2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
bu arada hamile kıyafetleri falan konuşuluyordu. geBe diye bir marka var orda da güzel şeyler var. fiyatları çok uygun sayılmaz ama yine bakılabilir. her yerde mağazası olmayabilir ama internetten bakmak lazım mağaza var mı bulunduğunuz yerde diye.
Evet o markada çok güzel hamile kalmadan önce hep bakıyordum buyaka avm de var ama gitmedim orayada bakıcam bi ara. Şimdilik hamile kıyafetim çok oldu daha giymediklerim var lazım olunca gebeye de gidicem. Salopet çok seviyorum hamilede h&m de yokmuş gebede vardı.

Safak hastanesinde akın bey var onada gidebilirsin cok iyi bir doktor bana 11 haftalikken kızımı soylemisti bende ona gidecem galiba bu gidisle suan doktor arayışı icindeyim akın beye gittim kizimda sonra bıraktım erkek diye ama en iyi doktor bence o hastanede
Akın beye bi arkadaşım gidiyo çok memnun ama erkek olduğu için ben gidemem...iyi bi doktor bulmak büyük sıkıntı birazda şans işi..

Sadettin bey yoktu konferansa gitmiş onun hastalarını hilal hanıma verdiler çok memnun kaldım 10 aralıga randevu verdiler. doktor panik yaptı 1 hafta geri diye eski testleri verdim toxo yüksek dedi benim bilgim vardı zaten dedim sorun yok dedi ilaçlara devam edicez çok kalabalık hele o yogun bakım Allah sabır versin minacık bebekler, ilkokul cagında cocuklar vızır vızır ambulanslarla tasınıyor hepsine dua ettim Allah sabır ve şifa versin senden de Allah razı olsun sayende hastane buldum.

Bimere yaptıgım şikayet yüzünden her hastane mail atıyor yogunuz diye birtek yakacık hastanesi gelin dedi arayan varsa orası müsaitmi
Memnun kalmana cok sevindim. Egitim ve arastirma hastanesi oldugu icin yaptiklari isi cok onemsiyorlar. 10 gun sonra ikili testinide yaptirmis olursun. Ama ikili teste tek gitme canim. Ben tek gidecektim son anda esimde geldi. Cunku biraz presodor var. Dogru cok kalabalik bir hastane doktorlarda neye yetiseceklerini sasiriyorlar. Allah dusurmesin yoklugunuda gostermesin. Sanirim kedin var. Benimde kedim var ama biraz pasakli bir minnos her asisi var. Bebek ve kedi acisindan ne dusunuyorsun?

Ben ilaç kullanmıyorum canım cünkü ben son 3 ay içinde bu virüse maruz kalmadım. 1,5 yıldır kedilerim var ben farkında olmadan virüse bağışıklık kazanmışım 103,02 çıktı degerim tekrar adividite testi yaptırdık 0,479 çıktı eğer son 3 ay içinde kapmış olsaydım ilaç ile tedavi yapılacaktı. Ayda bir kere yaptırmanı tavsiye ederim ataga gecebiliyormus
Ca
  1. Ben ilaç kullanmıyorum canım cünkü ben son 3 ay içinde bu virüse maruz kalmadım. 1,5 yıldır kedilerim var ben farkında olmadan virüse bağışıklık kazanmışım 103,02 çıktı degerim tekrar adividite testi yaptırdık 0,479 çıktı eğer son 3 ay içinde kapmış olsaydım ilaç ile tedavi yapılacaktı. Ayda bir kere yaptırmanı tavsiye ederim ataga gecebiliyormus
    canim bende bkwrkn tavuklarimiz vqrdi kumesten yumurta ala ala tifo olmustum o ara bende bagisikligim var o hqlde bende gitmice
Ben ilaç kullanmıyorum canım cünkü ben son 3 ay içinde bu virüse maruz kalmadım. 1,5 yıldır kedilerim var ben farkında olmadan virüse bağışıklık kazanmışım 103,02 çıktı degerim tekrar adividite testi yaptırdık 0,479 çıktı eğer son 3 ay içinde kapmış olsaydım ilaç ile tedavi yapılacaktı. Ayda bir kere yaptırmanı tavsiye ederim ataga gecebiliyormus
Cnm benimde bekarligimda tifo geçirmiştim bizimde tavuklarimiz carsi bende bagisligim var yani benimde ayin 5 de igm olan .
0.61 txo igg olan 31.9 ciktiadividite nedir onu anlamadim 2 gun once yine yaptirdim bundada toxo igm 0.59 toxo igg29.9 cikti birde rubela yuksek gibi anlayan varmi onu sormayi unuttum rubella igg 349.0 anti rubella 0.32 bilgisi olan yorum yapabilirmi acaba

Hanimlar Lireac krem aldım n11.comdan 200ml 2 adet 139tl bugün elime ulaştı, bana en uygun burası gibi geldi.Sabah lireac akşam badem yağını surerim diye düşünüyorum çünkü zaten çatlaklarım var,önerisi olan varsa duymak isterim.

Selam arkadaşlar
Sızlerı hergun takıp edıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
Bende yarın ıkılı test gırcem
Cınsyet tahmını yaparım görebılırsem dedı dr
Sanırım çopunlukla kız bebek beklıyosunuz
Benımde 4,5 yasında bı oğlum var bakalım yarın ınş gösterır kendını tospiğim

Yaaa kizlar bisey sorucam. gun icinde bisey yok ama aksama dogru karnim sisiyor cok fena gaz sancisi cekiyorum sizde de boyle mi? Araliksiz her gun boyle artik. Cok rahatsiz edici yaa yemek yedikten sonra ztn felaket patlayacak gibi hissediyorum.
Ayy ben de aynı durumdayım, ne olacak bu halimiz

Memnun kalmana cok sevindim. Egitim ve arastirma hastanesi oldugu icin yaptiklari isi cok onemsiyorlar. 10 gun sonra ikili testinide yaptirmis olursun. Ama ikili teste tek gitme canim. Ben tek gidecektim son anda esimde geldi. Cunku biraz presodor var. Dogru cok kalabalik bir hastane doktorlarda neye yetiseceklerini sasiriyorlar. Allah dusurmesin yoklugunuda gostermesin. Sanirim kedin var. Benimde kedim var ama biraz pasakli bir minnos her asisi var. Bebek ve kedi acisindan ne dusunuyorsun?
Ben doktora kabahat bulmuyorum 5 dk gec muayeneye başladı diye ortalıgı ayaga kaldıran davara kızıyorum kadın yogun bakımdan cıktı bir bebegin solunumu durmuştu müdahaleye koştular bunu gördügü halde hala doktorla kavga etme derdinde doktor kızınca söyleniyor. Ben güler yüzle giriyorum merhaba kolay gelsin diyorum doktor da bana öyle karşılık veriyor. Eşimin kız kardeşi gelmek istiyor çok ısrar etti bende senin tavsiyene uyarak onunşa gitmeye karar verdim. Kediyi ilk etapta yaklaştırmıycaz bizimle yatmayacak bebegin yatagından uzak duracak doktorların tavsiyesi 40 günü geçince kontrollu bir şekilde temas saglamak malum kediler kıskançlık yapacaklar aşılarını yaptırdıgımız müddetçe hem bizler hemde kedilerin saglıgı güvende olacak.

Ca
  1. canim bende bkwrkn tavuklarimiz vqrdi kumesten yumurta ala ala tifo olmustum o ara bende bagisikligim var o hqlde bende gitmice

Cnm benimde bekarligimda tifo geçirmiştim bizimde tavuklarimiz carsi bende bagisligim var yani benimde ayin 5 de igm olan .
0.61 txo igg olan 31.9 ciktiadividite nedir onu anlamadim 2 gun once yine yaptirdim bundada toxo igm 0.59 toxo igg29.9 cikti birde rubela yuksek gibi anlayan varmi onu sormayi unuttum rubella igg 349.0 anti rubella 0.32 bilgisi olan yorum yapabilirmi acaba
Adivite yüksek biraz son 3 ay içinde çiğ et sebze kedi dışkısına dokunmuş olabilirmisin? Toxoyu yeni kapmışsın geçmiş olsun doktor bunun için bir antibiyotik verecek rubella kızamık hastalıgı canım küçükken geçirmissen hiç sorun degil hamilelikte malesef düşüge ölüme neden oluyor rubellanda pozitif kızamık geçirmişsin yani

Akın beye bi arkadaşım gidiyo çok memnun ama erkek olduğu için ben gidemem...iyi bi doktor bulmak büyük sıkıntı birazda şans işi..
Canın sen fatih üniversite hastanesi ile ataköy hastanesinden fiyat istesene telefonla nisan ayında özel okmeydanı 400 istemişti birde medicalpark gaziosmanpaşa orası yeni açıldı fiyatları biraz uygun hiç çekinme telefon açıp diyat sor

Adivite yüksek biraz son 3 ay içinde çiğ et sebze kedi dışkısına dokunmuş olabilirmisin? Toxoyu yeni kapmışsın geçmiş olsun doktor bunun için bir antibiyotik verecek rubella kızamık hastalıgı canım küçükken geçirmissen hiç sorun degil hamilelikte malesef düşüge ölüme neden oluyor rubellanda pozitif kızamık geçirmişsin yani
Adivite hangisi oluyor canim yani bunun bebege nwgibi zarari olur tam bilmiyorum malum kurban bayramindan ciktik ee mecburen parcalama hepsi elimden gecti okadarda iyi yikadim ama demekki oluyor yinede bagisikligim olduğu halde yine gecirme oluyormu

bu arada hamile kıyafetleri falan konuşuluyordu. geBe diye bir marka var orda da güzel şeyler var. fiyatları çok uygun sayılmaz ama yine bakılabilir. her yerde mağazası olmayabilir ama internetten bakmak lazım mağaza var mı bulunduğunuz yerde diye.
Ben de bugun bunları aldım . Çok keyifli hamile reyonuna bakmak . Şükürler olsun bugüne. ..

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-25-20-35-52.webp
    Screenshot_2015-11-25-20-35-52.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2015-11-25-20-35-06.webp
    Screenshot_2015-11-25-20-35-06.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 76
DefaCTO dan 2 tane pantolon. Aldım çok şirinler.zaten fazla seçenek yok.bir Taba bir siyah aldım. Tavsiye ederim.birde siyah eşofman altı gibi yürüyüş pantolon Gibi bir pantolon Aldım fiyati 25 tl ve güzelde.
Ben de baktım bugün hiç pantolon bulamadım . :( lcw den aldım artık . Eşofman altı istiyorum ben de ..

Adivite hangisi oluyor canim yani bunun bebege nwgibi zarari olur tam bilmiyorum malum kurban bayramindan ciktik ee mecburen parcalama hepsi elimden gecti okadarda iyi yikadim ama demekki oluyor yinede bagisikligim olduğu halde yine gecirme oluyormu
Test kagıdında toxoplazma adivite yazıyor olması lazım eger yoksa doktorun bu virüsü ne zaman kaptıgının arastırmasını yapmamıs demektir. Sadece etten degil sebzeden bile geçiyor. Toxo düşüge neden oluyor canım o yüzden doktorlar ihmal etmiyor, bağışıklık oldugu halde tekrar ataga gecebiliyormus o yüzden ben her ay düzenli test yaptırıcam

Teyzeleri benim yavruma yorun var mı kız ni erkek mi..:KK46:
Ay günlerimiz aynı gibi 12+ 2 mı senin . Doktora tahminini sordun mu. Banâ çıkıntı görmüyorm dedi . Kız mı dedim olabilir dedi ;) ben de hiç anlamıom ama sanà kalbiii his tahmini yapiyim oğlan gibi ;)

Kızlar yaaaa biz 11+4 gunluguz bebeğimin hareketlerini hissediyorum :)))) benim gibi hisseden var mi ? . ilk gebeligim değil bide diğer gebeligimle arasında 1senedeb daha az var ve ben ne hissettigimi biliyorum az önce çikolata yedim uzandim bu sefer daha belirgin hareket etti şükürler olsun bende belirtiler yok diye korkuyordum geçti şükürler olsun :) Rabbim yavrularimizi bağışlasin . inşallah bu kuzumu kucagima almak nasip olur

Ben baktım incecik yazlık pantolonlar havalar sogudu üşütmememiz lazım
Aynen ya. O kadar baktım hani kaşe ya da kadife baktım yok yani. İçine de çorap giyemiceme göre. Yani o bile gene hamis çorabı olmalı .. sınır oldum açıkçası. Neyse 1 ay sonra gene bakarız . Gelir heralde

Kızlar yaaaa biz 11+4 gunluguz bebeğimin hareketlerini hissediyorum :)))) benim gibi hisseden var mi ? . ilk gebeligim değil bide diğer gebeligimle arasında 1senedeb daha az var ve ben ne hissettigimi biliyorum az önce çikolata yedim uzandim bu sefer daha belirgin hareket etti şükürler olsun bende belirtiler yok diye korkuyordum geçti şükürler olsun :) Rabbim yavrularimizi bağışlasin . inşallah bu kuzumu kucagima almak nasip olur
Ben de ilk defa bugün ultrasonda hareketini gördüm. . Valla boyle hiç hissetmedim dışarıdan yani.. hissedince nasıl güzel bi mutluluk olsa gerek..Tam olarak nasıl hissedio sun .atma gibi mı. Hareket mı. ..

Back
X