2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
benim annem de öyle malesef hemen her şeye alınır. dediği bir şeyi yapmadığımız zaman suratını asar ve hatta ben gideyim falan da diyebilir. annemle aynı şehirdeyiz ama ev temizliği bebeğin kıyafetlerini yıkama ütüleme vb. her şeyi ben yaptım. ben geleceğim sen yapma diyip durdu ama bir türlü gelemedi memlekete gitti falan dayım hasta diye. onu beklesem ortada kalacaktım. şimdide evde çok zorlanıyorum. annem bazen geleyim diyor ama babam gelmek istemiyor anneme sen git diyor bende öyle olsun istemiyorum. iyiyim gelmene gerek yok dedim o yüzden. doğumdan sonrası benim için daha zor olacak kesin.

Ben de benzeri durumları yaşıyorum inan
Aynı evdeyiz Bi süredir bu yüzden şimdi bile herkes her şeye karışıyor
Lohusalıkta bakalım neler bekliyor bizi
Allah ın sabır versin
Ben de ütümü yıkamamı her şeyimi kendim yaptın

Kizlar su anda 40+4 teyim. Zaten normal dogum istiyorum fakat burada sezaryan olan arkadaslari gordukce iyice korktum ne kadar zor seyler yasiyorsunuz allah yardimciniz olsun.. Benim doktorum gun verdi 41+2ye. Suni sanci vererek dogumu baslatacak. Ne sancim ne acilmam olmadigi icin sezaryana gitmesinden korkuyorum.
Bir de benim gibi gogusleri hic buyumeyen oldu mu? Sutunuz var mi nasil emziriyorsunuz? Goguslerim hala o kadar kucuk ki hic sutum olmayacak gibi geliyor hicbir degisiklik yok.
Dogumdan sonra büyüyor canim merak etme.

@seker000 emr6 emr6 ve etiketleyemedigim diğer doğum bekleyen canlar,
çatı muayenesini gözünüzde büyütmeyin Allah aşkına, sezeryan sonrası acı ve acizligin yanında normal doğum ne ki?

Ben diğerlerini 1doğurdum bu bebeğimi 9 doğurdum diyorum. Ben de mecbur kaldım sezeryana tabi ama çok şükür kucağıma aldım. Aylarca ağır kaldıramayacağm uzanamayacagim ev işleri üstünkörü olacak ne bileyim. Yarım oldum bir yıllığına.. Bebeğim büyüyünce hoplatamayacagim dikişlerim agriyacak.
Kimsenin doğum hikayesine kapılmayın herkesinki kendine özel.
Hatta bu forumda okuduklarınızdan etkileniyorsaniz foruma da ara verin. Içgüdülerinize güvenin. Korkunuz bebeğinize yansımasin. Sakin kalın, temiz hava alın, elişi vs yapın ama vesveselerinize kapılmayın. Neşeli olun.

Allah nasip ederse zaten bi şekilde kucağınızda olacak.
Keske bu mesajini öncesinde görseydim. Normal yapabilecekken korkum belki de forum beni buna itti hayırlsı tabi .de . Ne bilim içimde ukte kalacak normal doğum. .

Kizlar benim sancilarim başladı sanirim yani belden giriyor sonra kasiklarimda oluyor bir süre sonra geçiyor hatta cok kısa sürüyor diyebilirim. 5 dakikada bir oluyor zaman tutuyorum. Saat 6dan beri böyleyim. Dua edin. Bir de bu doğum sancısıdir di mi yanılmıyorumdur inşallah
Dakika tutuyorsan ve sürekliyse anlattıkları sancı bu olsa gerek artık hastaneye gitme zamanın geldi heralde
Yine de istersen bir doktoru ara Allah yardımcın olsun.

Kizlar benim sancilarim başladı sanirim yani belden giriyor sonra kasiklarimda oluyor bir süre sonra geçiyor hatta cok kısa sürüyor diyebilirim. 5 dakikada bir oluyor zaman tutuyorum. Saat 6dan beri böyleyim. Dua edin. Bir de bu doğum sancısıdir di mi yanılmıyorumdur inşallah
Canim muhtemelen dogum sancisi gözün aydin olsun insallah

Pozisyon değiştirdiğinde geçmiyorsa evet doğum sancısı

Ayni bnde sicak suya batikon dokup otyrm 5 dk snra proctolog suruyrm ins gecer bnmde
Meme miydi snnkilerde

Evet canim hamileliğin boyunca kabızlık çektim son zamanların da küçük bir meme oluşmuş sonrada kaybolmuştu geri. Doğumda daha büyüyerek geri geldi. Beni en çok zorlayan da o oldu. İnşallah kısa surede kurtulursun çok can sıkıcı birşey.

Kizlar ya bi gogsum digerinden daha bariz buyudu ya. Onceden de buyuktu ama bu kadar farkedilmiyordu. ne yapsam digerini mi daha cok emzirsem

Kızlar pazar günü spinal anestezi ile sezeryan oldum.. 48 cm 2750 gr doğdu oğlum.. Emzirme sıkıntım var.. İlkten çekiyodu memede süt yoktu.. Kan şekeri düşmeye başlayınca hemşireler o gün doğan bebeklere benimkide dahil mama verdiler.. Sonra süt oldu bir tarif sayesinde ama meme uclarım yok göçüyo içeri..bebeğim ağlıyor kıpkırmızı oluyor sütü sağıp veriyorum.. Dün kayınvalidem sağ olsun yapıştı meme ucu çıkarcam diye bir yandanda annem bebeğin başını ileri geri oynatıyomuş neymiş tutsun diye.. Yavrumu alıp diğer odaya kaçtım resmen tranva yaşadık.. Yavrum kıpkırmızı oldu ağlamaktan çenesi titredi.. Meme görünce ağlıyo artık hep.. Sizlerde durum ne..

Kızlar pazar günü spinal anestezi ile sezeryan oldum.. 48 cm 2750 gr doğdu oğlum.. Emzirme sıkıntım var.. İlkten çekiyodu memede süt yoktu.. Kan şekeri düşmeye başlayınca hemşireler o gün doğan bebeklere benimkide dahil mama verdiler.. Sonra süt oldu bir tarif sayesinde ama meme uclarım yok göçüyo içeri..bebeğim ağlıyor kıpkırmızı oluyor sütü sağıp veriyorum.. Dün kayınvalidem sağ olsun yapıştı meme ucu çıkarcam diye bir yandanda annem bebeğin başını ileri geri oynatıyomuş neymiş tutsun diye.. Yavrumu alıp diğer odaya kaçtım resmen tranva yaşadık.. Yavrum kıpkırmızı oldu ağlamaktan çenesi titredi.. Meme görünce ağlıyo artık hep.. Sizlerde durum ne..

Meme ucu bende de yok. 3.yu emziriyorum. Uc o kadar da önemli değil. Kahverengi kısmı buruşturup ağzına vermelisin. Ben ilk doğumda ilk günler ayakta emziriyordum, bebeğimi sifonyerin üzerine koyuyordum, çünkü iki elimle memeyi ağzına rahat verebiliyordum. Tutunca kucağıma aliyordum. Pes etme. Sabret. Değişik yollar ve pozisyonlar dene emzirme için canım

Gözün aydın bebeğin hayırlı olsun..

Bebegim kakasini yapmadi uyumuyor...ne yapabilirim..:KK43:(

Kilo aldığı zaman kakasi seyreklesir diye biliyorum. Bi kaç gün kaka yapmazsa kaygi edersin annesi.. Yat ve bebegini karnının uzerine yatırmayi dene. Onu da yüzüstü yatir ve isterse emzir. Gazını rahat atar kakasini daha rahat yaparve huzurla uyur inşallah

Meme ucu bende de yok. 3.yu emziriyorum. Uc o kadar da önemli değil. Kahverengi kısmı buruşturup ağzına vermelisin. Ben ilk doğumda ilk günler ayakta emziriyordum, bebeğimi sifonyerin üzerine koyuyordum, çünkü iki elimle memeyi ağzına rahat verebiliyordum. Tutunca kucağıma aliyordum. Pes etme. Sabret. Değişik yollar ve pozisyonlar dene emzirme için canım

Gözün aydın bebeğin hayırlı olsun..
Saol canım

Keske bu mesajini öncesinde görseydim. Normal yapabilecekken korkum belki de forum beni buna itti hayırlsı tabi .de . Ne bilim içimde ukte kalacak normal doğum. .

İçinde kalmaz insallah kendine güzel bakarsan belki ikinciyi normal dogurursun. Bunu destekleyen çok doktor var. Araştırır bulursun hayırlısı..

Back
X