2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Silikon ucu birakmasam hep boyle emzirsem ne olur?? Bi bilgisi olan var mi? Tamam biyle de aciyor ama hic degilse yara olup kabuk baglamiyor

Meme ucun sertleşmez çocuk direkt emdiği zaman başa dönersin.
Aynı biberon gibi plastiğe alışır..
Meme ucunu sterilize rtmen lazım ağız enfeksiyonları mantar olanilir
Meme ucun havasızlıktan mantar olabilir vs..

Yanlışlıkla kaybetsen bebeğin memeni almaybilir alıştığı içib...

Memelermiz de alışacak az sabır

Meme ucun sertleşmez çocuk direkt emdiği zaman başa dönersin.
Aynı biberon gibi plastiğe alışır..
Meme ucunu sterilize rtmen lazım ağız enfeksiyonları mantar olanilir
Meme ucun havasızlıktan mantar olabilir vs..

Yanlışlıkla kaybetsen bebeğin memeni almaybilir alıştığı içib...

Memelermiz de alışacak az sabır

Uff :( bi ara cesarete gelip denemem lazim tekrar

Her denedigimde yavrum cildiriyo olmuyo istedigi gibi ben de dayanamiyorum huzurlu mutlu silikonlu emzirmek varken niye aglatiyorum diyorum bu saatten snra yara olacak daha yeni sezaryeni atlatiyorum diyorum :( uf

Sezeryan dikişlerinde özellikle sol tarafta yanma hissi olan var mı
Benim sanki yaraya tuz basmışsın gibi yanıyor
Uzanınca geçiyor
Birde gerçekten millet bişi bilmeden atlıyor kızlar
Memeyi tutturmaya çalışıyorum bugün kaynanam sağolsun çocuğu mahfetti kucağına bi alıyor sankı 5 aylık bebek kafasını tutmuyor çocuğun iki kere kafasını omzuna vurdu ciğerim sızladı bişeyde diyemiyorum
Nasıl yapmam lazım kızlar ne demeliyim ki atlamasınlar herşeye

Sezeryan dikişlerinde özellikle sol tarafta yanma hissi olan var mı
Benim sanki yaraya tuz basmışsın gibi yanıyor
Uzanınca geçiyor
Birde gerçekten millet bişi bilmeden atlıyor kızlar
Memeyi tutturmaya çalışıyorum bugün kaynanam sağolsun çocuğu mahfetti kucağına bi alıyor sankı 5 aylık bebek kafasını tutmuyor çocuğun iki kere kafasını omzuna vurdu ciğerim sızladı bişeyde diyemiyorum
Nasıl yapmam lazım kızlar ne demeliyim ki atlamasınlar herşeye

Dikişin bittiği yer en çok acıyan yer olurmuş canım..

Kizlaar 11 haziranda gece 3 de baslayan sancilarla oglene kadar evde sancilarimin siklasmasini bekliyerek gecti. Sonra suni sancı ile saat 4 e kadar bekleyebildim ve açilmam olmadi. 2 cm de kaldi..Suyumda gelmemişti zaten... dayanamayıp sezeryan istedim... 3570 gr 48 cm dogdu oğlum.. suan ağrılarım çok.. bebegimle ilgilenememek beni uzuyor.oturup kalkmak cok sıkıntı... benegimle benim kan uyusmazligim var..%90 sarilik riski var..zaten rengi sari...saatte bir emzir dedi dr..goguslerim yara. Ama ben zorla veriyorum..bazen sağiyorum..her anne sütünden sonrada mama veriyorum...genelde 50 cc oluyor mama..

Tmm cnm bn de boyle senden once oldum diye bisiyler soyleyip duruyorum ya itici olmuyorumdur umarim :)

10. Gunde muayeneye gidecrk misin? Bna zor geliyo yarin 10. Gun :/
10. Gün çocuk doktoru çağırdı. Metin bey operasyondan 1 hafta sonra gel dedi. Ben ikisinin ortası 9. Gün gitcem sanırım :)
Kanaman ne durumda senin?

Kızlar bebeğim oldu sezeryan oldum çok kötü geçti sezeryan düşünen arkadaşlar asla sez. yapmayın öldüm öldüm dirildim 8 gün oldu halen ağrılarım var süt gelmiyor yavrum sarılık oldu bütün vücut şişti cok kolay dendi sezeryan için hiçte öyle değilmiş annem çok uyardı yarım adam olcan diye yapma dedi Dinleme dim ve hayatımın en büyük hatasını yaptım

Gunaydin :) ben de hala doguramayanlardanim :) daha vaktim var gerci bugun 38+5 olduk, 2 gun sonra 39.haftayi da bitirecegiz. Ama artik cok agirlastim hareket etmek cok zorlasti. Heryerim agriyor hadi diyorum.. Bazen bebisim beni tekmeledikce kiziyorum yanlis yerlerde dolasiyorsun diye :) ben de artik bebegim dogsun kollarimda olsun istiyorum.. Tuhaf bi sekilde ilk emzirdigim ani dusundugumde gozlerim doluyor, engel olamiyorum kendime

Kızlar bebeğim oldu sezeryan oldum çok kötü geçti sezeryan düşünen arkadaşlar asla sez. yapmayın öldüm öldüm dirildim 8 gün oldu halen ağrılarım var süt gelmiyor yavrum sarılık oldu bütün vücut şişti cok kolay dendi sezeryan için hiçte öyle değilmiş annem çok uyardı yarım adam olcan diye yapma dedi Dinleme dim ve hayatımın en büyük hatasını yaptım
Bende zorunlu sezeryan oldum dün çok kötü mecbur kalmadılça ASLA yapmayın arkadaşlar normal doğum yapanlar 2 saate ayakta normal hayattaydılar

Kızlar ilk defa alttan muayene oldum çok fenaydı 3 cm açıklık varmış. Nst de sancı çıktı simdi bekliyorum başka doktor muayene edip yatıp yatmayacagima karar verecekmiş dua edin olur mu
Bebek kanala yakınsa suni sancıyla açılıyor canım patır patır doğuruyorsun dün gözümle gördüm

Back
X