2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
günaydınn, akıntı bende de var canım. ama hamilelikten öncede vardı malesef çok yadırgamıyorum o yüzden kaşıntı vs. olmadıkça. dün gece hiç uyuyamadım yemeği fazla kaçırmışım üstüne de patates gibi hemen yatınca sabaha kadar karnım gerildi:KK43:hala kötüyüm o derece şu belirtilere göre bende yazayım;
çin takvimi: kız
rus takvimi :erkek
nub görünmüyor
bebek kesede solda: kızmıydı bu:)
tatlı aklıma bile gelmiyor, ekşi yiyiyorum buda kız

hadi hayırlısı
Yüzük testi yaptın mj canm yuvarlak dönerse kızdır . Ne hissediyorşn peki. Senin cinsiyet ögrenmen bize göre daha yakın. .haber verirsin ;)

Kızlar aranızdan ayrılıyorum..çok üzgünüm..bebeklerimi(ikizlerimi) kaybettim..çok kötüyüm, içimde kocaman Bi boşluk var şimdi..bende haziran annesi olacaktım ama olmadı..hiç beklemiyordum bunları yaşayacağımı, çok bağlanmışım bebeklerime..darmadağınığım..yaşadığım üzüntüyü kelimelerle anlatamıyorum..Allah bu duyguları bana yaşatmaz bidaha inşallah..duanıza çok ihtiyacım var..
Hepinize hayırlı sağlıklı mutlu doğumlar diliyorum.
Kendinize iyi bakın..
üzülme canım ikizlerin seni bekliyor ahirette onlar seni yanına çağıracaklar cennete inşaAllah
En yakın zamanda tekrar hamile kalır bebeğine kavuşursun cnm Allah hayırlı sağlıklı akıllı evlat versin
Herşeyde vardır bir hayır

Yüzük testi yaptın mj canm yuvarlak dönerse kızdır . Ne hissediyorşn peki. Senin cinsiyet ögrenmen bize göre daha yakın. .haber verirsin :KK66:
yüzüğü yapmadım canım , evet aslında öğrenebilirim belkide ama kendime söz verdim:) perşembe yada cuma rizede bakılacak. Haktan hayırlısı ben kız hissediyorum sanırım, ilk defada rüya gördüm cuma gecesi 33. haftada doğum yapmışım bir kızım olmuş. Birde oğlum var belki o yüzden kız hissettiğimi sanıyor olabilirim:KK49:

Kızlar tahmin var mı ..

Eklentiler

• 1448268473855-1271391989.webp
    1448268473855-1271391989.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar karnı çıkan var mı yaa? Ben normalde zayıf bir insan değildim göbeğim de vardı ama şimdi çok insan anlıyor hamile olduğumu
Ben kapalıyım bol şeyler giyiyorum göbeğimi rahat rahat bırakabiliyorum :) ama yanaklardan kilo almışsın hamile misin diyorlar. Hamile olma ihtimali olduğu için biraz da ondan diyor olabilirler. Göbeğim bazı günler çok şiş. Bazen normal. 4 aylıkken filan anca bebek göbeği çıkıyor sanırım. Önce hep hemen kocaman göbek oluyor sanırdım :)

Kızlar aranızdan ayrılıyorum..çok üzgünüm..bebeklerimi(ikizlerimi) kaybettim..çok kötüyüm, içimde kocaman Bi boşluk var şimdi..bende haziran annesi olacaktım ama olmadı..hiç beklemiyordum bunları yaşayacağımı, çok bağlanmışım bebeklerime..darmadağınığım..yaşadığım üzüntüyü kelimelerle anlatamıyorum..Allah bu duyguları bana yaşatmaz bidaha inşallah..duanıza çok ihtiyacım var..
Kendinize iyi bakın..
Canım çok üzüldüm Allah sabır versin çok zor bir durum .inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde aramıza tekrar katılırsın.

Kızlar günaydın hepinize bugün içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım saat 3 te randevum var miniğimi göreceğim aynı zamanda 2 li tarama testim var inşallah herşey Güzel geçer bebeğim in cinsiyetini de öğrenir im inşallah. Dualarını zi bekliyorum. Bu arada bende 3 kilo aldım şimdiye kadar kıyafetlerim olmuyor.

kızlar birşey soracağım benim 1 haftadır çok çok koyu sarı akıntım var, kaşınma vs olayı olmuyor, neden bu kadar çok akıntı oluyor normal midir doktora gittiğimde söylesem mi ki 1 haftadır çok koyu sarı akıntılar var, önceden olmazdı
canım benim de bir ara koyu sarı oldu. İçtiğim suyu artırdım düZeldi. Öncesinde çok az içiyordum bir lt bile değil. Az içiyorsan artır. Bol bol iç. Düzelecektir inşallah.

Kızlar günaydın hepinize bugün içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım saat 3 te randevum var miniğimi göreceğim aynı zamanda 2 li tarama testim var inşallah herşey Güzel geçer bebeğim in cinsiyetini de öğrenir im inşallah. Dualarını zi bekliyorum. Bu arada bende 3 kilo aldım şimdiye kadar kıyafetlerim olmuyor.

merhaba ,
sizinle aynı durumdayım benım de saat 3 te randevum var ve yerımde duramıyorum mınıgımı cok merak edıyorum. bızım doktorumuz da ıkılı test ıcın gun verıcek bugun. 11+1 deyım bugun. sizin kacıncı haftanız?

merhaba ,
sizinle aynı durumdayım benım de saat 3 te randevum var ve yerımde duramıyorum mınıgımı cok merak edıyorum. bızım doktorumuz da ıkılı test ıcın gun verıcek bugun. 11+1 deyım bugun. sizin kacıncı haftanız?
Inşallah güzel haberler le dönersin canım bende 12+1 im

kizlar benm sabaha karsi tekrar kanamam oldu gittik hemen bebek iyi kanama kesenin altinda yaticaksin dedi zaten yatyorun dualariniza ihtycm var hepiniz meleksiniz can tasiosunuz ins biter kanamam cok zor gerckten cevresinde duyan varmi bide bole olan
Benimde kanama alanı vardı ama hiç kanamam olmadı nasıl bir şey anlamadım ...

Merhaba Arkadaslar, suan hastaneden donuyorum. Ogluma yemek hazirlarken sivi bir sey aktigini hissettim once kan sandim sonra acele wc gittim. 2 damla su o an panik oldum kese sizdirdimi diye. Ama sivi idrar kacirma falan degil. Dr. Cok sukur bir sey yok dedi ilk kez bir kac saniyeligine kalp atisini dinletti. Rahim agzi kapali dedi. Sanirim sivi su seklinde olan renksiz akintiydi. Dr. 500 mg ptegesteron igne yapti. Sanirim biraz sakin olmak gerekiyor. Esimde biraz kizdi panik oluyorum diye.:110:
Benimde su şeklinde akıntım oluyır ama doktroelara söylemedim kese ve suyu normal diyolar.

Canım bende de geliyor su şeklinde akıntı progesteron fitil olarak kullanıyorum ondan dedi doktorum ben de korkmustum malesef eşler o hassasiyeti anlamiyorlar fıtratlarında yok
Aynen öyle canım.

Merhaba 2016 haziran anneleri :) ben 2015 haziran annesiyim.. Sizleri görünce çok duygulandım yazmak istedim. Geçen sene ben de sizler gibiydim, bebeğimi kucağıma almak için gün sayıyodum.. Çok şükür aldım da.. Anne olmak dünyanın en güzel duygusu.. Umarım hepiniz sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz, kolay doğumlarınız olur. Benim kızım şu an 5 aylık.. :) seneye bu zamanlar sizlerinki de yaklaşık bu aylarında olucaklar, Allah hepinize o günleri göstersin.. Taze anneyim şu an ama sormak istedikleriniz varsa sorun :) ha bi de cinsiyetleri çok merak ediyosunuzdur şimdi, doğruluk payı var mı bilmem ama benim kızım sol tarafıma yerleşmişti ilk şişliği sol tarafında hissettim, bilginize:)
Ay inşallah ya bize sanki zaman geçmiyo seninde öyle miydi canım ne zaman başladın alışverişe ...

Kendinize iyi bakın..
Allah sabırlar versin tekrar aramıza dön inşallah neden oldu bir doktora daha gitseydin... Allahın takdiri canım miniklerin seçana şefaatçi olacak. Tekrar aramızda olacaksın inşallah. İnan senin yaşadıklarını anlayabiliyorum hiç yaşamama rağmen.
Günaydın kızlar. Ben 6 haftalıkken doktora gittiğimde
Bulantı,iştah değişiklikleri,yorgunluk,halsizlik, uyku değişiklikleri, şişkinlik,akıntı,karın,kasık ve bel ağrıları her şey olabilir demişti. Hatta bazılarının o kadar şiddetli karın kasık ağrıları olurmuş ki bebeklerini düşürdü zannederlermiş. Ama bunlardan korkma dedi. Sadece kanama olursa takip gerekebilir o da her kanama düşük demek değildir dedi.
Aynı zamanda ilk 3 aylık dönemdeki kayıpların zaten nerdeyse hepsi genetik yani kromozomal anomaliler. Yani yaşaması imkansız, yaşasa bile çok sağlıksız olacak bebekler. Onlar biz ne yaparsak yapalım düşecek dedi. Bir bebeğin düşeceği varsa düşer dedi.

Benim de içim epey rahat etmişti. Siz de tedirgin olmayınız lütfen. Gönlünüzü ferah tutun.

Benim bulantılarım, koku hassasiyetim epey azaldı. Artık yemek yiyebiliyorum. 1 haftadır evdeyim raporluyum. Başım da ağrımıyor.
Yarın 10+2 olacağız sat a göre. İkinci doktor kontrolümüz var. Dua edin.

Bir de rüyamda 1,5 yaşlarında sarışın tatlı bir kız çocuğu gördüm. Benim kızımmış. Hakkımızda hayırlısı.

Sevgiler

Ben de rüyamda düşükle alakakalı olaylar gördüm raporum bitti yatış verdiler bugün usrın heyet alıyorum ben de. Benimde szaldı ama iştah az canım. Bu haftadan sonra dikkat etmemiz lazım.

Son düzenleme:
Dün giremedim nasılsınız canlar ... Benim baya sinirlerim geriliyo evdeyim artık kaba etlerim ağrımaya başladı uzanmaktan ... Ve obsesiflik vardı zaten gebelikten önce iyiydim ama şimdi çok kötü sinir bende tavan yaptı kavga gürültü engelleyemiyorum :( bir kere sinirlenirsem arkası geliyor ... Panik atak gibi nefesim daralıyo.. Eşimde sanki numara yapıyorum gibi konuşuyo ya da bana öyle geliyo kendime vurdum dün iki defa sinir krizi geçirdim. sinirimden sabah yine tartıştık ilaç kullansam mı düşük dozda ya çok kızıyorum sonra bebeğe bi şey olcak diye ...
Ya bu tiroit zaten bana sinir yapıyo ama çekmeyen bilmez valla ya. Ben stres kanama alanı bulantı yatıyorum eve geliyo sert sert konuşuyo anlayış bekliyo her lafım batıyo...eve de gelmiyo arkadaşında ders çalışıyo zaten annemle anlaşamıyoruz delircem valla. :110:

Kızlar karnı çıkan var mı yaa? Ben normalde zayıf bir insan değildim göbeğim de vardı ama şimdi çok insan anlıyor hamile olduğumu
benim de çıktı karnım. karnıma top koymuşşun gibi yusyuvarlak :) herkes erken çıkmış diyor. ben de kilolu değilimdir normalde

ay hadi guzel haberlerle dön lutfen ögrende gel bende siradayim ptesi ikili testim var :))

Dün giremedim nasılsınız canlar ... Benim baya sinirlerim geriliyo evdeyim artık kaba etlerim ağrımaya başladı uzanmaktan ... Ve obsesiflik vardı zaten gebelikten önce iyiydim ama şimdi çok kötü sinir bende tavan yaptı kavga gürültü engelleyemiyorum :KK43: bir kere sinirlenirsem arkası geliyor ... Panik atak gibi nefesim daralıyo.. Eşimde sanki numara yapıyorum gibi konuşuyo ya da bana öyle geliyo kendime vurdum dün iki defa sinir krizi geçirdim. sinirimden sabah yine tartıştık ilaç kullansam mı düşük dozda ya çok kızıyorum sonra bebeğe bi şey olcak diye ...
Ya bu tiroit zaten bana sinir yapıyo ama çekmeyen bilmez valla ya. Ben stres kanama alanı bulantı yatıyorum eve geliyo sert sert konuşuyo anlayış bekliyo her lafım batıyo...eve de gelmiyo arkadaşında ders çalışıyo zaten annemle anlaşamıyoruz delircem valla. :110:
Bende de hipotiroid var ama sinir yapmadı hiç bi zaman. Sakin olmaya çalış canım en güzel günlerini kabusa çevirme. Her sinirlendiğinde rahim kasılıyor bebişini düşünürsen daha sakin olursun bence. Eşin de belki sıkıldı bu durumdan ondan eve gelmiyor bide öyle düşün. Annenide kaçırma bence psikolojik yardım alsan faydası olur daha rahat geçirirsin bu dönemi.

Back
X