- 9 Mart 2015
- 212
- 102
- 28
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #11.601
Kızlar Günaydın ya ben 11 haftada yim belim ağrıyor ve lavaboya gittiğimde hafif leke gördüm Çok korktum nedendir dizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canimmm. Cok şükür artik bulantisiz gunler basladi ve istahla yemek yemegi ozlemisizgunaydin anneler nasilsiniz? bugun beni ev temizligi bekliyoooo...
Gunaydin canim. Benim basima gelmedi ama lekelenme yasayan cok arkadas var seni biraz bilgilendirirler ama bence yinede doktoruna sor cunku her insan farkli her gebelikte farkli. Bel agrisi ara ara bende de oluyo ama dinlenince geciyo senin devamlimi agrin?Kızlar Günaydın ya ben 11 haftada yim belim ağrıyor ve lavaboya gittiğimde hafif leke gördüm Çok korktum nedendir dizce
ben hem yemegi hem yapmayi özledim.. :))Gunaydin canimmm. Cok şükür artik bulantisiz gunler basladi ve istahla yemek yemegi ozlemisiz![]()
Ya sabah uyandığında da başladı çok değil sma ağrıyor kalcan in üst k8smu bi de lavaboya gittiğimde sulu leke görüyorum 9 da fotoğraf gitcem çok korktum dua ediyorum bi şey olmasın duana ihtiyacım varGunaydin canim. Benim basima gelmedi ama lekelenme yasayan cok arkadas var seni biraz bilgilendirirler ama bence yinede doktoruna sor cunku her insan farkli her gebelikte farkli. Bel agrisi ara ara bende de oluyo ama dinlenince geciyo senin devamlimi agrin?
inşallah görürüm. Çok sabırsızlanıyorum :) benim her gün nerdeyse bütün gün öyle. Sürekli geğirme ve mideme bastırma isteği duyuyorumgunaydin on gun sonra gidince buyuk ihtimal kollarini bacaklarini falan hep göreceksin :) benim midemde ayni ara sira oluyor normalmis
oyyyy bebişim maşallah nasıl tatlı. Eller kollar çok belli maşallah. Vajinal ultrason filan mı gördüğüm en net resim çünkü. Diğerlerinde çok anlayamıyorum bebiş nerede eller kollar nere :) ben de 10+4 olcam ya da tam 11 de gitcem. Günü belli değil henüz.Günaydın. Haftaya gittiğinde kaç hafta kaç günlük olacaksın. Ben 10+3 te kollarını bacaklarını hep gördüm. Sana fotosunu da göstereyim, belki seninki de böyle olur.
Günaydın sana da.
inşallah görürüm. Çok sabırsızlanıyorum :) benim her gün nerdeyse bütün gün öyle. Sürekli geğirme ve mideme bastırma isteği duyuyorum
oyyyy bebişim maşallah nasıl tatlı. Eller kollar çok belli maşallah. Vajinal ultrason filan mı gördüğüm en net resim çünkü. Diğerlerinde çok anlayamıyorum bebiş nerede eller kollar nere :) ben de 10+4 olcam ya da tam 11 de gitcem. Günü belli değil henüz.
Bende Göbekten yapıyorum.başıma hiç gelmedi ama öyle bir durumda biraz yukarı çekin ve enjekte devam edin diyorlar.Kizlar kan sulandirici kullanan arkadaslar bugun igne vururken igneyi gobegimin soluna yapacakken enjektore kan geldigini farkettim yapmadim cikardim..yeni igne actim haliyle onu vurdum baska bir bolgeye..sizinde basiniza geldi mi hic bi tarz birsey..cikardigim enjektor 0.3 mm e inmisti disari cikarinca ilac fiskirdi birden karnima sikmamistim henuz..bende ilac dozu azaldi diye yenisini actim
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için bizler sağ olalım sağlıklı olalım inşallah.slm kızlar nasılsınız. yeni gelenler olmuş yine hoş gelmişler hayırlı olsun. aynı şekilde cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun. ben de bu ara raporluyum evdeyim. haftasonu 2 li testim var bakalım. aramızdan ayrılanlar arkadaşlara Rabbim sabır versin, en kısa süre de tekrar hamilelik nasip etsin. minik melekleriyle de cennette karşılaştırsın inşaallah.
gofredo senin de başın sağolsun, Allah merhum amcana rahmeti ile muamele etsin orada. tüm ailenize sabır versin, sizleri de cennette buluştursun inşallah amcanla.
Canim kendini sıkma sen kotu seylerde dusunme hemen. Allah yardimcin olsun ama gor bak hicbiseycik olmucak korkma senYa sabah uyandığında da başladı çok değil sma ağrıyor kalcan in üst k8smu bi de lavaboya gittiğimde sulu leke görüyorum 9 da fotoğraf gitcem çok korktum dua ediyorum bi şey olmasın duana ihtiyacım var
Ay ben cok sukur yemek hep kendim yaptim hatta soganla salca kokusu genelde mide bulandirir ama benim cok hosuma gidiyodu.ben hem yemegi hem yapmayi özledim.. :))
Yaaa çok iyiymiş. Çok net bir görüntü. Bakalım biZimki nasıl olacak. Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun. Ama randevu vakti yaklaştıkça içimde kötü his oluyor. Sanki kötü şeyler söyleyecek gibi.Vajinal usg değil. Gittiğim doktorun cihazı harika vallahi. Muhtemelen senin de aşağı yukarı böyle olacaktır
Canim ben ayrıntılı ultrason yaptırmayacağım ultrason da bakar doktor birde kan veririm şimdilik yeterli diye düşünüyorum ama bakalım doktor ne diyecek ona göre hareket ederim..Arkadaşım özel Gaziosmanpaşa hastanesinde yaptırmıştı ayrıntılıyı 400 lira vermişti.Canın sen fatih üniversite hastanesi ile ataköy hastanesinden fiyat istesene telefonla nisan ayında özel okmeydanı 400 istemişti birde medicalpark gaziosmanpaşa orası yeni açıldı fiyatları biraz uygun hiç çekinme telefon açıp diyat sor
gunaydinnn... burdada yagacak sanki :) (istanbul)günaydın kızlar
yağmurlu bir izmir sabahından size ve minnaklara öpücükler![]()
Benim de öyle sürekli şişkinlik sertlik ve ağrı. Sanki taş var gibi. Akşam soda içtim biraz iyi geldi.Günaydın güzel anneler benim mide ağrım çok fazla yaaa![]()
Aynen canım, şimdiden baskı başladı zaten ama bunu yapmam. Çocuğun hayvan sevgisi ile büyümesi onun kişisel gelişiminde ciddi farklar yaratıyor. Aynı zamanda bağışıklık sistemini de güçlendiriyor. Tarçın çok sakin bir kedi aslında ama geçen gün ben uzanırken koltuğun tepesine çıkmak için karnımın üzeriden zıpladı. Bir yerde kapatıncada sürekli ağlıyor. Bir formül bulacağım artık.Odasını ayır tarcının doguma yakın ve bebegin uyudugu odaya da asla sokma 2 yaşına kadar birlikte uyumaları sakıncalı ama gün içinde kontrol sende olsun çoğu kişi at sokaga barınaga bırak diyecek hazırlıklı ol bizimkiler şimdiden başladı