- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
- 658
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #11.521
Aynen cnm mide bulantisindan bile fena bisey ilerleyen donemlerde azalir umarimm.Bende de öyle, karnım çatlayacak gibi oluyor. Özellikle akşam üzeri ve akşamları oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm mide bulantisindan bile fena bisey ilerleyen donemlerde azalir umarimm.Bende de öyle, karnım çatlayacak gibi oluyor. Özellikle akşam üzeri ve akşamları oluyor.
Bence erkek ama fotoya gore tahmin yapmiyorum icimden geceni soyledim :)Kızlar doktordan geldim az önce . Bu da fotomuz . Doktor seninki amuda kalkmis dedi
Cinsiyet tahmini alabilir miyim
Teşekkürler hiç yorum yapmaman dan çok iyi bişi buBence erkek ama fotoya gore tahmin yapmiyorum icimden geceni soyledim :)
seker bi kizin olur belki de :) evet yaa anlayan bi arkadas olsa ne guzel olur :) ben de haftaya dra gidince tahmin istiycem insallahh :)Teşekkürler hiç yorum yapmaman dan çok iyi bişi budoktor çıkıntı goremiorum ama degisebilir dedi. Kızım mj olacak acaba.. Keske söyle utrasondan anlıyan arkadis olsa
![]()
Sadettin bey yoktu konferansa gitmiş onun hastalarını hilal hanıma verdiler çok memnun kaldım 10 aralıga randevu verdiler. doktor panik yaptı 1 hafta geri diye eski testleri verdim toxo yüksek dedi benim bilgim vardı zaten dedim sorun yok dedi ilaçlara devam edicez çok kalabalık hele o yogun bakım Allah sabır versin minacık bebekler, ilkokul cagında cocuklar vızır vızır ambulanslarla tasınıyor hepsine dua ettim Allah sabır ve şifa versin senden de Allah razı olsun sayende hastane buldum.Merhaba , Bende soracaktım ne yaptın diye.. Nasıl geçti? Sadettin Bey'e mi göründün direk . O perinatlog. İkili Testi ne zaman yapacaklar. Gönlünü ferah tut canım Güzel haberlerle gel inşallah
Ya bu tüy konsusu artık çok rahatsız etti beni kızlar nasıl yapıyosunuz siz ağdayı kendim yapamam artık çokda kasıyorum kendimi ... Krem kullanmak zararlı mı ... Emla krem varmış uyuşturuyomuş öyle yapıp epilatör ile mi alsam...
Ultrasonun kanıtlanmıs bir zararı yok ses dalgası ile ekrana görüntü geliyor doktorlar sadece 5dk üzerinde yapılırsa görüntüleme belki zararı dokunabilir diyor bilimsel kanıtlanmış bir tane görüş yok kulaktan dolma şeylere itibar etme. Yurt dışında bizim kadar görüntüleme kullanılmıyormus saglık sigortaları bizimki gibi devlet tarafından sınırsız karsılamıyormuş malesef o yüzden onlarda kısıtlıymış. Dün baya araştırdım bir çok makale okudum için rahat olsunYeni gelenler :)
Hoş geldiniz
Sağlıklı sorunsuz bir hamilelik diliyorum
Kızlar valla bana kalsa her hafta ultrasona gidip bakıcam bebişime iyimi diye :
Eşim surekli mız mız hyr gitmeyecegiz deyip duruyor.
Zararını bende biliyorum ama işte ana yüregi :)
Artık kısmet haftaya...Yalvar yakar haftaya aldıtırdım randevuyu 10 haftamda olucam ozaman kısmetse.
Sizin kocalarınız da öylemi?
Yoksa benimki mi umursamazlık yapıyor![]()
bizm burdaki h&m dede var torium avm de bende aldm tayt falan cnku yakin oturanlarn aklinda olsun beylikduzu avcilar tarafi
canım eğer dini yönden hassasiyetin varsa icme derim supheli bi durum ben sağlık Bakanlığının açıklamasını okudum sağlığa zararı olmadığı müddetçe malzemenin kaynağını sorusturmadiklarini yazmışlar yani kabul ediyorlar hinzir icerigi kullanıldığını ben şahsım adına icmezdim fakat karar senin kararın :)KiLar bugun banada dr elevit yazmisti porpwktufunu okusam sakincali icerik vqrmi yokmu kafam karisti yani dekavitede değiştir emem cunku ictim icinden yaziyida yeni gordum arkadas paylasmis sagolsun siz ne iciyorsunuz
Kızlar doktordan geldim az önce . Bu da fotomuz . Doktor seninki amuda kalkmis dedi
Cinsiyet tahmini alabilir miyim
Ben progestan kullanıyorum zaten. Sıkıntım olmuştu. Ağdacı kuaför ben de biliyorum ama sonuç değişmeyecek yine gerileceksin hem temiz hijyenik bi yer bulmakta zor yakıveriyolar bazıları.Git bi ağdacıya 3 dakikada yapıveriyorlar. Bir de ağdacı dedi ki kendini sıkmak düşüpe neden olabiliyormuş o yüzden düşük tehliken varsa yapmayalım dedi.
Merak ediyodum ben deUltrasonun kanıtlanmıs bir zararı yok ses dalgası ile ekrana görüntü geliyor doktorlar sadece 5dk üzerinde yapılırsa görüntüleme belki zararı dokunabilir diyor bilimsel kanıtlanmış bir tane görüş yok kulaktan dolma şeylere itibar etme. Yurt dışında bizim kadar görüntüleme kullanılmıyormus saglık sigortaları bizimki gibi devlet tarafından sınırsız karsılamıyormuş malesef o yüzden onlarda kısıtlıymış. Dün baya araştırdım bir çok makale okudum için rahat olsun
senin şikayet ettiğini nerden biliyorlar ki hic anlamadimSadettin bey yoktu konferansa gitmiş onun hastalarını hilal hanıma verdiler çok memnun kaldım 10 aralıga randevu verdiler. doktor panik yaptı 1 hafta geri diye eski testleri verdim toxo yüksek dedi benim bilgim vardı zaten dedim sorun yok dedi ilaçlara devam edicez çok kalabalık hele o yogun bakım Allah sabır versin minacık bebekler, ilkokul cagında cocuklar vızır vızır ambulanslarla tasınıyor hepsine dua ettim Allah sabır ve şifa versin senden de Allah razı olsun sayende hastane buldum.
Bimere yaptıgım şikayet yüzünden her hastane mail atıyor yogunuz diye birtek yakacık hastanesi gelin dedi arayan varsa orası müsaitmi
Ne de güzel seviyorşunuz teyzeleri. Ay çok güzel hisler. Dediğin gibi allahım nazarlardan saklasin. Ama ne garip bi his annelik hani vah yavrum kafaustumu duruyomuş die üzüldüm duzeltesim geldiYa maşallah. Allah nazarlardan saklasin ne kadar seker duruyor canım benim. Minicik onun da keyfi var iste.
Canim benimde toxo yuksek dedi dr arastirma hastanesine yonlendirdi bunun icin ilac oluyormus galiba benim kizimdada vardi hic boyle birsey dememislerdi sen ilac kullaniyormusun toxo icin senin kac cikmisti degerinSadettin bey yoktu konferansa gitmiş onun hastalarını hilal hanıma verdiler çok memnun kaldım 10 aralıga randevu verdiler. doktor panik yaptı 1 hafta geri diye eski testleri verdim toxo yüksek dedi benim bilgim vardı zaten dedim sorun yok dedi ilaçlara devam edicez çok kalabalık hele o yogun bakım Allah sabır versin minacık bebekler, ilkokul cagında cocuklar vızır vızır ambulanslarla tasınıyor hepsine dua ettim Allah sabır ve şifa versin senden de Allah razı olsun sayende hastane buldum.
Bimere yaptıgım şikayet yüzünden her hastane mail atıyor yogunuz diye birtek yakacık hastanesi gelin dedi arayan varsa orası müsaitmi
Ah canım benim ben bunları biliyorum.Ultrasonun kanıtlanmıs bir zararı yok ses dalgası ile ekrana görüntü geliyor doktorlar sadece 5dk üzerinde yapılırsa görüntüleme belki zararı dokunabilir diyor bilimsel kanıtlanmış bir tane görüş yok kulaktan dolma şeylere itibar etme. Yurt dışında bizim kadar görüntüleme kullanılmıyormus saglık sigortaları bizimki gibi devlet tarafından sınırsız karsılamıyormuş malesef o yüzden onlarda kısıtlıymış. Dün baya araştırdım bir çok makale okudum için rahat olsun
Ayy maşallah nekdr da buyumus.kizlar ilac yazdirmaya gittim doktorum hemencik bebisede bir bakti hersey yolunda sukur önce bir zipladi cok sasirdik takla atti resmen (cikolata yemistim) sonrada ayaklrini ustuste atip uzandi :))
göruntuleri cok iyi cikmadi hep hareket ettigi icin
Eki Görüntüle 1700367
Ultrasonun kanıtlanmıs bir zararı yok ses dalgası ile ekrana görüntü geliyor doktorlar sadece 5dk üzerinde yapılırsa görüntüleme belki zararı dokunabilir diyor bilimsel kanıtlanmış bir tane görüş yok kulaktan dolma şeylere itibar etme. Yurt dışında bizim kadar görüntüleme kullanılmıyormus saglık sigortaları bizimki gibi devlet tarafından sınırsız karsılamıyormuş malesef o yüzden onlarda kısıtlıymış. Dün baya araştırdım bir çok makale okudum için rahat olsun