- 25 Nisan 2012
- 1.094
- 1.105
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #11.661
Işte onu yapamam çünkü çalıştığım yerde kantinde bi paket süt varPaket süt içme canım zararlı onlar. Cam şişe günlük sütlerden al. Bende genel olarak beslenmeme dikkat ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işte onu yapamam çünkü çalıştığım yerde kantinde bi paket süt varPaket süt içme canım zararlı onlar. Cam şişe günlük sütlerden al. Bende genel olarak beslenmeme dikkat ediyorum.
iyi valla icebiliyosan ben kucuklugumden beri sut icemiyorum onun yerine peynir ve yogurt tuketmem gerekiyo..Işte onu yapamam çünkü çalıştığım yerde kantinde bi paket süt var
Evet canim.ilk gebelik. Ben bağırsak hareketlerinde n ayirtedemicem galiba uzun bi süre.vorones ilk gebelik mi canım ? Bende ilkinde birşeyler hissediyor gibiydim adını koyamiyorum sonra öğrendiğimde 15-16 haftalıktik. bağırsak hareketleri de olabilme ihtimali var tabi ama ben vücudumu dinliyorum bide dediğim gibi iki gebelik arasında zzaman bile yok . mesela bu haftalardan önce keseyi hissettim gerilme gibi bir his vardı şimdi ise dokunurcasina bir his veriyor galiba yoruldu 1-2 dakika içinde tekrardan dokundu karnima ve karnim hafif yukarıya itildi bide hep aynı yerde oluyo USG de de soldaydi hissettiklerim de solda canım bide yanlış anlamasin kimse söz olarakta yanlış olmasın ama kkarın da yağ biraz fazla olunca hissetmek daha zor olabiliyor tabi u herkes için geçerli değildir
Kullanmiyorum canim..sadece igne kullaniyorum..O kadarlık bişey olacağını sanmıyorum canım devamli vuruyoruz artik. igneye ek aspirin falan da kullanıyor musun
Yeni igne actim baska yere yaptim birden sasirdim..Bende Göbekten yapıyorum.başıma hiç gelmedi ama öyle bir durumda biraz yukarı çekin ve enjekte devam edin diyorlar.
Ama yaşam alanı bırakmayan maalesef insanlar :-( Dediğiniz gibi bu konu uzar gider bende sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum. Yalnızca bilgimi ve öğrendiklerimi de sizinle paylaşmak istedim.İnsanların yaşama alanı kalmadıki hayvanların olsun. Hayvanlara karşı çok duyarlıyım. Ama evime alıp beslemem zaten dinende yanlış yerler var. Bakmak isteyene saygım sonsuz ama her canlının bi yaşama alanı var. Ve ben insanların rahatsızlıklarını bulaştırdığı gibi hayvnalarında insanlara karşı zararlı yanları olduğunu düşünüyorum. Bu konu uzar. Herkes farklı @Melos21 in dediği gibi farklı düşünmemiz normal. Küçüklüğümden beri babam her türlü hayvanı bahçeli evimizde barındırdı.Denizliden horoz getirdiğini sakaryadan av köpeği getirdiğini kuzu beslediğimizi vs çok iyi hatırlıyorum. ama sonra çok pişman oldu ve onları yuvasına götürdü bi sürü kuşumuz vardı yıllar önceydi. Şimdi eve kuş tüyü sokmaz. O yüzden farklı düşünebilirz.
İşyerinle ilgili sorunu çözebildin mi? Çalışmaya devam ediyormusun
Evde iç canım iş yerinde içme o zaman. Sen bilirsin ama doktorum bu konuda özellikle uyardığı için söyledim.Işte onu yapamam çünkü çalıştığım yerde kantinde bi paket süt var
Canım benim de önce yarısını sıkmışım bitti sandım baktım dışarı aktı yarısı yenisini açtım onunda yarısını vurdumKizlar kan sulandirici kullanan arkadaslar bugun igne vururken igneyi gobegimin soluna yapacakken enjektore kan geldigini farkettim yapmadim cikardim..yeni igne actim haliyle onu vurdum baska bir bolgeye..sizinde basiniza geldi mi hic bi tarz birsey..cikardigim enjektor 0.3 mm e inmisti disari cikarinca ilac fiskirdi birden karnima sikmamistim henuz..bende ilac dozu azaldi diye yenisini actim
Kıyamam ona benim feride hanım çok hırçın hiç misafir sevmez saldırır wcye bile peşimden gelir beni çok zor günler bekliyorAynen canım, şimdiden baskı başladı zaten ama bunu yapmam. Çocuğun hayvan sevgisi ile büyümesi onun kişisel gelişiminde ciddi farklar yaratıyor. Aynı zamanda bağışıklık sistemini de güçlendiriyor. Tarçın çok sakin bir kedi aslında ama geçen gün ben uzanırken koltuğun tepesine çıkmak için karnımın üzeriden zıpladı. Bir yerde kapatıncada sürekli ağlıyor. Bir formül bulacağım artık.
melos cinsiyeti öğrendin mi benim de aynı peynir ekmek turşu meyve yedin hepfaydasi olursa yazarmisin bende siparis vereyim
Hadi yaa daha dikkat edeyim o zaman. Sağol uyardığını icinEvde iç canım iş yerinde içme o zaman. Sen bilirsin ama doktorum bu konuda özellikle uyardığı için söyledim.
Bizim günlerimiz yakin ya ben doktora sordum cok erken dedi. Hissedince anlarsın dedi sanki içinde kelebek kanat çırpıyor gibi olurmus ama çok merak ediyorum.cnm biraz anlatrmsin nasi hissetgni benimde elim hep kasgmda bsyler hissediorm gaza benzemeyen icim rahat ediyo piskoljk belki ama merak ettim tarif edersen sewnrm:)
Ayyy çok tatlı yaa bende kız bebek istiyorum :)Kızlar çok şükür bi şey yokmuş doktor dinlen dedi progestan a devam dedi yat dinlen dedi. Veee süpriz bişey oldu 11+1 bugün hiç aklımızda yokken cinsiyeti söyledi kızmış melegim
meloş ben o kelebek uçuşması gibi şeyi yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum tamda bebeğimin olduğu yerde gıdıklanıyor gibi kaşımaya çalışıyorum geçmiyor içten gelen bişey evet daha çok erken ve ilk gebeliğim ama yaşıyorum bu durumu yarın unutmazsam doktoruma sorucamkizlar bende doktora sordum bu haftalarda bebegin hareketlerini hissetmemiz imkansiz. hissetigimizdede zaten tekme gibi veya gaz gibi degil kelebek ucusmasi gibi birden hissedilirmis
yok cnm benim doktor emin olmadan agzini acmiyor. tahmin yokmu dedim dun "tahmin ederim simdi iki hafta sonra tamtersi cikr" en iyisi emin olup beklemek dedi :) bekliyoruz mecbur seninki erkekmiydiM
melos cinsiyeti öğrendin mi benim de aynı peynir ekmek turşu meyve yedin hep