2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Nasil gecti,canim randevun bebisin cinsiyetini ogrenebildinmi
Günaydın canım . Randevum güzel geçti miniğim kıpır kıpır dı malesef cinsiyetini göstermedi resmen elleriyle kapattı artık 1 ay sonraki randevum da gösterirse ögreneceğim testleri yaptırdım dr.um ense kalınlığı iyi dedi kan sonucu da 10 gün içinde belli olacakmış merakla sonuçları bekliyorum.

ultrason zararlı diye mi girmiyorsun daha ikinci muayenem dedin ki 10. haftadasin merak ettim

Yok ondan değil. İlk 6. Haftada gittim. Aslında ben gebeliğimi daha adetim gecikmeden anladım 4 haftalıkken. Ama gitmişken kalp atımını da duyayım, hiç durmadan git gel yapmayım diye 6 ya kadar bekledim.
Allaha şükür aradan geçen 4 haftada da bir problemim olmadı, gitme ihtiyacı hissetmedim. Tabi ki çok merak ettim bebeğimi ama zaten doktordan kolay randevu alınmıyor. Hem benim nöbet saatlerime, hem araba eşimde olduğu için onun müsait olduğu saatlerde boş randevu bulmak kolay değil.
Aslında direk 12. Haftafa gidecektim de doktor arada gel dedi bana

Günaydın canım . Randevum güzel geçti miniğim kıpır kıpır dı malesef cinsiyetini göstermedi resmen elleriyle kapattı artık 1 ay sonraki randevum da gösterirse ögreneceğim testleri yaptırdım dr.um ense kalınlığı iyi dedi kan sonucu da 10 gün içinde belli olacakmış merakla sonuçları bekliyorum.
yaaa göstermedi mi :)

Günaydın anneler bugün kızımla dışarı da kahvaltı yapalım dedim dünyaları yedim resmen benim gibi iştahı artan varmı Oysaki geçen hafta hiçbişey yiyemiyordum yavaş yavaş geçiyor galiba

Günaydın anneler bugün kızımla dışarı da kahvaltı yapalım dedim dünyaları yedim resmen benim gibi iştahı artan varmı Oysaki geçen hafta hiçbişey yiyemiyordum yavaş yavaş geçiyor galiba
günaydın :nazar::nazar: benim de bulantılar azaldı iştahım arttı canım hadi hayırlısı :) hatta bazen hafiften bulantı olduğu halde yemek istiyorum sanki :anneadayı:

Günaydınnnnn güzel anişler :)
Kontrole gidenlere güzel haberlerle dönün inşallah... :)
Sabah fena bulantım vardı ama şimdi iyiyim :) oje iyi degil ilk 12 hafta diyorlar gercekmi ?
Ben tırnaklarımı güzelce boyatmaya geldim şimdi :(

canım merhaba rica etsem fiyat bilgisi verebilir misin?

Günaydınnnnn güzel anişler :)
Kontrole gidenlere güzel haberlerle dönün inşallah... :)
Sabah fena bulantım vardı ama şimdi iyiyim :) oje iyi degil ilk 12 hafta diyorlar gercekmi ?
Ben tırnaklarımı güzelce boyatmaya geldim şimdi :KK43:
Ben sürüyorum hep ne zararı olabilir ki boyat gitsin :)

Kizlar ikili test yaptirmak zorunlu mu...sonuc olumsuz cikarsa amniyosentez testi varmis o nu yaptirmak zorunlu mu..o riskliymis anne bebek icin..mesela annenin sonucu olumsuz cikti ikili de ki yanilmasi cok olan test anneyi zorlayamzlar demi amniyosentez icin kurtaj icin..karari anne verir yaptirir isterse demi..

Kizlar ikili test yaptirmak zorunlu mu...sonuc olumsuz cikarsa amniyosentez testi varmis o nu yaptirmak zorunlu mu..o riskliymis anne bebek icin..mesela annenin sonucu olumsuz cikti ikili de ki yanilmasi cok olan test anneyi zorlayamzlar demi amniyosentez icin kurtaj icin..karari anne verir yaptirir isterse demi..
Tabiki tedavi veya kürtaj senim kararın ile yapılır ama yasal olan bir süre var o geçtikten sonra istesende kürtaj yapmıyorlar ama amniyosentez konusunda istanbulda çok iyi bir hekim var sobuclarını istersen birde ona göster

Tabiki tedavi veya kürtaj senim kararın ile yapılır ama yasal olan bir süre var o geçtikten sonra istesende kürtaj yapmıyorlar ama amniyosentez konusunda istanbulda çok iyi bir hekim var sobuclarını istersen birde ona göster
Canim ben daha ikili yaptirmadim..olumsuz hikayeler okudumda merkatan sordum sadece

Kizlar ikili test yaptirmama var henuzde okumsuz hikayeler okudum kafam karisti sorayim dedim..illa universite hastahanesine mi yaptiriliyor...

Hicbir test zorunlu değil ama tavsiye ediliyor. Ben ikili test yaptırmayacaktım ama sonra vazgeçtim yaptırdım. Daha sonuç almadim ama kötü bir durum zannetmiyorum olsun. Varsada herseye hazır olmak icin yaptırdım yani. Çünkü hem hamilelik takibi hem de doğum sonrasi farklı oluyor. Doktora kötü cıkarsa amniyosentez istemiyorum dedim tamamen senin kararın dedi.

Günaydın anneler çok sık yazmıyorum ama hep takipteyim bende 10 cu haftadayim takvime göre bazen baş ağrım oluyor göğüslerim aciyor, ben tüp bebekle hamile kalınca daha bi tedirginim inşallah bisi olmaz diye bide demir vitamini hapını atınca çok bulanti yapıyor yoksa iyim ve kilo almadım aynı.randevuma daha 3 hafta var insallah herşey iyi olur

Back
X