- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #11.741
Ben bırakalı 2 hafta oldu. Tam 11. Hafta bitmisti bıraktiğimda. Vitamin aliyorum simdi karısik.Kızlar folik asit ne zamana kadar kullanılıyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bırakalı 2 hafta oldu. Tam 11. Hafta bitmisti bıraktiğimda. Vitamin aliyorum simdi karısik.Kızlar folik asit ne zamana kadar kullanılıyor..
Ölcer tabiki. Benim 12+3 tü. Bende yaptırmak istemedim ama sonra yaptırdim öyle sonucu bile merak etmiyorum:)ben yaptırmıcam da haftaya c.tesi kontrolum var 12+5 olcam o zaman ölçer mi acaba diye merak ettim de. Bide inşallah cinsiyet öğrenirim.
Hoş geldin
Folik asit bebekte nöral tüp defekti oluşma halk arasında bilinen tabiriyle belden omuriliğin dışarda olması, beyin anomalileri gibi durumların oluşma riskini azaltsın diye verilir. Zaten bizim haftalarımıza kadar zaten beyin ve omurilikle ilgili oluşumlar tamamlandığı için 9-10. Haftalardan sonra kullanmanın çok da esprisi yoktur aslında. Ben 10-11 haftalığım. Doktorum bana şimdilerde bir faydası yok, istersen bırakabilirsin dedi. Benim de 5 tabletim kaldı. Bitince bırakcam
Daha once 7. Haftada kalbi durdu. 2,5 ay sonrada bebisim tekrar geldi :) ikisinide hic beklemiyorduk ve en basindan beri hic korunmadik normal oldu ikisidehayrli olsn bebisin dha once kaybin varmi cnm yada tup bebekmi claxane yapiosn bende clwxane kuklaniorm 0.4
kızlar yaa adet olacakmışım gibi sancım var 2 gündür normal mi bu sancılarsizde de oluyor mu?
Eger haftalardaysan cok normal benimde oluyordukızlar yaa adet olacakmışım gibi sancım var 2 gündür normal mi bu sancılarsizde de oluyor mu?
Kaç haftalık bilmiyorum ama benim doktorum kanama olmadığı sürece endiselenme demisti. Dinlenin güzelce. Bebek kendine yer yapıyordur. Benim de sağ kasigim ağrıyor. Ama normal sanırım.[/QU
teşekkür ederim canım :) 8+1 im kanama şuan yok çok şükür daha önceden oldu progestan kullanıyorum şimdi. sancı olunda da korktum kontrolüme daha 10 gün var.
bnmde ole hepsi kendgnden 7de kalbi durdu gebeliklermde kan sulandrci iciorm pihtilasma war die arti corasprin iciodm ama kanamam olunca braktrdi onu sadece igne smdlik Allah yardim etsinnn sanada ins kucagmza alirz bu seferDaha once 7. Haftada kalbi durdu. 2,5 ay sonrada bebisim tekrar geldi :) ikisinide hic beklemiyorduk ve en basindan beri hic korunmadik normal oldu ikiside
Normal cnm.kızlar yaa adet olacakmışım gibi sancım var 2 gündür normal mi bu sancılarsizde de oluyor mu?
Eger haftalardaysan cok normal benimde oluyordu
Selam anişler inşallah iyisinizdir. Dün girdim en son bayag sayfa toplanmıs okumaya zamn yetmez :)
Yeni gelenler h.geldiniz
Bu gun bende şidetli bulantı ve başagrısi var. Vucudum susuz kaldigı için normal.
Su gerçektende önemli. Artık zorlada olsa içecegiz.
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.Ölcer tabiki. Benim 12+3 tü. Bende yaptırmak istemedim ama sonra yaptırdim öyle sonucu bile merak etmiyorum:)
Cnm benimde icim yanıyor ama bi yudumdan fazla icince de migdem bulanmaya başlıyor.benim hamile kaldığımdan beri içim yanıyor, baya baya içiyorum :)
Evet dogru ben haftada 1 yemeğe çalışıyorum. Ilk aşerdigim seydi :)Şimdi internette okudum ayva bebek zeka gelişimi için çok faydalıymış.