2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar bisi sorucam benim ssatima gore bebis 12haftalik olmali. Fakat 11+1 dedi bugun doktor. Gec dollenme bile olsa26 ekimde 6+6ydi bu hesaba gore bugun 11+4 olmaliydi neden boyle buyumuyor mi acaba

Kizlar bisi sorucam benim ssatima gore bebis 12haftalik olmali. Fakat 11+1 dedi bugun doktor. Gec dollenme bile olsa26 ekimde 6+6ydi bu hesaba gore bugun 11+4 olmaliydi neden boyle buyumuyor mi acaba
Doktorun o andaki ölçümüne görede değisebiliyor. Benim aynı anda önce 12+0 sonra yok yok 12+3 dediğini biliyorum. Kendi doktorum değildi ama böyle yanılmalar olabilir dedi. Önemli olan kalbinin atması ve gelismeye devam etmesi.

Kızlar mide yanmasi ve ağiz acılıği yaşayan var mı? Bende azalmisti ama yine başladı. Sakiz ciğniyorum iyi geliyor ama yinr başlıyor.

Günaydın kızlar ben sabah kalkıp hastaneye gittim gipotiroidi için kan vermeye yatış olduğu için sıra alamadım çok basit testlere acayip para istiyolar birini yaptırıp çıktım tekrar gidicem yarın... Kontrollere gideceklerden iyi haberler bekliyoruz ... :)) ve cinsiyet tahminleri :))

Kızlar mide yanmasi ve ağiz acılıği yaşayan var mı? Bende azalmisti ama yine başladı. Sakiz ciğniyorum iyi geliyor ama yinr başlıyor.
Sakız daha çok ağrımasına yanmasına sebep oluyor bence canım çiğneme asit salgılıyo sanki bir şey yermişin gibi...

Ama onu cignemezsemde hic duramıyorum iste. O esnada rahatlatıyor belkide sadece. Bir cözüm bulsam;/
Gaviscon iç canım şurup iyi geliyor.. Geçiriyor bir müddet sabret benim çekirdek ve sakız çiğneyince bi anlık iyi ama sonra daha kötü oluyor ... Balda iyi geliyo bi iki kaşık...

Doktorun o andaki ölçümüne görede değisebiliyor. Benim aynı anda önce 12+0 sonra yok yok 12+3 dediğini biliyorum. Kendi doktorum değildi ama böyle yanılmalar olabilir dedi. Önemli olan kalbinin atması ve gelismeye devam etmesi.
Atislari ilk kez dinledik cok sukur.. fakat ultrason kaginda frekans degerini bulamadim cinsiyet tahmini yapivaktim:KK3:

Atislari ilk kez dinledik cok sukur.. fakat ultrason kaginda frekans degerini bulamadim cinsiyet tahmini yapivaktim:KK3:
Bmp yazan yer kalp atısı ama ben çok baktım konulara tutanda var tutmayanda.en güzeli beklemek sanırim. Benim yarın 13. Hafta bitecek cumada randevum var ama hala ögrenemedim.

Kızlar acaba elinizde 10 haftalık ultrason fotoğraflarınız var mı?
Ben bugün gideceğim ya merak ediyorum

Kizlar ikili test yaptirmak zorunlu mu...sonuc olumsuz cikarsa amniyosentez testi varmis o nu yaptirmak zorunlu mu..o riskliymis anne bebek icin..mesela annenin sonucu olumsuz cikti ikili de ki yanilmasi cok olan test anneyi zorlayamzlar demi amniyosentez icin kurtaj icin..karari anne verir yaptirir isterse demi..
Tabi ki zorunlu değil. Ne olursa olsun aldırmam doğurucam diyorsan. Çünkü maalesef tedavisi yok. Amniyosentez yaptırıp iyi sonuç alan çok kişi var ama oda çok tehlikeli. Dünde yazmıştım artık kan tahlilide var özel bazı laboratuvarlarda yapılıyor. 2000 tl dedi doktorum. Anneden kan alınıyor, Tahlil amerikaya gönderiliyor sonuç 1 haftada geliyor. Sıvı aldırmak çok riskli artık başka seçenekte var.

Herkes birbirine gördüğü derece cevap veriyo herkesin yazısına cevap gelmiyo soru sorduğu zaman filan sen bi şey sormadın ya da görmedim :KK66:)
Yok canım öncekilerde sordum hatta bi kacdefa alıntı olarak sordum ama cevap gelmedi olsun napiyim bende takip ederim ama yinede sormak istedim yani ben bikac defa olunca ondan yani

Back
X