2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm her zmn ilk once emzirme savasi verdim gogus ucu cikartici ile damla damla da olsa sutumu cikarip bebegin agzina damlattim surekli tadini alsin diye kac damla.sut cikarabiliyosam cikarip agzina damlattim ilk basta siringa ile sonra mama veriyorduk. Sonra sutum artmaya basladi once emzirme savasi verip sonra da dayanamadigim yerde birakip hemen 5 dk sut sagip avent cam biberonla verdim. Ilk baslarda sut yetmiyodu mama da veriyodum yani once emzirme, sona sagip anne sutu verme, sonra da mama verme yapiyorduk. Bebegim dogdugundan beri her beslenmeden sonra 4-5 saat uyuyor ama beslenmemiz de 3 saat suruyor
Senin göğüs ucu yaraların geçti mi canım
Ben dün öğlenden beri sütümü sağıp veriyprum :((
Bugünde annemler kontrole götürdüler
Dün yıkandı kızım bugün gelsin hastaneden yine yıkayacaklar

Korse kullanabiliriz biraz iyilestikten sonra
Valla kaburgam ameliyat yerinden çok ağrıyor bebek iri olunca fazla bastırdık dediler. Kütürt diye ses gelmişti kırmış olamazlar herhalde :) dışarı çıkmak için 40ı bekleme kendini iyi hissediyorsan ve bebeğin bir problemi yoksa istediğin zaman kısa süreli çıkabilirsin.
Mama bana da dert. Şu an uyuyor ben sağım yapıyorum mamayı terk ediciiim inşallah. :/

Valla kaburgam ameliyat yerinden çok ağrıyor bebek iri olunca fazla bastırdık dediler. Kütürt diye ses gelmişti kırmış olamazlar herhalde :) dışarı çıkmak için 40ı bekleme kendini iyi hissediyorsan ve bebeğin bir problemi yoksa istediğin zaman kısa süreli çıkabilirsin.
Mama bana da dert. Şu an uyuyor ben sağım yapıyorum mamayı terk ediciiim inşallah. :/
Canım sen neden sağıyorsun sütünü

Canım sen normal doğum yapmıştın demi nasıl zor oldu mu doğumun? kesi-dikiş filan oldu mu?
Evet canim normal oldu. Dogumum bekledigimden iyiydi. Benim oncesinde acikligim vardi hatirliyorsan onun icin cok sanci cekmeden acikligim ilerlemisti. Ama dogum tabiki zor. Ama sonrasinda hemen ayaklanmak ve bebeginle ilgilenmek cok guzel. Yapabilen herkes normal dogum yapsin :) doktor kesi acmadi ama bebek cikarken Yirtiklar olusmus. Disardan 3 dikisin var demisti. Ilk 3 4 gun agri kesici ihtiyacim oldu artik ilac almiyorum cok sukur.

Evet canim normal oldu. Dogumum bekledigimden iyiydi. Benim oncesinde acikligim vardi hatirliyorsan onun icin cok sanci cekmeden acikligim ilerlemisti. Ama dogum tabiki zor. Ama sonrasinda hemen ayaklanmak ve bebeginle ilgilenmek cok guzel. Yapabilen herkes normal dogum yapsin :) doktor kesi acmadi ama bebek cikarken Yirtiklar olusmus. Disardan 3 dikisin var demisti. Ilk 3 4 gun agri kesici ihtiyacim oldu artik ilac almiyorum cok sukur.
Anladım canım az dikişin varmış ne güzel .. iyileşti mi şimdi dikişlerin doktor mu alıyor kendi mi düşüyor

Evet canim spinal oldum. Bugün gene saçma şimdi böyle düşünmek ama nerden tercih ettim dedim . Kaldı rahatsızlıkları yanıma. Keşke normal doğumu bekleseydim die :KK43:
Canim haziran annelerinde normal doğum yapan şanslı çok az oldu zaten çoğumuz sezeeyanliyiz farklı nedenlerle kısmet Böyleymis.
Benim 10 gün sonra lanet epidural ağrılarım geçti çok şükür 9 doguma bedeldi. Bi daha dogurursam tövbe epidurale. 2 3 gündür ayaklandım baya sezeryan ağrılarım var ama buna şükür yani.
Bebegimin gaz sancıları artarak devam ediyor sabahladik dün gece. Bi yatak aldık şimdi onda yatıyor bu yataktan umutluyum inşallah iyi gelcek miracima.
Buarada doğum yapan kızlar gözünüz aydın hayırlı olsun darısı bekleyen annelere.

Canim haziran annelerinde normal doğum yapan şanslı çok az oldu zaten çoğumuz sezeeyanliyiz farklı nedenlerle kısmet Böyleymis.
Benim 10 gün sonra lanet epidural ağrılarım geçti çok şükür 9 doguma bedeldi. Bi daha dogurursam tövbe epidurale. 2 3 gündür ayaklandım baya sezeryan ağrılarım var ama buna şükür yani.
Bebegimin gaz sancıları artarak devam ediyor sabahladik dün gece. Bi yatak aldık şimdi onda yatıyor bu yataktan umutluyum inşallah iyi gelcek miracima.
Buarada doğum yapan kızlar gözünüz aydın hayırlı olsun darısı bekleyen annelere.
YA zaten ben çoğu dà burdan etkilendim. Sebepli çok sezeryan var evet ama benim gibı normal ıstemiom sezeryan olsun dien az sanırım . Açıkçası ikisi de zor olacaktı belli ki . Çunku ben sezeryan dan çok adet agrilari bel agrilarim dan çok çektim . Şimdi de karnım agrio tabi. Özellikle bebemi emzirmeye calisirken . Herkesin gönlüne göre olsun. Şimdi düşünüyorm ds. Ben bi gün daha bekleyemez olmustum. Güle oynaya bebeğime kavuşma günü en azından sabahı çok güzel di ;)

annensenicoksevecek annensenicoksevecek seker000 seker000 emr6 emr6 bizimkiler ikizler olmak istemiyor anlaşılan kızlar :) yengeç olmak için bekliyorlar. Allah'ım inşallah kolay güzel doğumlarımız olur. Benim ses gitti doktor dinlen dedi o ses lazım bize dedi :) çatı muayenem vardı yapmadı doğumu tetikleyebilir dedi. Pazartesi tekrar gidecem. Sizler ne alemdesiniz. Başka doğurmayan kaldı mı acaba

Evet canim spinal oldum. Bugün gene saçma şimdi böyle düşünmek ama nerden tercih ettim dedim . Kaldı rahatsızlıkları yanıma. Keşke normal doğumu bekleseydim die :KK43:
Al benden de o kadar
Aklıma geliyor bebeğimle yeterince ilgilenemiyorum ağlıyorum

Slm kizlar,

Bizde oglusla emme gaz ve kaka sıralaması yasiyoruz.
Anne sütü aldigindan her pirtta azda olsa kakasi var. Babamızın paralarina edio çocuğum :)
Mamayi kadameli olarak azalttik bir öğle bir gece 60 cc veriyorum. Gunduzu de biraksak iyi olacak.

Göbeğimiz düştü cok şükür yrn ilk banyomuz var.

Ben 20 kilo almistim. 60 ile hamile kaldim 1.75 boyum var.
80 ile doğum yaptim.
Sezaryen ile eve gelince 6 kilo gitmisti.
Bende cok odem oldu gebelikte.
3-4 gunede 4 kilo odem gitmisti :)
Suan 70 kiloyum. 10 kilo kaldi .
Ben ilk gunden beri korse kullaniyorum.
Doktorum onermisti zaten ablam vermişti vardi.
Alttan citcitli göğüs altima kadar.
Citcitli olmasi cok rahat wc yaparken.
Gobegim toparladi bile tavsiye ederim

annensenicoksevecek annensenicoksevecek seker000 seker000 emr6 emr6 bizimkiler ikizler olmak istemiyor anlaşılan kızlar :) yengeç olmak için bekliyorlar. Allah'ım inşallah kolay güzel doğumlarımız olur. Benim ses gitti doktor dinlen dedi o ses lazım bize dedi :) çatı muayenem vardı yapmadı doğumu tetikleyebilir dedi. Pazartesi tekrar gidecem. Sizler ne alemdesiniz. Başka doğurmayan kaldı mı acaba

Sanırım ikizler değil de yengeç olacaklar inşallah gelirler tez vakitte sağlıkla. Allah kolay doğumlar nasip etsin bizlere herkeslere. Bizim doktor çatı muayenesi yapmıyor ne zaman sancim gelecek hastaneye gidicem o zaman yapacakmis ebeler tarafından. Benim de yarin randevum var bakalım inşallah doğum yaklaşmış der. Nst de sanci filan çıksın :) artik yeter. Hic bir belittim yok kasılmadan başka. Sancim da yok :) bakalim yarin doktor ne dicek.

Sanırım ikizler değil de yengeç olacaklar inşallah gelirler tez vakitte sağlıkla. Allah kolay doğumlar nasip etsin bizlere herkeslere. Bizim doktor çatı muayenesi yapmıyor ne zaman sancim gelecek hastaneye gidicem o zaman yapacakmis ebeler tarafından. Benim de yarin randevum var bakalım inşallah doğum yaklaşmış der. Nst de sanci filan çıksın :) artik yeter. Hic bir belittim yok kasılmadan başka. Sancim da yok :) bakalim yarin doktor ne dicek.
Kasılma karnının sertleşmesi mi oluyor :s senin daha yakın gözüküyor belki yarın süpriz yapar yavrucağın :)

Slm kizlar,

Bizde oglusla emme gaz ve kaka sıralaması yasiyoruz.
Anne sütü aldigindan her pirtta azda olsa kakasi var. Babamızın paralarina edio çocuğum :)
Mamayi kadameli olarak azalttik bir öğle bir gece 60 cc veriyorum. Gunduzu de biraksak iyi olacak.

Göbeğimiz düştü cok şükür yrn ilk banyomuz var.

Ben 20 kilo almistim. 60 ile hamile kaldim 1.75 boyum var.
80 ile doğum yaptim.
Sezaryen ile eve gelince 6 kilo gitmisti.
Bende cok odem oldu gebelikte.
3-4 gunede 4 kilo odem gitmisti :)
Suan 70 kiloyum. 10 kilo kaldi .
Ben ilk gunden beri korse kullaniyorum.
Doktorum onermisti zaten ablam vermişti vardi.
Alttan citcitli göğüs altima kadar.
Citcitli olmasi cok rahat wc yaparken.
Gobegim toparladi bile tavsiye ederim

Canım nedir korsenin markası bende istiyorum kullanmak..bende sezeryan oldum 70 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğuma gittim..su an 71 kiloyum..normal de kemikli bur yapım olduğu için kilolu gözükmüyorum ama sezeryan göbeği kalsın istemiyorum..korseyi o yüzden kullanmak istiyorum..benim dr nedense gerek yok korseye dedi ama ben kullanıcam pişman olmamak için

Back
X