2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
benimde 11de randevum var. kiz demislerdi senin minise dimi? bugun kesinlesir belki
Kız benziyor demsti geçen hafta:KK66: ama bana erken geliyor ben kaptırmıyorum kendimi. Bakalim hem ikili sonucunu alacagm hem yorum bekliyorum doktordann:KK66: 13+5 oldu bugün ultrasona göre:KK66: ikimizde güzel haberlerle döneriz insaalllah;)

Test kagıdında toxoplazma adivite yazıyor olması lazım eger yoksa doktorun bu virüsü ne zaman kaptıgının arastırmasını yapmamıs demektir. Sadece etten degil sebzeden bile geçiyor. Toxo düşüge neden oluyor canım o yüzden doktorlar ihmal etmiyor, bağışıklık oldugu halde tekrar ataga gecebiliyormus o yüzden ben her ay düzenli test yaptırıcam
Cnm yok dedigin testten yapilmadi hic bu tahlili dr a soyleyecem cnm haftaya yaptiririm cnm benim kizimdada toxo vardi birsorun olmamisti yine olmaz inşaallah cnm bilgi icin tessekkurler

Kız benziyor demsti geçen hafta:KK66: ama bana erken geliyor ben kaptırmıyorum kendimi. Bakalim hem ikili sonucunu alacagm hem yorum bekliyorum doktordann:KK66: 13+5 oldu bugün ultrasona göre:KK66: ikimizde güzel haberlerle döneriz insaalllah:KK66:
bugun daha kesin konusur kesin :)

Yaratıcı olur yaparsanız. Ayrıca ilk aylar için çok sevdiğim oxxo marka pantolonlar var normalde yürüyüş pantolon. beli aynı hamilelikte ki gibi lastik. Hem bol paça hem rahat.benim daha önceden vardı çok rahat kullanıyorum şimdi. Hem şimdi hem daha sonra kullanabilirsiniz tavsiye ederim.

Teşekkür ederim yarın marmara foruma geçicem oxxo ya bakarım ztn pantolondan ziyade eşofman her anlamda daha rahat

Ayy hadi insallah. Visne suyu ve cikolata yiyecegm gitmeden önce kıpirdasın diye umarim etkisi olur. Daha erken biliyorum ama meraklanıyor insan.
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım. Benimde yarın 3 de randevum perinatologta. Bugün gün var bende koşturmadan hazırlıktan vakit çabuk geçti:) Doktorum 14. haftada kesin öğreniliyo demişti seninde yaklaşmış gösterirse cihazda iyise kesinleşir canım ;)

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım. Benimde yarın 3 de randevum perinatologta. Bugün gün var bende koşturmadan hazırlıktan vakit çabuk geçti:) Doktorum 14. haftada kesin öğreniliyo demişti seninde yaklaşmış gösterirse cihazda iyise kesinleşir canım :KK66:
Cihazı iyi ama garanti olsun istiyorum o kadar yorum okudum ki bununla ilgili 12 13 haftadan sonra erkeklik organi sekillenebiliyormus o yüzden kız zannedilip erkek cikanlar oluyormus. Ya da tam tersi kiz erkek organi benzediginden bazende kız bebeģe erkek diyorlarmis. Dedigin dibi 14 haftadan sonra net oluyormus ama değisme olmazmıs doktor bilgisi ve ultrason cihazına göre. Sen ne zaman gideceksinn?

Cnm yok dedigin testten yapilmadi hic bu tahlili dr a soyleyecem cnm haftaya yaptiririm cnm benim kizimdada toxo vardi birsorun olmamisti yine olmaz inşaallah cnm bilgi icin tessekkurler
Rica ederim bende başta korkmuştum ama baktım araştırdım toxo nedeni ile gerçekleşen düşük yok denecek kadar az endişe etmedim sonra herşeyin bir çaresi var nasılsa

Cihazı iyi ama garanti olsun istiyorum o kadar yorum okudum ki bununla ilgili 12 13 haftadan sonra erkeklik organi sekillenebiliyormus o yüzden kız zannedilip erkek cikanlar oluyormus. Ya da tam tersi kiz erkek organi benzediginden bazende kız bebeģe erkek diyorlarmis. Dedigin dibi 14 haftadan sonra net oluyormus ama değisme olmazmıs doktor bilgisi ve ultrason cihazına göre. Sen ne zaman gideceksinn?
Benimde yarın saat 3 de canım. 13+1 oluyor bende öğrenirim inşallah.

Hadi insaallah ne hissediyorsun?
Ben en başından beri erkek hissediyorum kız derse şaşırıcam o derece :) eşim hep sen hamile kalınca dahada güzelleştin diyodu dün yine dedi sonra erkek güzelleştirir kız çirkinleştirirmiş kesin erkek dedi :))) Dedim bunudamı araştırdın erkek diye diye olcak heralde :D bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez

Kızlar göbek catlamamasi için yağ kullanmaya başladınız mi kacinci haftada başlamak gerwk bi de badem yağı Tüylenme yapar diyorlar. Var mı bilgisi olan hangi yağları kullanmak gerwk

Günaydın herkese hayırlı cumalar randevusu olanlar musmutlu yüzlerle çıkarlar inşallah :) rabbim cuma hürmetine yavrularımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin evlat isteyenlere de hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah

Günaydın herkese hayırlı cumalar. Bugüne randevusu olan arkadaşlar güzel haberlerle dönersiniz inşallah.

Ben en başından beri erkek hissediyorum kız derse şaşırıcam o derece :) eşim hep sen hamile kalınca dahada güzelleştin diyodu dün yine dedi sonra erkek güzelleştirir kız çirkinleştirirmiş kesin erkek dedi :))) Dedim bunudamı araştırdın erkek diye diye olcak heralde :KK70: bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez
Kendini bu kadar şartlamasaydın keşke kız çıkarsa üzülürsün istemeden.

Back
X