2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ya bu tüy konsusu artık çok rahatsız etti beni kızlar nasıl yapıyosunuz siz ağdayı kendim yapamam artık çokda kasıyorum kendimi ... Krem kullanmak zararlı mı ... Emla krem varmış uyuşturuyomuş öyle yapıp epilatör ile mi alsam...

Ya bu tüy konsusu artık çok rahatsız etti beni kızlar nasıl yapıyosunuz siz ağdayı kendim yapamam artık çokda kasıyorum kendimi ... Krem kullanmak zararlı mı ... Emla krem varmış uyuşturuyomuş öyle yapıp epilatör ile mi alsam...
Ben emlayı kullandım ama hamilelikte pek uygun olmayabilir;/

ben de çok geriliyorum yaparken ama ablamdan filan yardım alıcam sanırım

ayni durumdayim sakal gibi cikiyo 10gunde bir agdaya gidiyorum yuzum cenem ock kötu

Hyr cnm kullanma oyle kremler.
Agdayla en temiz iş.
Ben kuaforde aldryorm. Benim neredeyse hic tuylenme yok.
Ayda 1 fln anca gidiyorum

Yeni gelenler :)
Hoş geldiniz
Sağlıklı sorunsuz bir hamilelik diliyorum
:nazar::KK46:
Kızlar valla bana kalsa her hafta ultrasona gidip bakıcam bebişime iyimi diye ::eek:
Eşim surekli mız mız hyr gitmeyecegiz deyip duruyor.
Zararını bende biliyorum ama işte ana yüregi :) :anneadayı:
Artık kısmet haftaya...Yalvar yakar haftaya aldıtırdım randevuyu 10 haftamda olucam ozaman kısmetse.
Sizin kocalarınız da öylemi?
Yoksa benimki mi umursamazlık yapıyor:KK4:

ayni durumdayim sakal gibi cikiyo 10gunde bir agdaya gidiyorum yuzum cenem ock kötu
Ay sorma benim yüzünde yoktu aldıra aldıra oldu çenemde az var ama yüze cesaret edemedim onda bile çok sıkıyorum kendimi kuaföründe önemli çenemi aldırdım bide kaşımı en son... Sen tüm vücut içinde mi gidiyorsunn..

Hayırlı vakitler anneler :) gofredo gofredo Allah amcana rahmet etsin kaybın bekleneni olmaz ama hastaliktan mi vefat etti sprmak istedim..
Bugün gündem tuylenme galiba ;) bende artış var ya yüzümde falan yok ama gobegimin etrafindaki ayvacik tüyleri koyulasmaya başlamış aşağı bolge de de çoğalma var ağda kullanamıyorum hassasiyetten dolayı cok kanamam oluyo kuaföre falanda kesinlikle gitmem kadının da kadına mahrem yeri var dinen uygun olmadığını düşünüyorum artık eldeki tek imkanla epilasyon yapmaya başladım o da ne derece sağlıklı tartışılır Allah yardımcımız olsun..

Yeni gelenler :)
Hoş geldiniz
Sağlıklı sorunsuz bir hamilelik diliyorum
:nazar::KK46:
Kızlar valla bana kalsa her hafta ultrasona gidip bakıcam bebişime iyimi diye ::eek:
Eşim surekli mız mız hyr gitmeyecegiz deyip duruyor.
Zararını bende biliyorum ama işte ana yüregi :) :anneadayı:
Artık kısmet haftaya...Yalvar yakar haftaya aldıtırdım randevuyu 10 haftamda olucam ozaman kısmetse.
Sizin kocalarınız da öylemi?
Yoksa benimki mi umursamazlık yapıyor:KK4:
Benim eşimde öyle maalesef çok rahat. Sürekli doktora gidiyorsun biraz rahat ol falan diyor. Hafta sonu hafif bir su geldi. Sızıntımı oldu diye panik oldum. Hastaneye gitme konusunda ısrar etmek zorunda kaldım. :KK57: Sonuçta araba onda Pazar bide günlerden

Biz de çok memnunduk eşim göz ameliyatı ben sistit ameliyatı vs hep orada oldum ama ilk bebeğimi kaybetmeme neden olduktan sonra kürtaj olduktan sonra hiç uğramak istemiyorum:KK43:

İnş gönlüne sinen güzel bir er bulursun buluruz :)
canım geçmiş olsun bebeğin kaybı hastane ihmali ile mi oldu doktor hatası mı yani herşeyin başı ecel ama sebep olan şeyi paylaşabilir misin ben hastaneyi cok donanımlı buluyorum ama özel sağlık teminatim olmadığı icin beni aşıyor yoksa kartalda olmama ragmen tercihim hisar olurdu merak ettim tabi seni uzmeyecekse..

Hyr cnm kullanma oyle kremler.
Agdayla en temiz iş.
Ben kuaforde aldryorm. Benim neredeyse hic tuylenme yok.
Ayda 1 fln anca gidiyorum
Evet kremler gitti kafamdan ..kuaförde önemli bazıları spatulayı değiştiriyolar sadece ... Sen yurt dışındasın gerçi..canım orada nasıl bilmiyorum ama...bilinçsiz olanı var ... Bi tanıdığın resmen yakmıştı ağda ile mantsra çevirdi oda..

Benim eşimde öyle maalesef çok rahat. Sürekli doktora gidiyorsun biraz rahat ol falan diyor. Hafta sonu hafif bir su geldi. Sızıntımı oldu diye panik oldum. Hastaneye gitme konusunda ısrar etmek zorunda kaldım. :KK57: Sonuçta araba onda Pazar bide günlerden
Beyler de o var ya daha hic bi muayeneye benle girmedi eşim bi kere değiştirildi kna ettim onda da sekreter sonra alicam sizi deyince kaldı sonra da cagirmadi gıcık kız bak yine aklıma geldi :) Bi daha ya doktora sorucam cinsiyet tahmini yapacak olrsa esimi hususi cagirticam inşallah ;)

Back
X