2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım ya Kıyamam, günlerdir bende öyleyim bakımsız serseriler ama elimde değil senin uykum var uyuyamiyorsun, ben derin uykuya Hasretim. Ev desen toz içinde eşim kadın tut diyor 60m2 kare eve ne kadıni diyorum adamın bir pazarı var diyemiyorum evi süpür diye bogazim tozdan da kötü olabilir dedi dr hafta sonunu bekliyorum temizlik içi dinlene dinlene baktım olmadı cagiracagim kadını
Ben burda gurbetteyim güvenemiyorum kimseyi alamıyorum eve korkuyorum.. evde altın para yok ama devir kötü .. ben ben uykuya hasretim de ne oluyor.. geceleri uykum kaçıyor sabaha karşı dalıyorum ama kızım izin vermiyor uyumama.. Bebek olunca herşey liz oluyor.. annelik kolay değil.. tabi her bebek deb aynı değil.. kızım doğdu doğalı huzursuz ağlak..

canim gececek insallah. :KK43: bir iki haftaya kendini daha toparlamis olursun kendine aksamlari azda olsa zaman ayirirsin.. senin isin bizimkinden dahada zor allah guc versin.
Amin canım.. artık ümidim kalmadı.. kızım meme emmesi hep ek gıdaya geçince rahatlarım diyordum.. yine aynı.. bazen gözlerimi açık tutmak için çaba harcıyorum..

Canım maalesef insanlar sokaklarda hayvanlara yaşanacak bir alan bırakmadı. Her yerden kovuluyorlar. Sokaklara bırakılan su içme kaplarına bile insanlar müdahele ediyor. Birde büyükşehirlerde bahçeli bir alan ne yazıkki kalmadı. Hayvanlara yapılan işkenceleri saymıyorum bile :-(
Evcil hayvan çiğ et yemediği sürece düzenli olarak aşısını vurulduğu takdirde hiç bir şekilde tüyünden zarar gelmez. Aşılı ve bakımlı bir kedinin tüyü kıyafetlerimizdeki tüyler kadar zararsızdır. Bunu bizzat veterinerlerle ve çocuk doktorlarından teyit ettim.
Çok haklısın eşim istemediği için eve Hayvan alamadım ama ne zaman bi kap yemek koysam kapıya devirdiler , su kaplarım atildi ,helal olsun size sevme ama eziyette etme herkesin kendi seçimi tabiki kimse bebeklerini riske atmak istemez doğru bildiğini yapmalı birden yaşadıkları aklıma geldi üzüldüm paylaşmak istedim.

Ben de bitap durumdayım.. acınası halde..ev işleri yine birikti.. bu hamilelik ben de çok uyku yaptı..guel uykum var.. gerçi kızım 2.30 da uyanıyor meme yok tabi mama hazırla ver derken uykum kaçıyor, sabah da 6.30da uyanır, en geç 7.. her gün uykusuzum, bulaşık çamaşır birikiyor, ev tozlanmış, kızım peşimden ağlıyor, benim se uykum var halsiz im, zar zor yemek yaparsam yapıyorum, ya da aç kalıyorum..eşime zaten ayıracak vaktim yok kendime bile yok, hep yorgun hep uykusuz bir kadın bekliyor onu evde, akşam oturup çay içmeyi dizi izlemeyi özledim hiçbirşeye vakit bulamıyorum, artık çok yoruldum, bir tane karnında bir tane kucağımda çok zor.şükür yine de.
Bende aynı durumdayım canım , dün eşimde dedi hep uyuyorsun hiç sohbetin kalmadı diye ama elimde değilki.. Ev almış başını gidiyor. Kolum kalkmıyor akşam 9 oldumu esnemeye başlıyorum.Birde çalışıyorum. 9 yaşında oğlum var . Çok yoğun dersleri sınavları var. onunlada ilgilenmek durumundayım. Bu süreç böyle geçecek . Ama biliyorumki geçecek canım. Gönlünü ferah tut. Temizlik konusundada kendini yorma hiç yavaş yavaş halledilir nasıl olsa bende artık umursamıyorum.

Çok haklısın eşim istemediği için eve Hayvan alamadım ama ne zaman bi kap yemek koysam kapıya devirdiler , su kaplarım atildi ,helal olsun size sevme ama eziyette etme herkesin kendi seçimi tabiki kimse bebeklerini riske atmak istemez doğru bildiğini yapmalı birden yaşadıkları aklıma geldi üzüldüm paylaşmak istedim.
Seni iyi anlıyorum canım. Umarım bir gün bu düzelir o_O

Kızlar bir de beslenmenize nelere dikkat ediyorsunuz? Ben günde iki paket süt ve 2-3 meyve yemeğe çalışıyorum rutin olarak

Kızlar yaaaa biz 11+4 gunluguz bebeğimin hareketlerini hissediyorum :)))) benim gibi hisseden var mi ? . ilk gebeligim değil bide diğer gebeligimle arasında 1senedeb daha az var ve ben ne hissettigimi biliyorum az önce çikolata yedim uzandim bu sefer daha belirgin hareket etti şükürler olsun bende belirtiler yok diye korkuyordum geçti şükürler olsun :) Rabbim yavrularimizi bağışlasin . inşallah bu kuzumu kucagima almak nasip olur
cnm biraz anlatrmsin nasi hissetgni benimde elim hep kasgmda bsyler hissediorm gaza benzemeyen icim rahat ediyo piskoljk belki ama merak ettim tarif edersen sewnrm:)

Yaaa kizlar bisey sorucam. gun icinde bisey yok ama aksama dogru karnim sisiyor cok fena gaz sancisi cekiyorum sizde de boyle mi? Araliksiz her gun boyle artik. Cok rahatsiz edici yaa yemek yedikten sonra ztn felaket patlayacak gibi hissediyorum.

canım aynen bende öyle oluyorum göbeğim öyle bir çıkıyor ki sanki 6 aylık hamileyim :S

Kızlar bir de beslenmenize nelere dikkat ediyorsunuz? Ben günde iki paket süt ve 2-3 meyve yemeğe çalışıyorum rutin olarak
Cevizi ihmal etmemek gerekiyor. Bebişin beyin gelişiminde çok önemliymiş. Mevsimlik meyveler yemek gerekiyor. Süt en çok gece yarar der kayınvalidem. Gece yatmadan önce içilen 1 bardak az yağlı ılık süt çok faydalıymış.

Gunaydin kizlarrrr. ..nasilsiniz bebislerle bakalimmm...bizde iyiyiz coj şükür. .pzartesi randevumuz var..ipleeee cekiyorunmmm...sizleri hep okuyorum ama yazamiyorum çalıştığım icinn...beslenmenize dikkatt edin agir kaldirmayin:KK56:...opuyorummm sizleri ve bebisleriiii:KK68:

Canım maalesef insanlar sokaklarda hayvanlara yaşanacak bir alan bırakmadı. Her yerden kovuluyorlar. Sokaklara bırakılan su içme kaplarına bile insanlar müdahele ediyor. Birde büyükşehirlerde bahçeli bir alan ne yazıkki kalmadı. Hayvanlara yapılan işkenceleri saymıyorum bile :-(
Evcil hayvan çiğ et yemediği sürece düzenli olarak aşısını vurulduğu takdirde hiç bir şekilde tüyünden zarar gelmez. Aşılı ve bakımlı bir kedinin tüyü kıyafetlerimizdeki tüyler kadar zararsızdır. Bunu bizzat veterinerlerle ve çocuk doktorlarından teyit ettim.

İnsanların yaşama alanı kalmadıki hayvanların olsun. Hayvanlara karşı çok duyarlıyım. Ama evime alıp beslemem zaten dinende yanlış yerler var. Bakmak isteyene saygım sonsuz ama her canlının bi yaşama alanı var. Ve ben insanların rahatsızlıklarını bulaştırdığı gibi hayvnalarında insanlara karşı zararlı yanları olduğunu düşünüyorum. Bu konu uzar. Herkes farklı @Melos21 in dediği gibi farklı düşünmemiz normal. Küçüklüğümden beri babam her türlü hayvanı bahçeli evimizde barındırdı.Denizliden horoz getirdiğini sakaryadan av köpeği getirdiğini kuzu beslediğimizi vs çok iyi hatırlıyorum. ama sonra çok pişman oldu ve onları yuvasına götürdü bi sürü kuşumuz vardı yıllar önceydi. Şimdi eve kuş tüyü sokmaz. O yüzden farklı düşünebilirz.

ben simdiye kadar pek dikkat edemedim. yoghurt meyve tursu peynir ekmek yedim. ama bulantilarda hafifledi sukur. 3 aydan sonra beslenme dahada önemli kendime listeler yazdim onlra uymaya dusunuyorum. bol proteinli salatali yogurtlu listeler hzirlsdim kendime. calisamadigim icin evde o duzeni kurmak simdiden benim icin iyi olur

Back
X