2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aslında anne karnında bir gün bile çok değerliymiş bunu düşünüp biraz rahatlamamız lazım ama yine de heran iyi mi, suyu iyi mi diye düşünmek yoruyor. İnşallah en hayırlı zamanda kolay şekilde gelir.

Değerli de canım bir şey olacak korkusu rahat bıraksa değerli ama insanin içinde hep korku var. Bir de benim kiz hep 36 haftalık gözüküyor büyüme gostermiyor iki hafta üst üste 36 çıktı ölçümlerde çıksa dışarda buyur gelişir. Bakalım bu hafta kaç göstericek. Yine küçük gösterirse ne olur bilmem.

Göğüs uçlarını z a çare buldunuzsa nasıl buldunuz kızlar? Lanolinli krem sürüyorum devamli.sutyene değince bile çok acıyor.gogus pedi koyuyorum krem sürdükten sonra.sizler ne yapıyorsunuz.gaz sancısı çekiyor musunuz sezaryen le doğum yapanlar?
Arkadaşım bana zeytin yağ çözüm oldu.mutlaka deneyin derim.3 hafta onceden Lansinoh krem kullandım. İlk günler mahvoldu göğüs uçlarım.yengem hemşire zeytin yağ sür dedi,hem yutsa bile zararsız dedi.her emzirme sen sonra sürdum gerçektende çarem o oldu.bebise masaj yapıyorum, poposu na kullanıyorum, göğüs ucuma kullandım :) mutlaka deneyin derim.

Değerli de canım bir şey olacak korkusu rahat bıraksa değerli ama insanin içinde hep korku var. Bir de benim kiz hep 36 haftalık gözüküyor büyüme gostermiyor iki hafta üst üste 36 çıktı ölçümlerde çıksa dışarda buyur gelişir. Bakalım bu hafta kaç göstericek. Yine küçük gösterirse ne olur bilmem.

Benimki de 37 ile uyumlu 41 hafta oldu. Karında antikorları alması daha iyi.. Dışarıda beslicem büyütüxem dite düşünme karında kaldığı sürece bağışıklığı daha güçlü olacaklar inş..

Şafak doğan güneş inşallah ama hafif hafif sancım vardı sabahtan beri. Duşa girdim uzun uzun, çıkınca geçtiğini hissettim. Allah izin verirse operasyon saat 10 da, yarın kimler var başka kızlar. Hayır dualarınızı esirgemeyin ne olur
Ben Varım canım , çok heyecanlıyım :)) Allah yardımcımız olsun ... Bizlere dua etmeyi unutmayın kızlar :)

Sevgili Sevgi Sevgili Sevgi sen nerede doğum yaptın? Ben Nurten hanımla Koruda yaptım. Her şey dört dörtlüktü.

Canım sende mi 10 haziranda doğurdun? Benimki de 6 günlük oldu. Gazını yer yemez midesindeyken çıkart, bağırsaklara inerse zor oluyor. Bir de mama daha çok gaz yapıyor.
Benim hala sütüm artmadı. 20ml sağabiliyorum toplam. Çok mu az sence?
Bebeğim hırsla emiyor ve yetmeyince sinirleniyor. Yapışık yaşıyoruz artık. Sürekli emiyor. Mama vermeden de şöyle güzelce uyumuyor.

Ben bir kez sağdım 60 cc geldi, daha da gelirdi belki ama ben bıraktım. Çocuk doktoru arkadaşım en az 15 dk pışpışla dedi. Alttan ya da üstten iki kez gaz çıksın dedi

ben bugün çatı muayenesi oldum, başta kastım kendimi istemsiz olarak ama çok şükür bağırıp çağırmadan atlattım, nstye de girdim sancıda çıkmadı, çatımda biraz darmış, yumuşamada, açılmada yok, bekliyceksin dedi, insan sabırsızlanıyor son zamanlarda. bide geçtiğimiz hafta bebeğin kilosuna suyuna bakmıştı, bu hafta sadece nst ve çatı muayenesi yaptı artık son haftalarda yine kilosuna ve suyuna bakması gerekmezmiydi, belki suyum azaldı allah korusun ben şimdi 1 hafta daha bekliycekmiyim suyu nasıl kilosu nasıl diye
Ben de kesin kasarım kendimi..ama ultrasonla bakması lazımdı sen yine bol su iç..geçen hafta kaçtı bebeğinin kilosu?

Benimki de 37 ile uyumlu 41 hafta oldu. Karında antikorları alması daha iyi.. Dışarıda beslicem büyütüxem dite düşünme karında kaldığı sürece bağışıklığı daha güçlü olacaklar inş..

Ne bileyim canım ya korkuyorum geriden geliyor diye. Haklisin bağışıklık kazanması açısından daha iyi

Senin göğüs ucu yaraların geçti mi canım
Ben dün öğlenden beri sütümü sağıp veriyprum :KK43:(
Bugünde annemler kontrole götürdüler
Dün yıkandı kızım bugün gelsin hastaneden yine yıkayacaklar

Biz de iki gunde bir yikariz herhalde artik

Benim gogus uclarim yara degil aslinda surekli silikon ile emzirdim en basindan beri, silikonla bu kdr aciyosa silikonu nasil birakirim bilmiyorum

Ben de bugun tum gun ama.tum gun emzirdim halen daha istiyodu dayanamadim sonunda sut sagip biberonla verdim

Valla kaburgam ameliyat yerinden çok ağrıyor bebek iri olunca fazla bastırdık dediler. Kütürt diye ses gelmişti kırmış olamazlar herhalde :) dışarı çıkmak için 40ı bekleme kendini iyi hissediyorsan ve bebeğin bir problemi yoksa istediğin zaman kısa süreli çıkabilirsin.
Mama bana da dert. Şu an uyuyor ben sağım yapıyorum mamayı terk ediciiim inşallah. :/

Aynen ya kaburgam ameliyat yerinden cok agriyor benimki de yan duruyo diye mi boyle oldu acaba birisi resmen kaburgamin ustune cikti yani gordum dayanamiyorum yeter napiyosunuz ya diye bagirdim bi de azarladim :KK70:

Bu ameliyat yeri uzerindeki bandaji bi sure sonra cikariyoruz onu biliyosun dimi 3 gun sonra miydi neydi ama sadece bandaji cikar yaraya mudahele etme tel varmis sanirim

Ameliyat yeri ne kdr asagida farkettin mi?

Mamayi ben tam bir hafta dolunca biraktim sen de birakirsin merak etme :)

Canım bebeğin kaç günlük. Benimki 6 günlük 30 cc veriyordum her beslenmede, yani günde 6-7 kere. Doktor artık verme dedi ama aç kalıyor belli ki süt yetmiyor, 20'ye düşürdüm. Böyle deneme yanılma ile ilerliyorum hiç içim rahat değil.
Sağınca toplam 20 ml çıkarabiliyorum. Senin sütün ne kadar geliyor biliyor musun ve sence ne zaman artar?

Cnm bebisim bugun 8 gunluk oldu.
Benim sutum ilk uc gun gelmedi uc saatte bir önce emzirdim sonrada mama verildi.hastaneden cikarken en son 40 cc vermişti hemsire. Eve gelince emzirme kampina soktum kendimi.gunde 4 lt su . Isirgan otu ve rezena cayi iki bardak gunde.isirgani hemsire onermisti sut yapiyor die aktardan aldik hemen.
Kuru incir kaynattik onu iciyorum bir bardak. Kayisi kompostosu hergun ve hurma yiyorum. Oglen yemegi yemiyorum. Cumartesi butun gun memede tuttum gak dedimi dayadim guk dedimi dayadim memeye . Uyumadi tabi doymadi ama ogun sutum artti. Pazar gunu denemek icin sagip baktim 15 dk bir meme 15 dk diğer meme saginca 60 cc cikti. Benim bebis 100 olsa onuda yer heralde tokluk hissi yok :)
Benim evde digital tartim var. Haftalik 150-200 gr almasi normalmis. Gecen hafta tartmistim yrnda bakicam duruma göre mamayi günde bire dusurcem.
Gece birde beni emiyor sonra 60 cc mama emiyor öyle deliksiz uyuyor.
Biz doymuyor diyoruz ama doktor kilo alımı normalse ona göre hareket etmicez dedi bana.

Selam kızlar anca yazabiliyorum Sabah sancı aldım fakat hiçbir işe yaramadı hiç sancı hissetmedim altı saatin sonunda sezeryan oldum iki doğumunda acılı yanlarını tattım annelik çok zormuş

Sancım hiç artmadığı için Zorum sezeryan oldum bebeğimin kafası rahimden gerideydi zaten normal doğum yapamazmışım bebeğim iriymiş yine de sezeryan düşünenlere şunu söylemek istiyorum asla asla asla normal doğum yapanlar 2 saat ayaklanıyor

Canim gecmis olsun hayirli olsun bebegin normal diye gidip sezaryen de olmak cok uzucu en kisa surede toparlarsin umarim

Canım yaralar emzirdikçe geçiyor. İlk ağzına aldığında acıyor ama sonra acısı geçiyor ve emzirdikçe kabuklar geçmeye ve acısı azalmaya başlıyor.
Silikon meme ucu ile emzirmeye çalıştım bugün meme ucum çıkınca memeyi veriyorum hemen canım
Doktorda öyle diyor emzirdikçe geçecekmiş

Arkadaşım bana zeytin yağ çözüm oldu.mutlaka deneyin derim.3 hafta onceden Lansinoh krem kullandım. İlk günler mahvoldu göğüs uçlarım.yengem hemşire zeytin yağ sür dedi,hem yutsa bile zararsız dedi.her emzirme sen sonra sürdum gerçektende çarem o oldu.bebise masaj yapıyorum, poposu na kullanıyorum, göğüs ucuma kullandım :) mutlaka deneyin derim.
Zeytinyağını bende denedim ama ılık süreyim dedim ama bana iyi gelmedi ya da erken pes ettim galiba ya yine mi deneyeyim acaba

Sancım hiç artmadığı için Zorum sezeryan oldum bebeğimin kafası rahimden gerideydi zaten normal doğum yapamazmışım bebeğim iriymiş yine de sezeryan düşünenlere şunu söylemek istiyorum asla asla asla normal doğum yapanlar 2 saat ayaklanıyor
Haziran bebekleri nazlı çıktı ameliyatsız gelen çok az. Gözün aydın hiç olmazsa sağlıcakla kavuştun bebeğine bol bol sütün olur inşallah

Back
X