- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 53
- 37
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #11.081
gunaydin anneler
bende ögrenebilsem cinsiyeti :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi aylık muayene 90 ikili ayrı hesaplanıyor.ben whatssaptan yazdım ne zaman geleyim dedim sağolsun 12 veya 13. Hafta dedi.o yüzden ayrı ayrı gitmedim.Sadece ikili ucretimi veriliyor dr muayene ettigi icin muayene ucretide veriliyor diye biliyordum ben
bencede saglikli beslenmek en guzeli illaki kacamaklr falan olacak istersn bu konuda degil bu tipicin altina bir 2016 hziran annesi beslenme listesi yapalim.
al sana öncesi ve sonrasi dugun zamani verdigim kilo tabi kollar yetismedi sarkti.. 10 ay sonrasinda birazini geri aldim suan kiloluyum ama bu önceki resimde gibi deil tabi
Eki Görüntüle 1698091
Eki Görüntüle 1698092
75 tl verdim 2li test icin
hayir hamile kalmadan 1 sene önce falandiAlttaki resimde hamile misin canım?
Haklısın da uykusuzluk benim ilk gebelik belirtimdi desem yeridir mide bulantısı aksirik tiksirik dün gece 4te kalktım kulak ağrısından ve yutkunmak icin yatakta oturmaktan uyuyamadim bitap düştüm ,Bu yazdıkların da beni çökertti resmenGerçekten doğru.. ben hamileyken sorunlarım vardı çok ağladım uyuamıyordun.. kızım da huysuz oldu.. aksama kadar ağlardı ki hala huzursuz ve uyku problemi var çok çektim..hem lohusalık psikolojisi hem susmayan bir bebek.. bunalıma girdim.. hamileliginizi stressiz ve düzenli uykuyla geçirin..etrafimda anne hamileyken ne yaparsa bebek de doğunca aynısını yapıyor demişlerdi..
hayir hamile kalmadan 1 sene önce falandi
Ben kızıma hamileyken her gece 4 te mutlaka kalkardım uykum kaçardı .. kiİm da 4 te kalkıyordu.. sen dikkat etmeye bak..Haklısın da uykusuzluk benim ilk gebelik belirtimdi desem yeridir mide bulantısı aksirik tiksirik dün gece 4te kalktım kulak ağrısından ve yutkunmak icin yatakta oturmaktan uyuyamadim bitap düştüm ,Bu yazdıkların da beni çökertti resmen![]()
Kilo benimde kabusum hamileliginde 30 altında kilo alan ablam yokvalla bende çok takıntılıyım bu kilo konusuna ama iştahım baya açıldı kendime hakim olamıyorum![]()
Ben kızıma hamileyken her gece 4 te mutlaka kalkardım uykum kaçardı .. kiİm da 4 te kalkıyordu.. sen dikkat etmeye bak..
Kilo benimde kabusum hamileliginde 30 altında kilo alan ablam yok![]()
Mesela ben 16 kilo aldım 8i kaldı..hadi yaa aslında önemli olan sonrası, doğumdan sonra kilolarını verebildi mi ablanlar?
Sadece 4 olsa gam yemem 1de 3de bazen her saat ben başımı alıp nerelere gideyimBen kızıma hamileyken her gece 4 te mutlaka kalkardım uykum kaçardı .. kiİm da 4 te kalkıyordu.. sen dikkat etmeye bak..
Aslında hepsi verdi, son ablam doğum yaptı 34kilo aldı şimdi bebek 2.5 aylık 20 kilo verdi bilehadi yaa aslında önemli olan sonrası, doğumdan sonra kilolarını verebildi mi ablanlar?
herkesin bunyesi farkli bende 12 haftamdayim daha kilo almadim hatta verdim. ki ben almaya cok yatkinim.. biraz kilo almistim hamile öncesi gördugun resim gibi deilim suan ama sukur uc ayi gereksiz kilo almadan atlattim. 1 kilo normal benceanladım canım ben ikinci ayımdayım ve 1 kg aldım bazı arkadaşlar 4. ayına kadar hiç kilo almamışlar tedirgin oldum :S hızlı başladım acaba kilo almaya...
Mesela ben 16 kilo aldım 8i kaldı..
Aslında hepsi verdi, son ablam doğum yaptı 3 4kilo aldı şimdi bebek 2.5 aylık 20 kilo verdi bileBak böyle düşününce moralim düzeldi
![]()
herkesin bunyesi farkli bende 12 haftamdayim daha kilo almadim hatta verdim. ki ben almaya cok yatkinim.. biraz kilo almistim hamile öncesi gördugun resim gibi deilim suan ama sukur uc ayi gereksiz kilo almadan atlattim. 1 kilo normal bence
sen çalışıyor muydun
Günaydınnn güzelll annelerr:) herkese rahat bir gün dilerim. Randevusu olanların bebekleri annelerine el sallasın
Bide cinsiyetini göstersin insaalllaaahhh![]()
ultrason zararlı diye mi girmiyorsun daha ikinci muayenem dedin ki 10. haftadasin merak ettimEvet. Hastanede çalışıyorum. Ama raporluyum bşr kaç gündür. Cumartesi iş başı yapcam, nöbetler tam gaz devam.
Bana daha çok erken galiba cinsiyet için, 10. Haftamdayım sat a göre.
Bugün bir gideyim bakalım doktoruma. Ay vakit de geçmiyor ki.