2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bebeğim oldu sezeryan oldum çok kötü geçti sezeryan düşünen arkadaşlar asla sez. yapmayın öldüm öldüm dirildim 8 gün oldu halen ağrılarım var süt gelmiyor yavrum sarılık oldu bütün vücut şişti cok kolay dendi sezeryan için hiçte öyle değilmiş annem çok uyardı yarım adam olcan diye yapma dedi Dinleme dim ve hayatımın en büyük hatasını yaptım
Sen de mi normal yapabilirken sezeryan tercih ettin . Dinlemedik kimseyi... Sanki mesajı sen değil de ben yazmışım gibi. 15 gün oldu dün ağrıdan agliodum karnimdaki o uyusuk acidan

@Ysmnvlkn m_rv_ m_rv_ çok yara ise doktorunuza sorun bana garmastan diye bir ilaç verdi. 2-3 gün sürdüm. Çok Can'ım acıyordu benimde. Ama çevremdeki herkes aynı şeyi yaşadığını söyledi. Ağlaya ağlaya emZirmiş herkes. Ben de ısrarcı oldum. Resmen emdikçe iyileşti. Kabukları ağızıyla yumuşatıyor Bebek çok garip bir şey. Sabredin. Sürekli kremli ve nemli kalmasın. Üstü açık kalsın. Gerekirse üstsüz gezin. Aşırı krem süremeyin. Çok ince bir tabaka olacak. Sabır. Oluştuğu kadar da çabuk bir hızla acısı azalıyor

Bende zorunlu sezeryan oldum dün çok kötü mecbur kalmadılça ASLA yapmayın arkadaşlar normal doğum yapanlar 2 saate ayakta normal hayattaydılar
Canım benim gecmiş olsun. Çok şükür kavuşmuşsun bebeğine. İlk 2 gün çok zor ama çok hızlı iyileşecksin. Bugün 6. Günüm ve bir şeyim kalmadı. Moral çok önemli. Yaşadığın acıları sezaryen olmana bağlayıp kafayı takarsan Can'ın daha çok acır. Olan oldu. Bebeğin geldi işte önemli olan bu. Görürsün çok yakında geçecek hepsi. Bol bol yürü

Normal doğumdan korkan arkadaşlarım;
Hem vajinal hem sezaryen Yaşadım. Vajinal doğum eğer her şey yolunda giderse harika bir şey. Aslanlar gibi doğurup bebeğinizi kucağına alıp çıkarsınız. Bir de bebeğin çıkış anı harika bir his. Bunu başka bir şekilde yaşayamazsınız. Sezaryen de başkalarına muhtaç hale geliyorsunuz. Ben narkozdan bebekle ilk günümü hatırlamıyorum.

Kızlar lavman yapıldı suni sanci verecekler dua edin de bir an evvel kavuşayım.

Artık sakin sakin bekle. Acele etme, panikleme canım. Sakin kal. Sesini yükseltme. Enerjini tüketme. Daha çabuk kavuşursun inşallah bebeğine. Hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım

Kızlar ilk defa alttan muayene oldum çok fenaydı 3 cm açıklık varmış. Nst de sancı çıktı simdi bekliyorum başka doktor muayene edip yatıp yatmayacagima karar verecekmiş dua edin olur mu
ALLAH yardmcn olsun canım..Doğumun yaklaşmış..Dirayetli ol stres yapma..Bbekte strese girmesn.Sağlıckla kucagına alırsn inşaallah

10. Gün çocuk doktoru çağırdı. Metin bey operasyondan 1 hafta sonra gel dedi. Ben ikisinin ortası 9. Gün gitcem sanırım :)
Kanaman ne durumda senin?

Ben ordaki cocuk doktoruna gitmeyecegim ya artik kendi sehrimden bi cocuk doktoru bulayim diyorum surekli bi de cocuk doktoru icin konyaya gitmek istemiyorum:)

Biz de cunartesi gideriz snrm bnm muayenem icin

Kanama bitti sayilir yok gibi bnm ztn hep az olur kanamalarim adetlerim de oyleydi kurtaj sonrasi da oyle oldu

9ay 9ay canım ben meme uçlarıma emdikten sonra yıkayıp krem sürüyorum hemen yanlış mı yapıyorum :/
Bide benimki emmeyi umuttu cebelleşiyor saatlerce sonunda dayanamıyorum pompalıyorum çok az da sarılık çıkmıs cumartesi tekrar komtrole gitcez obyüzden cebelleşmekte istemiyorum karnı aç kalır diye

Allah yardımcın olsun canım. Çok heyecanlanıyorum senin için. İnşallah her şey yolunda gider, harika bir doğum olur. Cesur ol, kendine güven, bunu yapabilirsin.

Sağol canım allah razi olsun canım. İnşallah yapabilirim. Kadıncağıza suni veriyorlar çok bağırıyor kıyamam icim gidiyor. Bana daha takmadılar.sanciyi

Back
X