2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Umarım olmuştur

Eklentiler

• DSC_0001.webp
    DSC_0001.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 53
şirketteyim olsa yerdim valla acıktım sankim :)
Annem acurdan yapmıştı (Özür dilerim böyle şeyler söylemek iyi değil biliyorum ama bişey paylaşmak istediğimden yazıyorum) eşimin babannesi domates ve salatalık yapmıştı çok iyi geliyo bana mide bulantısına çok güzel geliyor aklımdayken yazmak istedim abartmadan tabi mide suyunu rahatlatıyomuş
Turşu diyince içim tuhaf oluyor..:KK20:
A sevmiyomusun yoksa şuanlık mı :)

Burda nar ekşisi şalgam fln yok :(
Ben yaknda turkiyeye gidecegim galiba bi 7 aylık stok yapmaya

Slm kizlar :) dra gitmeme tam bir hafta kaldi iyice cinsiyetle bozdum kafayi :) boyle seylere inanmamak lazim elbette ama bi blogda okumustum sormak istedim cinsiyeti ogrenenlere tabi sorum :) once eksi tuzlu seyler yiyip uc aydan sonra tatli yiyenlerin kizi, tam tersi olanlarin oglu olurmus ne derece dogru tartışılır tabi :)) sizde durum nedir?

Kıl köklerinin enfeksiyonu lenf bezlerinde ki şişlik olabiliyormuş antibiyorik veriliyonuş bazı durumlarda ben de telaşlandım da ama takip edicem rahatsız ederse daha da giderim benimde aynı şekilde ağrım oluyor dışarıda pek bişey yok. Bide terlemeyi önleyi tahriş edici şeylerin kullanılmasından da olabiliyomuş sanırım. Geçtiğine göre çok mühim değil. Umarım buda gçer. Teşkkürler
seninkide geçer inş en kısa zamanda

Slm kizlar :) dra gitmeme tam bir hafta kaldi iyice cinsiyetle bozdum kafayi :) boyle seylere inanmamak lazim elbette ama bi blogda okumustum sormak istedim cinsiyeti ogrenenlere tabi sorum :) once eksi tuzlu seyler yiyip uc aydan sonra tatli yiyenlerin kizi, tam tersi olanlarin oglu olurmus ne derece dogru tartışılır tabi :)) sizde durum nedir?
Ben önce bol tatlı.. 3. Aya yakın turşu.. sonra komple tatlı yedim..

Back
X