2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ay dün yazamadım bir türlü kusura bakma. sen öyle dedikten sonra denedim oldu ama büyük boy olsam daha mı iyi olurdu diye içimden geçirmedim değil :/ bilemedim...
Yok canım ne kusuru:KK66: ama doğumdan sonra kiloların bi kısmı illa ki gidicek o yüzden sorun olmaz bence ben de orta boy alıcam..

PembeLokum PembeLokum canım peki sen mama ile beslerken Nasıl yaptın? Önce emzirme sonra mama mı verdin? Sütü emzirdikten ne kadar Zaman sonra sağdın? Bebek beslendikten sonra kaç saat uyuyordu ve o arada ne yapıyordun sağıyor muydun?

cnm her iki memeyi de eşit vermeye çalış. istemiyo süt az geliyo diye vermezsen 4 5 ay sonra bir bakmışsın biri büyük biri küçücük kalmış göğüslerin. Arkadaşımın kızı 2 yaşında. şu anda sütyeninin içine emzirmediği bebek emmedi dediği göğsüne pamuklar koyup sütyeni dengelemeye çalışıyor. emmiyor diye artmaz tamamen kesilir. bebek ne kdr çekerse memeyi o kdr süt gelir. zorla bebeğini dişini sık acısa da hem kendi vücudun için hem de bebeğin için katkanmaya çalış cnm.
Onu da pompa ile sağıyorum. Ağlamasına dayanamadığımdan oluyor hep :/ alıştım biraz.

PembeLokum PembeLokum canım peki sen mama ile beslerken Nasıl yaptın? Önce emzirme sonra mama mı verdin? Sütü emzirdikten ne kadar Zaman sonra sağdın? Bebek beslendikten sonra kaç saat uyuyordu ve o arada ne yapıyordun sağıyor muydun?

Cnm her zmn ilk once emzirme savasi verdim gogus ucu cikartici ile damla damla da olsa sutumu cikarip bebegin agzina damlattim surekli tadini alsin diye kac damla.sut cikarabiliyosam cikarip agzina damlattim ilk basta siringa ile sonra mama veriyorduk. Sonra sutum artmaya basladi once emzirme savasi verip sonra da dayanamadigim yerde birakip hemen 5 dk sut sagip avent cam biberonla verdim. Ilk baslarda sut yetmiyodu mama da veriyodum yani once emzirme, sona sagip anne sutu verme, sonra da mama verme yapiyorduk. Bebegim dogdugundan beri her beslenmeden sonra 4-5 saat uyuyor ama beslenmemiz de 3 saat suruyor

Bebeklerinizi ne sıklıkta yıkayacaksınız?
Bir de ilk ne zaman dısarı cıkmayı dusunuyorsunuz? Ben bebegimi arabasina koyup yuruyuse cıkmak istiyorum oyle 40ını bekleyemem ya :(
Bugun 9 gunluk oldu yarın doktora goturecegiz 10 gunlukten itibaren cikarmaya baslasam mi

Ya ne güzel herkes bebek yıkamadan göbeği düştüğünden mamasindan memesinden bahsediyo artik ben de boyle muhabbetlere girmek istiyorum lakin benim kizin gelmeye niyeti yok :) kasılma var düzensiz sancı düzensiz şiddetli değil. Ne su ne nişan :) ben sezeryana doğru mu gidiyorum acaba bu gidişle :(

Ya ne güzel herkes bebek yıkamadan göbeği düştüğünden mamasindan memesinden bahsediyo artik ben de boyle muhabbetlere girmek istiyorum lakin benim kizin gelmeye niyeti yok :) kasılma var düzensiz sancı düzensiz şiddetli değil. Ne su ne nişan :) ben sezeryana doğru mu gidiyorum acaba bu gidişle :KK43:
Al benden de o kadar:işsiz:

Back
X