Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayva yiyin kızlar 3 aya kadar yiyenin bebegi güzel oluyormuş hadismiş hatta kuzenim söylemişti,haftada bir elma yiyen hamile annelerin bebekleri daha az astım hastalıgına yakalanıyormuş.
Sat 26 ağustos benim. 13+2 oalcak yarın ama 3 gün ilerdeydi en son 13+5 yani. Zaten yarında belli olmazsa 3 hafta beklerim artık çok merak ettim boş yere ilk bebeğim kız erkek farketmez düsünmemeye karar verdim.
Sat 26 ağustos benim. 13+2 oalcak yarın ama 3 gün ilerdeydi en son 13+5 yani. Zaten yarında belli olmazsa 3 hafta beklerim artık çok merak ettim boş yere ilk bebeğim kız erkek farketmez düsünmemeye karar verdim.
Bende ediyorum ama ne yapalım ya. 3 haftadir her hafta cağirdi doktor beni. Sürekli birseyler cıktı mecbur gittim bide cinsiyet icin gitmek istemiyorum nasil olsa 16. Haftada net belli olur dedim. Yarın ikili sonucum var onun icin gidecegim bakalım.
Oy oyyyy
Bi gun icinde 6 kere istifra ettim ustelik zorfran kullanmama ragmen
Benim gibi olan var mı ya?
Zofran kullanmayı hic istemiyordum biraz kendime geleyim diye bifkac gündür kulanıyorum ama buna ragmen istifra ediyorum ilginç
Çok afedersin ben günde iki kez çıkarim zaten wcye. Bu şimdi bagirsaklarimi coşturmuş ve afedersin renk çok koyu. Böyle Hep devam ederse ben nasıl giderim okula falan..İnşallah bu devam etmez