2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Avrupa safak hastanesi gaziosmanpasa. Canim ense ölçümü yapıldı 1,45 mm cikti doktor çok iyi dedi kan verdim 2 li icin oda guzel çıktı cok sukur
Çok güzel bir haber senin adina cok mutlu oldum veee darısı başıma yaş 39 olunca korkum 2ye katlaniyor haftaya da benim var Allah yardımcımız olsun

Agiz aciligi ne kotuymus ozellikle tatli yedikten sonra oluyor ... mide bulantim biraz azaldi cok sukur 2 li teste 6 gun kaldiiii devlet arastirma hastanesi cinsiyetle ilgili birsey soyleyeceklerini sanmiyorum biraz daha bekleyip ozelde ogrenirim insallah
benimde ikili test ptesi gunu insallah cinsiyeti bu cuma ayrintilida veya ptesi ögrenirim

Bende aynı durumdayım. Arada sırada sessiz sedasız okuyup çıkıyorum artık
Sevgili güzel anneciklerrr Arada hepimizin başına geliyor benimde cevaplanmamis bir sürü sorum var birbirimizi tanimiyoruzki kayiralim. Hadi alınmayin hiç birimiz bu güzel günleri ufak tefek şeylere takılıp huzursuz gecirmeyelim olurmu kızlar kisacasi kusurumuz bakmayalim birbirimizin sarılıp barisalim:KK19::KK19:

Günaydın anneler bugün kızımla dışarı da kahvaltı yapalım dedim dünyaları yedim resmen benim gibi iştahı artan varmı Oysaki geçen hafta hiçbişey yiyemiyordum yavaş yavaş geçiyor galiba
benimde bulantılarım yavaştan geçiyo ama sabah bulantım var napcam bilmiyorum yolda zor geliyorum metrobüste. ama iştahım çok iyi az ve sık yiyorum :) dünyayı yiyorum

bende de vardı aynı şey dışardan gözüken birşey yok ama elleyince nohut gibi bir sertlik ve ben kolumu kaldırdığımda filan ağrı yapıyordu 2 gün önce kendi kendine geçti ama 1 hafta filan sürdü yani bende gitmedim doktora ama nedeninide çok merak ediyorum

Bazen kullandığımız deodarant koltuk altları vs küçük bezelere yol açıyor

Kizlar ikili test yaptirmak zorunlu mu...sonuc olumsuz cikarsa amniyosentez testi varmis o nu yaptirmak zorunlu mu..o riskliymis anne bebek icin..mesela annenin sonucu olumsuz cikti ikili de ki yanilmasi cok olan test anneyi zorlayamzlar demi amniyosentez icin kurtaj icin..karari anne verir yaptirir isterse demi..

İkili zorunlu değil ben yaptırmadım. Doktorum eğer riskli bişey görse mutlaka yapalım derdi her gittiğimde herşey yolunda hatta iki gün önde dedi. İkili test 35 yaş üstü gebeliklerde önemliymiş. Güvenilir testler değil sonuçta.

kızlar aranızda medipol sefaköy hastanesıne gıden var mı? ıkılı test ıcın orada yaptıran veya bılgısı olan varsa paylaşabilir mi rica etsem

Kızlar mide yanmasi ve ağiz acılıği yaşayan var mı? Bende azalmisti ama yine başladı. Sakiz ciğniyorum iyi geliyor ama yinr başlıyor.

Evet canım benim midem çok yanıyo ve boğazıma sanki köpük çıkıyo gibi oluyodu doktor gaviscon verdi düzeldi biraz sabah ve akşam içiyorum rahatlatıyo

bende de vardı aynı şey dışardan gözüken birşey yok ama elleyince nohut gibi bir sertlik ve ben kolumu kaldırdığımda filan ağrı yapıyordu 2 gün önce kendi kendine geçti ama 1 hafta filan sürdü yani bende gitmedim doktora ama nedeninide çok merak ediyorum
Kıl köklerinin enfeksiyonu lenf bezlerinde ki şişlik olabiliyormuş antibiyorik veriliyonuş bazı durumlarda ben de telaşlandım da ama takip edicem rahatsız ederse daha da giderim benimde aynı şekilde ağrım oluyor dışarıda pek bişey yok. Bide terlemeyi önleyi tahriş edici şeylerin kullanılmasından da olabiliyomuş sanırım. Geçtiğine göre çok mühim değil. Umarım buda gçer. Teşkkürler

Kızlar acaba elinizde 10 haftalık ultrason fotoğraflarınız var mı?
Ben bugün gideceğim ya merak ediyorum
benim göruntu vajinal göruntu cnm 10haftanin songunu veya ayni gun 11 haftaya giriyordum tam hatirlamiyorum.. minnosum gözleri bile görunuyor
image.webp

Selam güzel annişler.
Hepinize rahat günler diliyorum
Anın tadını çıkarın
Çünkü anne olmanın en rahat en güzel yanı hamilelik dönemi
Mide yanmasından bahsetmişsiniz bunun için en doğal ve etkili çözüm dolaptan bir yudum ne eksik ne fazla bir yudum soğuk süt içmek ilaç falan kullanmaya gerek kalmıyor istediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz hiçbir yan etkileri yok buda benim minişim 4 numaram :KK59:

Back
X