- 19 Şubat 2015
- 1.190
- 1.111
- 83
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #11.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben esimden habersiz gittim yoksa ne gerek var boşa düşünüp strese giriyorsun der. Mesela iyi olayım cok guzel ki bu bebeği çok bekledik ama rahatsız olunca kırk kere sorar ne var ne var bunaltır. Elimden geldiğince söylemiyorum bende.Yeni gelenler :)
Hoş geldiniz
Sağlıklı sorunsuz bir hamilelik diliyorum
Kızlar valla bana kalsa her hafta ultrasona gidip bakıcam bebişime iyimi diye :
Eşim surekli mız mız hyr gitmeyecegiz deyip duruyor.
Zararını bende biliyorum ama işte ana yüregi :)
Artık kısmet haftaya...Yalvar yakar haftaya aldıtırdım randevuyu 10 haftamda olucam ozaman kısmetse.
Sizin kocalarınız da öylemi?
Yoksa benimki mi umursamazlık yapıyor![]()
Ben geçen hafta gizli gitim :)Benim eşimde öyle maalesef çok rahat. Sürekli doktora gidiyorsun biraz rahat ol falan diyor. Hafta sonu hafif bir su geldi. Sızıntımı oldu diye panik oldum. Hastaneye gitme konusunda ısrar etmek zorunda kaldım.Sonuçta araba onda Pazar bide günlerden
Hayırlı vakitler anneler :) @gofredo Allah amcana rahmet etsin kaybın bekleneni olmaz ama hastaliktan mi vefat etti sprmak istedim..
Bugün gündem tuylenme galibabende artış var ya yüzümde falan yok ama gobegimin etrafindaki ayvacik tüyleri koyulasmaya başlamış aşağı bolge de de çoğalma var ağda kullanamıyorum hassasiyetten dolayı cok kanamam oluyo kuaföre falanda kesinlikle gitmem kadının da kadına mahrem yeri var dinen uygun olmadığını düşünüyorum artık eldeki tek imkanla epilasyon yapmaya başladım o da ne derece sağlıklı tartışılır Allah yardımcımız olsun..
ayy cok sıkıntılı bi konu Allah yardımcıları olsun umarım sabit tek bi süt annr bulunabilir süt Bankası olayina dönmeden dua edelim de sifa bulsun yavrucakAdanada tanıdıgınız vardır belkii....
Fotografı paylaşırsak belki gönüllü süt annesi bulunur
yok gülüm ya yani bile bile karnimda bebegimle günaha girmek istemem hassas olmakta fayda görüyorum yavrular ahlakı anne karnında almaya baslar islam akaidinde biz öyle öğrendik :) epilasyon drken aslinda benimki tras yani epilaayon değil hani su minik makineler varya burun ici tuyleri ve bikini bölgesi olarak satilan onlarda kullaniyorum ben yoksa epilasyon değil aslındaBen de mahrem diye çekiniyorum ama inan artık yetti :) eskiden yapıyodum zorlanmıyodum ama şimdi zor ya canım sende haftalarımız aynı galiba hassasiyetim fazla benim 2 saatte anca bitiyodu zaten bekleye bekleyeepilasyon benim için bacak harici imkansız suda çalışanlar falan varmış onlar nasıl acaba benim braun silkepil bu ışıklı olanlardan ...
Aynen canım, bende tek gidiyorum. İkili teste birlikte gittik heyecanlaBeyler de o var ya daha hic bi muayeneye benle girmedi eşim bi kere değiştirildi kna ettim onda da sekreter sonra alicam sizi deyince kaldı sonra da cagirmadi gıcık kız bak yine aklıma geldi :) Bi daha ya doktora sorucam cinsiyet tahmini yapacak olrsa esimi hususi cagirticam inşallah![]()
Anladım canım benimde var ondan aslında ama jiletten farkı yok diğer konudada haklısın dikkat etmek lazım ben de katılıyorum anne karnında başlar her şey:))yok gülüm ya yani bile bile karnimda bebegimle günaha girmek istemem hassas olmakta fayda görüyorum yavrular ahlakı anne karnında almaya baslar islam akaidinde biz öyle öğrendik :) epilasyon drken aslinda benimki tras yani epilaayon değil hani su minik makineler varya burun ici tuyleri ve bikini bölgesi olarak satilan onlarda kullaniyorum ben yoksa epilasyon değil aslında
malesef doğru jilet ile ayni mantık ama mecburum eldiven falanda denedim ama basa çıkamadımAnladım canım benimde var ondan aslında ama jiletten farkı yok diğer konudada haklısın dikkat etmek lazım ben de katılıyorum anne karnında başlar her şey:))
Kırgınlık kalmaması çok güzel. Benim 2. çocuğum eşimde ekstra rahatlık var. Ultrason resimlerinden albüm yapmaya başladım. Hafta hafta ayırdım. Karınlarımız büyüyünce birde tekmeleri savurunca ufaklıklar, kocalar bizi daha iyi anlayacakBen geçen hafta gizli gitim :)
Bebegin nkdr buyudugunu gordugum zaman dayanamadım aradım :)
Benimki cok duygusal hmn gider kırgınlık
Ben diğer forumlardan da okumuştum. Dün elevit yazmış dr. eczanede decavitle değiştirdim. Domuz katkısı varmış sanırım ama daha sonra elevit bizim inançlarımıza göre ilacın içeriğini değiştirmiş diye duydum. Araştırmak lazım.birde Elevit için bir kez daha uyarmak istedim bilmislik yapmak değil amacım ama ben ilahiyat mezunuyum kendimce soylemezsem rahat edemeyeceğimi düşünüyorum şimdiden ozur dilerim hepinizden :) içeriğinde katki olduğu kabul edilen bi ilac var ortada arastirmadan kullanmayin derim
Bak simdi biz 4 bucuk 5 haftada falan gitik onunla kese görundu falan pek bi heycan yapmadı.Kırgınlık kalmaması çok güzel. Benim 2. çocuğum eşimde ekstra rahatlık var. Ultrason resimlerinden albüm yapmaya başladım. Hafta hafta ayırdım. Karınlarımız büyüyünce birde tekmeleri savurunca ufaklıklar, kocalar bizi daha iyi anlayacak![]()
bacak ve kol altı için kuaföre gidiyorum daharahat oluyor ama özel bölge için evdeyim :)İnsanın ne güzel kız kardeşi ablası olması :)) evet hem kasılması var hemde ben çok eğiliyorum falan epilatörle bacaklarımı alırken bile o yüzden güvenemiyorum kendime ...
Bende aldım bi kot hamileleler icin.Hafta sonu giyim alışverişi yapıcam. İnternete bakıyorym da ne sevimsiz hamile kıyafetleri var. Göbek çıktı. Pantolonla olmuyor. Elbiselerim de dar göbek fırtlıyor.
bende öyleyim sabah 6 da kalkıyorum işe geliyorum 8 de biraz da burdauyuyorum öğlen uyuyorum çok rahatsız edici bi durum bu
Ben varım. Esim bebek yerinede uyuyorsun diyor![]()
Canım H&M de çok güzel hamile kıyafetleri var. Bağdat caddesinde ki şubesinde yalnız var o bölüm. Eşim almış hatta pantalon tayt tunik elbise ama çok güzel çok tarz bayıldım. başka yere bakmıyorum artık orası iyi oldu :)Hafta sonu giyim alışverişi yapıcam. İnternete bakıyorym da ne sevimsiz hamile kıyafetleri var. Göbek çıktı. Pantolonla olmuyor. Elbiselerim de dar göbek fırtlıyor.
AminnnBak simdi biz 4 bucuk 5 haftada falan gitik onunla kese görundu falan pek bi heycan yapmadı.
Sonra 6 bucuk haftada benim çoook buyuk ısrarımla gitik yine.
Ve doktor hmmm bir sorun var sanırım göremiyorum dedi....
Ve 5 saniye sonra aaaa kalp atışları var diye bize dinleti varya nasıl gözleri doldu duygusal öküzümün.
O bu bebegimizide kaybedecegiz diye çok korkuyor.
Rabbim kimselere evlat acısı yaşatmasın. Isteyen herkesi anne baba yapsın.