bu sekilde bilen varmi:)

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Sarımsak yiyemem ama :KK43: ıhlamur ve limonlu su içerim:KK200: bu arada çin takviminde benimkine de kız çıktı

Doktorum kasık ağrın olduğunda istirahat et dedi bana.
Ben zaten yatarak gecirenlerdenm yatiorm yani bu birden girip ckio batma gbi hafif soldaysa kiz sagdaysa erkek derler oyuzden sordm canm ben braz dolaniym sirtm belim agrio calisadgm icinde boyle gecriorm gunleri:)

sol kız diyorlar ama bence alakası yok sağda ağrısı olan kızı olanlar var solda olup oğlu olanlar var
ama mesela bir kadının bir oğlu varsa ve soldaysa, ikinci gebeliğinde tahminde bulunabilir , yani kişiye göre değişiyor :)

Onumuzdeki hafta kalp atimi duyma haftadi galiba genel olarak. Benim 14ekimde 6+3 olucaz ogun nasipse. Erken gibi geliyo bana ama ozaman gel dedi. Sizinkiler ayin kacinda ☺
Canim bende 4+1 de kafindan keseyi gördü 6+2de de kalp atışını duymak için randevu verde bizde 17 sinde gidicez bakalim :KK46::KK46:

Back
X