2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım sen bir doktoruna çıtlat istersen, anestezistlerle görüşmek istiyorum ağrım geçmiyor diye. Korkutmak istemem ama eğer spinal uygulama sırasında olan birşeyse o ağrı bir sene geçmiyor. Anca yama denilen uygulamayı yapmaları lazım tekrar. O esnada şıp diye sona eriyor ağrılar. Bir takip et bakalım, bu kadar günde düzelmen lazımdı çünkü
Dgru dysn cnm c.tesi kontrolum var anlaticam dktora
Bde bu basur bni maffetti tuvalete ckamiyrm deli oldm

Şafak doğan güneş inşallah ama hafif hafif sancım vardı sabahtan beri. Duşa girdim uzun uzun, çıkınca geçtiğini hissettim. Allah izin verirse operasyon saat 10 da, yarın kimler var başka kızlar. Hayır dualarınızı esirgemeyin ne olur
Cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsn

Ah inşallah :) allah mi söyletti ağzından bal damlıyor :) keşke gelse. Kasılma karnın sertleşmesi oluyor. Tas gibi oluyor karnım sonra ağrı giriyor bazen 5 dk.da bir bazen yarim saatte bir ama düzensiz o yüzden gelmiyor benim yavrucak neler denedim neler. Doğum çayları çörek otu yagi açılma yapar dediler içtim 1 haftadır yok. Gelen giden yok :)
Aslında anne karnında bir gün bile çok değerliymiş bunu düşünüp biraz rahatlamamız lazım ama yine de heran iyi mi, suyu iyi mi diye düşünmek yoruyor. İnşallah en hayırlı zamanda kolay şekilde gelir.

Kızlar p.tesi minik kızım kavustum :KK46:2.800 gr doğdu sezaryenle.ismini asya koydum.cok ağrılarım var gaz sancısı mahvediyor beni.kac günden sonra yatıp kalkarken agriniz gitti.meme uçlarından ağlıyorum resmen emzirirken.sutum biraz gelmeye başladı.bir kaç defa mama verdik.bu arada birinci sezaryen de spinal olmuş ve bin pişman olmuştum.simdi genel oldum baş boyun ağrısı cekmiyorum en azından.sezaryan olacaklar belden uyuşma yaptırmayı bence.

Dgru dysn cnm c.tesi kontrolum var anlaticam dktora
Bde bu basur bni maffetti tuvalete ckamiyrm deli oldm
Canım çok geçmiş olsun.basuru ilk sezaryen den sonra ben de çok şiddetli yaşamıştır inşallah buvsefer yaşamam.bir ilaç kullanmıştım krem gibi basur yerine sıkıyorsun.o çok iyi gelmişti tavsiye ederim.yoksa geçmiyor

Belki benimki de yapmıyodur yani öyle umuyorum:))

ben bugün çatı muayenesi oldum, başta kastım kendimi istemsiz olarak ama çok şükür bağırıp çağırmadan atlattım, nstye de girdim sancıda çıkmadı, çatımda biraz darmış, yumuşamada, açılmada yok, bekliyceksin dedi, insan sabırsızlanıyor son zamanlarda. bide geçtiğimiz hafta bebeğin kilosuna suyuna bakmıştı, bu hafta sadece nst ve çatı muayenesi yaptı artık son haftalarda yine kilosuna ve suyuna bakması gerekmezmiydi, belki suyum azaldı allah korusun ben şimdi 1 hafta daha bekliycekmiyim suyu nasıl kilosu nasıl diye

Şafak doğan güneş inşallah ama hafif hafif sancım vardı sabahtan beri. Duşa girdim uzun uzun, çıkınca geçtiğini hissettim. Allah izin verirse operasyon saat 10 da, yarın kimler var başka kızlar. Hayır dualarınızı esirgemeyin ne olur
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sorunsuz bir şekilde olur herşeyin umarım.

Senin göğüs ucu yaraların geçti mi canım
Ben dün öğlenden beri sütümü sağıp veriyprum :KK43:(
Bugünde annemler kontrole götürdüler
Dün yıkandı kızım bugün gelsin hastaneden yine yıkayacaklar
Canım yaralar emzirdikçe geçiyor. İlk ağzına aldığında acıyor ama sonra acısı geçiyor ve emzirdikçe kabuklar geçmeye ve acısı azalmaya başlıyor.

Kizlar dua edin bana. Suni sancidan yana dayanamicak biseyim yok ama doktora muayene yaptirmiyorum bilincimi kaybetcek gibi oluyorum kadinin kollarini yirttim muayene ederken dokundurtmuyorum bu sebeple epidural aldim sirf muayene olamadigimdn. Ne garip dimi.. Suan aciklik 2.5cm gebito gebito arkadasim dogum olurken sancilari hic hissediyomusun yardimci ol bana :KK43:

Çok rahat epidural alınca canım. Ağrıyı çok az hissediyorsun. Hiç korkma sıkıntılı süreç epiduralle son buluyor.

Göğüs uçlarını z a çare buldunuzsa nasıl buldunuz kızlar? Lanolinli krem sürüyorum devamli.sutyene değince bile çok acıyor.gogus pedi koyuyorum krem sürdükten sonra.sizler ne yapıyorsunuz.gaz sancısı çekiyor musunuz sezaryen le doğum yapanlar?

Slm kizlar,

Bizde oglusla emme gaz ve kaka sıralaması yasiyoruz.
Anne sütü aldigindan her pirtta azda olsa kakasi var. Babamızın paralarina edio çocuğum :)
Mamayi kadameli olarak azalttik bir öğle bir gece 60 cc veriyorum. Gunduzu de biraksak iyi olacak.

Göbeğimiz düştü cok şükür yrn ilk banyomuz var.

Ben 20 kilo almistim. 60 ile hamile kaldim 1.75 boyum var.
80 ile doğum yaptim.
Sezaryen ile eve gelince 6 kilo gitmisti.
Bende cok odem oldu gebelikte.
3-4 gunede 4 kilo odem gitmisti :)
Suan 70 kiloyum. 10 kilo kaldi .
Ben ilk gunden beri korse kullaniyorum.
Doktorum onermisti zaten ablam vermişti vardi.
Alttan citcitli göğüs altima kadar.
Citcitli olmasi cok rahat wc yaparken.
Gobegim toparladi bile tavsiye ederim
Canım bebeğin kaç günlük. Benimki 6 günlük 30 cc veriyordum her beslenmede, yani günde 6-7 kere. Doktor artık verme dedi ama aç kalıyor belli ki süt yetmiyor, 20'ye düşürdüm. Böyle deneme yanılma ile ilerliyorum hiç içim rahat değil.
Sağınca toplam 20 ml çıkarabiliyorum. Senin sütün ne kadar geliyor biliyor musun ve sence ne zaman artar?

Göğüs uçlarını z a çare buldunuzsa nasıl buldunuz kızlar? Lanolinli krem sürüyorum devamli.sutyene değince bile çok acıyor.gogus pedi koyuyorum krem sürdükten sonra.sizler ne yapıyorsunuz.gaz sancısı çekiyor musunuz sezaryen le doğum yapanlar?
Csnım göğüslerini açık tut mümkün olan her fırsatta. Benim çok yara oldu, garmastan ilaç verdi doktor. Ped koymuyorum çünkü aşırı yumuşak oluyor vevdaha fazla yara oluyor. Eğer dayanılmaz değilse emzirmeye devam et. Bebek kabukları yumuşatarak çıkarıyor . Yutuyor diye endişelenmiştim doktor bir şey olmaz dedi. Zaten azıcık kusup kabukları çıkarıyor.gaz sancım var ilaç verdi doktor anca öyle çıkıyor.
5. Gün Bebek de kucağımda rahatça yataktan kalkabiliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Biz de kızımla 6 günlük olduk. Göbeğimiz henüz düşmedi, banyo da yapmadık bu yüzden.
Biraz gaz sancımız var galiba, karnı tok, altı temiz olduğu halde arada bir ağlama krizlerine giriyoruz.
Kayınvalidem 1-2 tatlı kaşığı ıhlamur veriyor, rahatlıyor miniğim.
Ben korse kullanmıyorum, doktoruma sorsam kesin kovalar beni, dün dikişlerimi göstermeye gittiğimde bile bu kadar sıkı iç çamaşırı giyme dedi bana.
Canım sende mi 10 haziranda doğurdun? Benimki de 6 günlük oldu. Gazını yer yemez midesindeyken çıkart, bağırsaklara inerse zor oluyor. Bir de mama daha çok gaz yapıyor.
Benim hala sütüm artmadı. 20ml sağabiliyorum toplam. Çok mu az sence?
Bebeğim hırsla emiyor ve yetmeyince sinirleniyor. Yapışık yaşıyoruz artık. Sürekli emiyor. Mama vermeden de şöyle güzelce uyumuyor.

Canım dua edeceğim. Allah yardımcın olsun. İnşallah kolay olur. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun

ben bugün çatı muayenesi oldum, başta kastım kendimi istemsiz olarak ama çok şükür bağırıp çağırmadan atlattım, nstye de girdim sancıda çıkmadı, çatımda biraz darmış, yumuşamada, açılmada yok, bekliyceksin dedi, insan sabırsızlanıyor son zamanlarda. bide geçtiğimiz hafta bebeğin kilosuna suyuna bakmıştı, bu hafta sadece nst ve çatı muayenesi yaptı artık son haftalarda yine kilosuna ve suyuna bakması gerekmezmiydi, belki suyum azaldı allah korusun ben şimdi 1 hafta daha bekliycekmiyim suyu nasıl kilosu nasıl diye
Normalde önce ultrasonda bakmıyor mı acaba. İnşallah iyidir suyu.Bol bol su iç de azalmasın suyu. Hareketi yerindeyse ufaklığında keyfi yerinde demekmiş :)

Kızlar merhaba..bende nasip olursa ağustos annesi olucamSizide takip ediyorum dikkatimi çekti hep göğüs ucu yaraları oluşmuş Benim kendim eğer olursam diye araştırmışrım aynısını görümcemdoğum yaptı ve aylarca denedik o gecmeyen yaraya ne ilaçlar kremler hicbirşey fayda etmedi.umarım bulabilirsiniz denersseniz birgünde 6sy süren yarasını gecirmişti..ayva çekirdeği..birkaç adetini bir fincan suda bir gece bekletin zaten sabaha jel kıvamını almış olucak snra onu göğüs uçlarınıza sürün.mucizevi bişi isterseniz sizde araştırın.umarım işinizze yarar herkesin bebişleri hayırlı olsun şimdiden darısı başıma

Back
X