• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar Bugün feci bi kaza atlattım hasta sedyesi karnima giriyordu nerdeyse, ben hastayı gormedim, personel beni görmedi derken son dakka hissedip geri kaçtım, allah korusun bebegime bişey olacaktı :(

Bugün öğrendim canım valla şanslıyız galiba bu kadar kıZın arasından biriniZinki gelin olur artık

Evet canım 3 kez gördüm hepsindede erkekti

Allah gönlüne göre versin inşallah canım dilerim bu sefer oğlun olur.evet ikili yaptırdım canım iyi çıktı sonucum.

Bugün çok stresli bigün geçirdim kızlar doktoruma karnıma sıcak su torbası koyduğumu söyleyince doktorum etvah dedi ellerini başına koydumo anda başımdan kaynar sular döküldü dedim ki bebeğe kesin bişey olucak ve ben bugün kürtaj olcam doktorun yanından çıkıp muayene sırası aldım indim çıktım ama aklım başımda değildi delirdim sanki sonra doktorun yanına girdim ultrasonda doktorum maşallah sağlıklı bi sıkıntı yok dedi ben hıçkırarak ağlamaya başladım o dakikaya kadar çektiğim sıkıntıyı ifade edemiyorum sonra kesin oğlan dedi duygusallığım iyice taban yaptı ağrılarım fazla olduğu için serum takıldı yaklaşık 3 saat hastanede kaldım sakın olaki benim yaptığım hatayı yapmayın bugün bebeğime bişey olsaydı hayatım boyunca kendimi asla affetmezdim.
Bende 1öğrensem artik..

Gozunaydin canim darisi basima benimde bir kizim var insaallah bende oglum geliyor derim sen ikili teat yaptirmismiydin cnm
İnş allah gönlüne gore versin

Bugün öğrendim canım valla şanslıyız galiba bu kadar kıZın arasından biriniZinki gelin olur artık

Evet canım 3 kez gördüm hepsindede erkekti

Allah gönlüne göre versin inşallah canım dilerim bu sefer oğlun olur.evet ikili yaptırdım canım iyi çıktı sonucum.

Bugün çok stresli bigün geçirdim kızlar doktoruma karnıma sıcak su torbası koyduğumu söyleyince doktorum etvah dedi ellerini başına koydumo anda başımdan kaynar sular döküldü dedim ki bebeğe kesin bişey olucak ve ben bugün kürtaj olcam doktorun yanından çıkıp muayene sırası aldım indim çıktım ama aklım başımda değildi delirdim sanki sonra doktorun yanına girdim ultrasonda doktorum maşallah sağlıklı bi sıkıntı yok dedi ben hıçkırarak ağlamaya başladım o dakikaya kadar çektiğim sıkıntıyı ifade edemiyorum sonra kesin oğlan dedi duygusallığım iyice taban yaptı ağrılarım fazla olduğu için serum takıldı yaklaşık 3 saat hastanede kaldım sakın olaki benim yaptığım hatayı yapmayın bugün bebeğime bişey olsaydı hayatım boyunca kendimi asla affetmezdim.
Yanlış anladın cnm,benim bebegimin cinsiyeti henüz belli değil.5 yaşında bir kızım var şükür. O öğrendiğinden bu yana kız olsun diyordu.3 gündür erkek olsun demeye başladı.
Hakkımızda hayırlısı olsun inş

Ben hamile kalmadan balık yağına başladım hala içiyorum.

Drum iyi besleniyorsun diye vitamin vermiyor. Alsam mı diyorum. Ne kadar dikkat etsemde vitamin kullanmayacak kadar iyi olabilir mi ki?
Ne kadar iyi beslensekte yediklerimizden yeterli vitamini alamıyoruz. Bütün hamilelere vitamin hapı veriliyor sanada vermesi lazımdı. Alsan iyi olur cnm

Sen suna sigortani yatiriyormisun canim yani araliktami baslayaxaksin yarin 1 i zaten bende yarin baslatacam inşaallah canim birde bir konu kafama takiliyor 2 ay dogumdan once 2 ay dogumdan sonra raporlu olacagimiz icun o donem siforta aktifmi yani yatiyormu canim o donem icin sigortamizi yatiranlara para vermiyoruZ deilmi

Sanırım izne ayrılınca sigortamız artık devlete geçiyor ve ödenmiyor. Yani tam olarak bilmiyorum ama izne ayrılınca ödemeyi bırakıcaz sanırım.

Senin bağkurun var mı şu anda? Eşin de doğum parası alabilir yani bağkurın yoksa boş yere sigorta primi ödemeye başlamadan eşin de doğum parasını alabilir diye anladım okuduklarımdan.

Ya kızlar siz bu avokado yu nasıl yiyorsunuz ? Allah günah yazmasın ama igrenc bir tadı var.
Birde ben hic balık tavuk eti fln hic tüketemiyorum.
Ek vitamin alıyormusunuz yoksa sadece omega mı ?
Kaç ml olması lazım 500 lük mü ?
Tütkiyede olmadıgım için sizin yazdığınız markaları alamiyorum.
Birde saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Kızlar Bugün feci bi kaza atlattım hasta sedyesi karnima giriyordu nerdeyse, ben hastayı gormedim, personel beni görmedi derken son dakka hissedip geri kaçtım, allah korusun bebegime bişey olacaktı :KK43:
Geçmiş olsun

Ya kızlar siz bu avokado yu nasıl yiyorsunuz ? Allah günah yazmasın ama igrenc bir tadı var.
Et yemeģe çalıs yinede. 12 hafta bitince baya düzene giriyor yeme alıskanlıklari. Ben saç kestireceğim bir türlü gidemedim ama doktor vitamine çok ihtiyaç var kestirsen senin icin faydali bile dedi:)

Tek başına tadı yok zaten :) ben püre haline getirip yani çatalla eziyorum ama önce gazete kağıdına sarıcaksın bi kaç gün olgulaşıcak kararıcak kabukları sonra yapıcaksın. Zeytinyağı limon ve tuz süper bir meze oluyor canım çekti ağzım sulandı yarın alıcam :)

Back
X