2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kizlar rabbimin izniyle carsamba gunu kizimi kucagima aldim.suyum siziyodu dr yatis yapalim suni sanci verelim dedi.ben onceki dogumumda cok zorluklar yasadigimi 2.5 ay depresyon gecirdigimi anlattim.epidural anestezi yapariz dedi.oylede oldu.150 tl fiyati uygun acilari cekmeye degmez.imkaniniz varsa epidural yaptirin.cok cok rahat edeceksiniz.

kizlar rabbimin izniyle carsamba gunu kizimi kucagima aldim.suyum siziyodu dr yatis yapalim suni sanci verelim dedi.ben onceki dogumumda cok zorluklar yasadigimi 2.5 ay depresyon gecirdigimi anlattim.epidural anestezi yapariz dedi.oylede oldu.150 tl fiyati uygun acilari cekmeye degmez.imkaniniz varsa epidural yaptirin.cok cok rahat edeceksiniz.

Hayırlı olsun Bebeğin gözün aydın canım

Kizlar merhaba.. Dun aksamdan beri fazlaca agrim var kasiklarimda ve belimde.. Ayrica tuvalete cok fazla cikmaya basladim ve seffaf akintimda artis var..
Acaba dogum yakin demek midir bunlar?? Karnimda sertlesmeler ve kasik agrilarim bu sabah da devam ediyor. Yarin sabah kontrolum var zaten gidecegim doktora beklesem diyorum, ne dersiniz?? Zaten dogum sancilari baslayacaksa anlarim diye dusunuyorum??

Kizlar merhaba.. Dun aksamdan beri fazlaca agrim var kasiklarimda ve belimde.. Ayrica tuvalete cok fazla cikmaya basladim ve seffaf akintimda artis var..
Acaba dogum yakin demek midir bunlar?? Karnimda sertlesmeler ve kasik agrilarim bu sabah da devam ediyor. Yarin sabah kontrolum var zaten gidecegim doktora beklesem diyorum, ne dersiniz?? Zaten dogum sancilari baslayacaksa anlarim diye dusunuyorum??

Yürüyüş yap canım. İlk doğumda açılma yavaş ve uzun süreli olabilir yarını bekleyebilirsin. Ama bastırırsa zaten hissedersin ve çantani alır gidersin. İnşallah kolay kurtulursun. Sık sık az az atıştır, enerjin olsun. Su da iç tuvalete daha sık gidersin ama kanala daha çabuk yerleşir inşallah yavrun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Kızlar 16.06.2016 da 10.35 de kızımı kucağıma aldım şükürler olsun. Saat 1de suni almaya başladım aksama kadar 10.30 a kadar suni sanci ile normal doğurdum. İçten ve dıştan dikişlerim var ama kaç tane bilemedim ebe söylemedi. 48 cm 2570 kilocuk olan minyon kızımla meme savaşı veriyoruz ağzı küçük henüz alamıyor :) tam kavrayamiyor memeyi
Canım hauırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah♡

annensenicoksevecek annensenicoksevecek canım kızına meme ucunu iki elinle burusturup vermeyi denemeni tavsiye ederim. Ben kızıma ilk günler öyle yapmıştım. Sifonyerin üzerine koyar ayakta emzirirdim. Tutmayı ogrenince ve güçlendikçe yan yatarak, sırtüstü yatarak veya oturarak istediğim gibi emzirdim.

Kizlar bende anca yazabiliyorum. Bende 16.06.2016 00.20de dogurdum cok sukur. 3500 gr.50 cm dogdu minik pasam. Normal dogum oldu ama sabah 10da suni sanciyla basladik gece yarisi anca oldu. Buarada kesinlikle suni sancida dayanilmicak bisey yok cok korkuyodum ben biliyosunuz. Sancilar gelip gidiyo oda cok surmuyo adet sancisi gibiymis gercekten..
Dogum hikayeme gelince uzun uzun yazicam insallah fakat syan acil yardiminiza ihtiyacim var.

Goguslerim cok aciyo yara oldular hemen agliyorum emzirirken ve bisey gelmiyo moralimde cok bozuk
Nolur yardim edin iyilesmesi icin ne kullanabilirim ve sutumun gelmesi icin hemen :KK43: ? Dun esim gece eczaneden humana cay almis ise yariyomu bilmiyorum.
Çok sevindim canım maşallah kilosu da iyi..hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :nazar:

Anlarsın canım ben doktora sordum sancım olursa nasıl anlıcam diye zaten o sancıyla evde duramazsın dedi bana

dlrsordn dlrsordn canım eşimde hastane tavsiyesi ile humana still çay aldı onu içiyordum bide kuru incir yiyordum sütüm gayet iyi
İki gündürde kullanmıyorum sütüm taşıyor neredeyse
Seninde gelir merak etme

Benim kizim cok uyudugu icin sık sık emzirme olayım olmuyor goguslerin süt tazelemesi icin acaba makine ile süt sağıp buzlukta saklasam mı diyorum? Göğüslerin tamamen boşalmasi gerekiyormuş süt devamlılığı için:işsiz:
Canım benimkide uyanmıyor zor uyandırıyorum
Bazen emerken uyuyakalıyor ama dr ısrarla uyandırın emdirin diyor
İki gündür aksatmadan uyandırıyorum sütüm baya arttı

dlrsordn dlrsordn canım eşimde hastane tavsiyesi ile humana still çay aldı onu içiyordum bide kuru incir yiyordum sütüm gayet iyi
Seninde gelir merak etme
Cok sagol canim bu ilk gunum iste dunu saymazsak. Dikislerim atilirken anestezi verdiler hafiften onun etkisi olurmu acaba

Dogum yapan akadaslar sizlerin kacinci gunde geldi sutu :(

Cok sagol canim bu ilk gunum iste dunu saymazsak. Dikislerim atilirken anestezi verdiler hafiften onun etkisi olurmu acaba

Dogum yapan akadaslar sizlerin kacinci gunde geldi sutu :KK43:
Olabilir tatlım
Ama gelir sütün merak etme
Benim doğumdan sonra bebeğimi getirdikleri zaman emdi kızım sütüm geliyordu yani
Bu arada bol bol uyu bebeğin uyuduğu an sende uyu ne kadar dinleip uyursan sütün o kadar gelir

5 saatte bir fln canim
Ama bu aralar az emip hemen uyanmaya basladi yarim saat bir saat uyuyo gunduzleeri bi 5 dk emip uyuyor hemen
Ben iki saate bir sağıyorum 40 cc geliyor hepsinde beş altı saate bi sağınca o kadar geliyor yeterli mi acaba ben mamada takviyeliyorm korkp basen benimde hemen emip uyuyor beş dk sonra uyanıyor sonra bazen hiç uyanmıyor endişeleniyorum tamamen mamayı bıraksam mı acaba bugün 80 ml süt içti sonra bir saat sonra mama vermiş annem ama fazla olmuş hep mızırdanıyor uykuya dalmıyor sonrada tam uyuyor canım (:
Kaç cc vermek gerekli acaba ya mamada 30 geçme dedi bana ama azalttık şükür sütüm arttı ben yine stes yapıyorum artmayacsk diye sarılık değerine baktırdınız mı canım

Seninde gelir merak etme
Sağınca ne kadar geliyor canım acaba ben ilk günler çok stresliydim hiç uyuyamadım falan bide yanlış tutuyomuş falan ona bağlıyorum :KK43: şimdi öyle olunca oturup ağlıyorum :KK43:

Kizlar bende anca yazabiliyorum. Bende 16.06.2016 00.20de dogurdum cok sukur. 3500 gr.50 cm dogdu minik pasam. Normal dogum oldu ama sabah 10da suni sanciyla basladik gece yarisi anca oldu. Buarada kesinlikle suni sancida dayanilmicak bisey yok cok korkuyodum ben biliyosunuz. Sancilar gelip gidiyo oda cok surmuyo adet sancisi gibiymis gercekten..
Dogum hikayeme gelince uzun uzun yazicam insallah fakat syan acil yardiminiza ihtiyacim var.

Goguslerim cok aciyo yara oldular hemen agliyorum emzirirken ve bisey gelmiyo moralimde cok bozuk
Nolur yardim edin iyilesmesi icin ne kullanabilirim ve sutumun gelmesi icin hemen :KK43: ? Dun esim gece eczaneden humana cay almis ise yariyomu bilmiyorum.
Canim gozun aydin hayirli ugurlu olsun bebegin. Suni icin iyi demene cok sasirdim ben kendi sancimla geberiyorum sandim. Suni daha beter diye devam edemedim normal doguma. Cok sevindim normal yapmana.
Allah saglikla buyutneyi nasip etsin.
Bnmde ikinci gun aciyodu goguslerim bn sabah sudocrem aksam lansinoh surdum yara olmadan kurtuldum. Agri sizi yo oldu 2 gnde sudocrem ayrica bebek pisigi icinde kullaniliyo smdiden lansinoh al kullan bide mutlaka avent kalkan al hava alanini kullan goguslerini hic bi yere surdurme oda cok acitiyo.
Humana icin herkes cok iyi diyo hastanedr banada humana deidler ama eger imkan varsa biri sana incir kaynatip getirsin yada eve gidince hemen yaptir.
Ben hipp iciyrm, milupa rezene, incir suyu kayisi hosafi, bide lactamil kusburnuyla petibor biskuvi cok iyi geliyo tavsiye ederim.
Ben hala kati gidaya ve tuzlu biseye gecemedigim icin (tansiyon hastasi olcaktm az daha normal dogum sevdamdan) (kati gidayada basur yuzunden gecemedim) bnlari tuketiyorum.
Bide petiborle sutu mama yapip ye o bile oyle guzel sut yapiyoki en onemliside bol su.
Benim sutum akip tasmiyo hatta ufack goguslerm var ama sut skintisi cekmiyoruz.

Back
X