• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok sağol canım. Tavuk yemem herhalde pek güvenemiyorum da . Diğerlerini yapıyorum et balık hariç.
tavuk ben de çok sevmiyorum, balık da evde kokuyor diye pişirmiyorum pek en çok et yiyorum. avokado falan yiyebiliyorsan onu da ye çok yararlıymış hamileler için canım :)

balikcimiza güveniyorum balik o hafta kötüsüyse ellerinde olsa bile almayin balık iyi değil diye söylüyor :) biraz pahalı dışarıya göre ama olsun ben de hamsi yiyorum aslında mezgit severim ama dip balığı diye yemiyorum somon cok faydalı ama bana yağlı geliyo belki bi kac hafta sonra yerim nedense balik kokusu beni rahatsız etmiyo düzenli yemeye çalışıyorum bastan beri hamdolsun :KK66: ayrıca tavuk olarak da sadece toros tavuk alıyorum hem kuru yolum hemde özel çiftlikte yetistiriliyor diye normal tavuklarla arasinda bi hayli fiyat farki var ama en azından hormonlu değil vr bulabilirseniz bilhassa köy tavuğu olanini yercih edin derim gec piser ama gönlünüzce yersiniz eti malesef ben de yapamıyorum henüz simdilik disardan yiyorum o da güvenebilirsem :KK43:

hayırlı olsun canım..ay ben ne zaman öğrencem ..bana da %60dedi
Bir dahaki kontrolün ne zaman. Allah gönlüne gore versin

slm kızlar haftasonu sitede sorun vardı gitmiş sanırım. cumartesi ikili testimizi yaptık biz de ultrason ölçümleri iyi idi. kan sonuçları henüz çıkmadı ama sorun yoktur diye düşünüyorum. vee dr muz dedi ki şurda bir çıkıntı var sanki erkek olabilir dedi :) bakalım... aradaki sayfaları okuyamadım ama sizler de iyisinizdir umarım.
Allah Gönlünüze göre versin inş. Hep kız duyuyorum, nerede erkekler

Kızlar 13. haftada olup ani kasık batması yaşayan varmı ? Bu haftada normalmiş diye okudum ama başka yaşayan varmı diye merak ettim. Benim ara ara iğne batar gibi sağ alt kasık tarafıma aniden oluyor geçiyor sürekli değil ama arada olup geçiyor hep aynı noktada.
Bende de oluyor.özellikle hapsirirken

Bu kadar prensesin içine bir prens gerekiyor ama dimi :KK45:
Benim prensim çok iyi iyice büyümüş teyzeleri.pipiyi de gösterdi :KK48:
.
Ayy maşallah yaa,sen ne zaman ogrendin kacirmisim ben seni.hiç erkek yok topikte diye biliyordum.3 gündür kızım erkek olsun anne diyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun inş

cnm sizden cokcok kiloluyum ve asiri kilo almak istemiyorum hem kendim hem bebek icin. hep sok diyetler hep dikkat etmeler.. dikkat etmedigim an hemen kilo aliyorum ama ilk uc ayimda nedense almak yerine bi kac kilo verdim. iki haftadir ekmek makarna tost yiyorum ve aniden cok kilo alacakmisim gibi hissediyorum. bundan sonra bebek bizden beslenecek dikkat etmek gerekiyo.
Benim hayatımda diyet ,2li testin sonucuna göre drla görüşüp hamile platesine baslayacagim ve bulantim bugün daha azdı biraz böyle devam ederse yeme düzenimi yavaş yavaş oturturum inşallah çok almak istemiyorum ama alırsam doğum sonrası beni zorlu günler bekliyor demektir

Haftalarimiz ayni cnm sen nezaman basliyacaksin yatirmaya canim banada yol gosterirsen sevnirim benimde tanidiklarim var bende oyle yapayim

Benim bağkurum var şimdi. Aralıkta onun ödeneceği gün ödemeyip işe giriş yaptırıcam. Günlerimiz peşpeşe bebişler belki mayısta gelirler o yüzden çok da geçiktirmek istemiyorum.

balikcimiza güveniyorum balik o hafta kötüsüyse ellerinde olsa bile almayin balık iyi değil diye söylüyor :) biraz pahalı dışarıya göre ama olsun ben de hamsi yiyorum aslında mezgit severim ama dip balığı diye yemiyorum somon cok faydalı ama bana yağlı geliyo belki bi kac hafta sonra yerim nedense balik kokusu beni rahatsız etmiyo düzenli yemeye çalışıyorum bastan beri hamdolsun :KK66: ayrıca tavuk olarak da sadece toros tavuk alıyorum hem kuru yolum hemde özel çiftlikte yetistiriliyor diye normal tavuklarla arasinda bi hayli fiyat farki var ama en azından hormonlu değil vr bulabilirseniz bilhassa köy tavuğu olanini yercih edin derim gec piser ama gönlünüzce yersiniz eti malesef ben de yapamıyorum henüz simdilik disardan yiyorum o da güvenebilirsem :KK43:
Tavuk görmeye bile dayanamıyorum ama bulantilar biraz daha azalınca düzene koymam gerek ama verdiğin bilgiler çok faydalı paylstigin icin teşekkür ederiz cnm

Ben hiç tavuk yemiyorum. Nerede buluyorsun toros tavuğu?

Yok kullanmadım hiç. Şu anda elevit kullanıyorum doktorum daha sonra balık hapı vericeğini söyledi 20. haftada dedi galiba.

Ben hamile kalmadan balık yağına başladım hala içiyorum.

Drum iyi besleniyorsun diye vitamin vermiyor. Alsam mı diyorum. Ne kadar dikkat etsemde vitamin kullanmayacak kadar iyi olabilir mi ki?

Ben sabah verdim akşamına çıktı. Neden bir hafta sürüyor sonuç almanız?
Bilmiyorum üniversite hastanesi ama Dr özeline gidiyorum burada çok yerde okudum 1 hafta 10 gün diyen ilk defa sen akşamına dedin yada ben göremedim

Bilmiyorum üniversite hastanesi ama Dr özeline gidiyorum burada çok yerde okudum 1 hafta 10 gün diyen ilk defa sen akşamına dedin yada ben göremedim

Ben özel laboratuvarda yaptırdım. Drum orasıyla anlaşmalıydı. Akşam mail atarız denilince ben de çok şaşırdım ama akşama gönderdiler sonucu.

Bu kadar prensesin içine bir prens gerekiyor ama dimi :KK45:
Benim prensim çok iyi iyice büyümüş teyzeleri.pipiyi de gösterdsi :KK48:
Gozunaydin canim darisi basima benimde bir kizim var insaallah bende oglum geliyor derim sen ikili teat yaptirmismiydin cnm

Benim bağkurum var şimdi. Aralıkta onun ödeneceği gün ödemeyip işe giriş yaptırıcam. Günlerimiz peşpeşe bebişler belki mayısta gelirler o yüzden çok da geçiktirmek istemiyorum.
Sen suna sigortani yatiriyormisun canim yani araliktami baslayaxaksin yarin 1 i zaten bende yarin baslatacam inşaallah canim birde bir konu kafama takiliyor 2 ay dogumdan once 2 ay dogumdan sonra raporlu olacagimiz icun o donem siforta aktifmi yani yatiyormu canim o donem icin sigortamizi yatiranlara para vermiyoruZ deilmi

Sen suna sigortani yatiriyormisun canim yani araliktami baslayaxaksin yarin 1 i zaten bende yarin baslatacam inşaallah canim birde bir konu kafama takiliyor 2 ay dogumdan once 2 ay dogumdan sonra raporlu olacagimiz icun o donem siforta aktifmi yani yatiyormu canim o donem icin sigortamizi yatiranlara para vermiyoruZ deilmi
Canım sen daha cinsiyeti öğrenmedin mi..

Bir dahaki kontrolün ne zaman. Allah gönlüne gore versin

Allah Gönlünüze göre versin inş. Hep kız duyuyorum, nerede erkekler

Bende de oluyor.özellikle hapsirirken

.
Ayy maşallah yaa,sen ne zaman ogrendin kacirmisim ben seni.hiç erkek yok topikte diye biliyordum.3 gündür kızım erkek olsun anne diyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun inş
Bugün öğrendim canım valla şanslıyız galiba bu kadar kıZın arasından biriniZinki gelin olur artık
Ay maşallah rüyana gelmişti demi..
Evet canım 3 kez gördüm hepsindede erkekti
Gozunaydin canim darisi basima benimde bir kizim var insaallah bende oglum geliyor derim sen ikili teat yaptirmismiydin cnm
Allah gönlüne göre versin inşallah canım dilerim bu sefer oğlun olur.evet ikili yaptırdım canım iyi çıktı sonucum.

Bugün çok stresli bigün geçirdim kızlar doktoruma karnıma sıcak su torbası koyduğumu söyleyince doktorum etvah dedi ellerini başına koydumo anda başımdan kaynar sular döküldü dedim ki bebeğe kesin bişey olucak ve ben bugün kürtaj olcam doktorun yanından çıkıp muayene sırası aldım indim çıktım ama aklım başımda değildi delirdim sanki sonra doktorun yanına girdim ultrasonda doktorum maşallah sağlıklı bi sıkıntı yok dedi ben hıçkırarak ağlamaya başladım o dakikaya kadar çektiğim sıkıntıyı ifade edemiyorum sonra kesin oğlan dedi duygusallığım iyice taban yaptı ağrılarım fazla olduğu için serum takıldı yaklaşık 3 saat hastanede kaldım sakın olaki benim yaptığım hatayı yapmayın bugün bebeğime bişey olsaydı hayatım boyunca kendimi asla affetmezdim.

Bugün öğrendim canım valla şanslıyız galiba bu kadar kıZın arasından biriniZinki gelin olur artık

Evet canım 3 kez gördüm hepsindede erkekti

Allah gönlüne göre versin inşallah canım dilerim bu sefer oğlun olur.evet ikili yaptırdım canım iyi çıktı sonucum.

Bugün çok stresli bigün geçirdim kızlar doktoruma karnıma sıcak su torbası koyduğumu söyleyince doktorum etvah dedi ellerini başına koydumo anda başımdan kaynar sular döküldü dedim ki bebeğe kesin bişey olucak ve ben bugün kürtaj olcam doktorun yanından çıkıp muayene sırası aldım indim çıktım ama aklım başımda değildi delirdim sanki sonra doktorun yanına girdim ultrasonda doktorum maşallah sağlıklı bi sıkıntı yok dedi ben hıçkırarak ağlamaya başladım o dakikaya kadar çektiğim sıkıntıyı ifade edemiyorum sonra kesin oğlan dedi duygusallığım iyice taban yaptı ağrılarım fazla olduğu için serum takıldı yaklaşık 3 saat hastanede kaldım sakın olaki benim yaptığım hatayı yapmayın bugün bebeğime bişey olsaydı hayatım boyunca kendimi asla affetmezdim.
Canım geçmiş olsun Rabbim böyle acılar yaşatmasın bir daha inşallah çok zor şükür ki herşey yolunda

ay bende oyle doktorun surat ifadesine bakiyorum hala korkular dogana kadar zor isimiz olsun werirsn bizm bi tandik dogurdu 80le kaldi 105 oldu werdi hemen senin bsyn yok
Cnm aynen yine bakamadim. Bak bak dedi ancak baktım. Çok şükür güzel geçti. Ama hiç güzel bi pozisyon vermedi Dr da resim veremedi:( bildiğin ya sırtını döndü ya da yüz ustu yattı... Dr bna ilk defa bol booollll yuru ve sakin çok kilo alma dedi.sanırım kendisi çok Afaki bi durum olmadıkça normal doğum taraftarı olduğu için kilomu kontrol altında tutmak istiyor....artık ne kadar tutabilirsem kendimi karbonhidrat yemeyi kesicem..meyveyi abartma dedi ki ben resmen meyve ile yaşıyordum;)))...hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da kilo coook da sorun deill...

Back
X