• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cuma günü arkadaşım medipol koşuyolunda doğum yaptı. Sgk anlaşmalı 5000 tl ye yaptı. Yalnız odası küçücüktü hiç beğenmedim. O hastaneyi hiç sevmem zaten bana fenalık geldi odada. Ben hisar ya da kadıköy şifa ataşehiri düşünüyorum sgk anlaşmaları yok sağlık sigortası yoksa 10000 tl civarı. Özel sağlık sigortası olunca baya düşüyor fiyat 6000-7000 lere. Arayıp sormuştum anadolu sigorta benim şifada baya indirimli oluyor :)

Eskiden hastanede yönetimdeydim. Sgk prosedürlerini çok iyi bilirim. Sgk anşalmalı bir normal doğum için 5000tl alamazlar. Eğer arkadaşınız fatura isterse fatura veremeyeceklerdir. Şikayet etmek ile tehdit ederse tahminim 3000lira civarında geri ödeme alır. Aynı dr ile başka doğum düşünmüyorlarsa birkaç hafta sonra fatura diye hastaneye gitmelerini tavsiye ederim. Sonuçta 5000 baya iyi bir para.

acıbadem ataşehir de çok yeni bir hastane o civarda doğum yapılabilinecek.

6 ay oldu 34 haftalık kızımı kaybettim canim onun kiyafetleri besigi herseyi kaldi gözümde oyuzden hicbirsey almayacagim sizde dogana kadar almayin
basin saolsn cnm melek olmus kizin orda karsilycak seni bak kardesine nasip oldu bizde besigi falan sonay alicaz bakalm Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsinnn

Ben dayanamayacağim gideceğim galiba. Netlik kazansın istiyorum. Doktor değistirmek istiyorum zaten hem yeni doktorda muayene olurum hem giderim diyorum. Bizim cihaz çok net ama sağolsun yinede göremedi.
Bencede git canim ben dktorumu degistirdim bayandi sevimsizdi erkege gidiyorum daha ilgili oluyorlar

basin saolsn cnm melek olmus kizin orda karsilycak seni bak kardesine nasip oldu bizde besigi falan sonay alicaz bakalm Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsinnn
Evet canim rabbim,kimseye yasatmasin insallah saglikla zamaninda dogsun bebeklerimiz insallah

Back
X