2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sezeryan olan arkadaşlar!!!
Bugün 20. Günümüz. Ameliyat dikisinin üstünde 2 parmağı yakın tombullluk vardı. Doktor ödem dedi.yeni yeni geçmeye baslamisti.dün bir donus hareketiyle sol ameliyat yerim içten ağrıdı. Sabah yine ödem olan şişlik çoğaldı. Ve koltukta kalkarken falan içten ağrılar olmaya başladı. Sizlerde durum nasıl. Ameliyat yerime birsey olacak diye ödüm patlıyor. Dikiş patlaması, ameliyat fıtığı. ..

R r0s3n bn bugun burdan bi doktora gittim sezaryen sonrasi kontrol icin,

Yapan arkadasimin eline saglik cok guzel tertemiz yapmis dedi

Yalniz ultrasonda bakarken sende pihtilasma mi var dedi evet dedim ignelere devam ediyo musun dedi ihmal ediyorum dedim hayatini tehlikeye atiyorsun dedi :KK43:

Igneye dvm etme gerekliligini uzuuun uzuuuun anlatti hayatini kaybetme ya da felc olma riski varmis sezaryen sonrasi

Bu arada ben dikisimi de aldirmaya geldim dedim cekip alinacak bi dikis yok dedi kendi kendine kaybolan dikis bilmem ne yontemiyle yapmis dedi

Merhem verdi bir de ama izi tamamen gecmez dedi ztn cok kucuk atmis kesiyi izi tamamen gecmese de gorunur yerde degil dedi

Bugün 20. Günümüz. Ameliyat dikisinin üstünde 2 parmağı yakın tombullluk vardı. Doktor ödem dedi.yeni yeni geçmeye baslamisti.dün bir donus hareketiyle sol ameliyat yerim içten ağrıdı. Sabah yine ödem olan şişlik çoğaldı. Ve koltukta kalkarken falan içten ağrılar olmaya başladı. Sizlerde durum nasıl. Ameliyat yerime birsey olacak diye ödüm patlıyor. Dikiş patlaması, ameliyat fıtığı. ..
Canım benim bir hafta oldu benim de sol tarafta biraz şişlik var. Yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek haber ederim sana da.

Benimde 24gun olsu hala sol tarafimda dikisin ustu hafif sis benimde canim sıkılıyo ona gecmicekmi diye. Gerci ben pek dikkat etmiyorum yoruyorum kendimi ondanmi gecmiyo acaba. Dikislerime bisey olurmu diye bende arada tedirgin oluyorum dogrusu

Kızlar spinal sonrası 3. Günde yani dün bir kaburga ağrısı peydah oldu bana. Çok fena ama öyle böyle değil, sağ tarafım batıyor. Daha kontrolüme var, bunu yalayan yaşayan var mı, doktorunuz ne dedi.
Ben 2. Gün yaşadım canım genel anestezi de ... Resmen birisi sağ tarafındaki kemiklere Bıçak saplıyor gibi oluyordu ... Nefes alamıyordum resmen , dokturuma söyledim Ağrı kesici verdiler o günden sonrada olmadı gerçi şimdi 5. Gündeyiz

R r0s3n bn bugun burdan bi doktora gittim sezaryen sonrasi kontrol icin,

Yapan arkadasimin eline saglik cok guzel tertemiz yapmis dedi

Yalniz ultrasonda bakarken sende pihtilasma mi var dedi evet dedim ignelere devam ediyo musun dedi ihmal ediyorum dedim hayatini tehlikeye atiyorsun dedi :KK43:

Igneye dvm etme gerekliligini uzuuun uzuuuun anlatti hayatini kaybetme ya da felc olma riski varmis sezaryen sonrasi

Bu arada ben dikisimi de aldirmaya geldim dedim cekip alinacak bi dikis yok dedi kendi kendine kaybolan dikis bilmem ne yontemiyle yapmis dedi

Merhem verdi bir de ama izi tamamen gecmez dedi ztn cok kucuk atmis kesiyi izi tamamen gecmese de gorunur yerde degil dedi
Canım bana doktor iğne filan vur demedi ama. Demeyi unuttuysa da önemli bir şeyi atlamış olacak :/ doktorun dediği gibi şeyleri ben de okumuştum internetten ama metin bey herhangi bir şey demedi. Yarın gidince sorarım artık.

Kızlar spinal sonrası 3. Günde yani dün bir kaburga ağrısı peydah oldu bana. Çok fena ama öyle böyle değil, sağ tarafım batıyor. Daha kontrolüme var, bunu yalayan yaşayan var mı, doktorunuz ne dedi.

Cnm sezeryan da kaburga agrisi gayet normal helr iri bir bebekse .
Bende spinal oldum ve resmen iki kisi kaburgalarimi acip cocugun ayaklarini ordan soktuler hissrttim.ogunden beride sagkaburgamin ustune yatamadim. Sirt agrilarim hala var gunde uc kez parol iciyorum kaburgama iyi geldi. Yani gayet normalmis ben kirdilar kesin diodum :) sezeryan videosu izledim gercekten birileri bastirio doktor soke soke cikario resmen çocuğu .
Oyle kestik aldik yok valla cok değişik.

Bende spinal oldum ve resmen iki kisi kaburgalarimi acip cocugun ayaklarini ordan soktuler hissrttim.ogunden beride sagkaburgamin ustune yatamadim. Sirt agrilarim hala var gunde uc kez parol iciyorum kaburgama iyi geldi. Yani gayet normalmis ben kirdilar kesin diodum :) sezeryan videosu izledim gercekten birileri bastirio doktor soke soke cikario resmen çocuğu .
Aynen öyle ben de kesip çıkarıyorlar sanıyordum ama normal doğum gibi oluyor kısmen. Bastıra bastıra çıkarıyorlar. Kafası çıktı tamam deyip devamını da çıkarıyorlar.

Canım bana doktor iğne filan vur demedi ama. Demeyi unuttuysa da önemli bir şeyi atlamış olacak :/ doktorun dediği gibi şeyleri ben de okumuştum internetten ama metin bey herhangi bir şey demedi. Yarın gidince sorarım artık.

Hamileyken de mi soylemedi hic?
Ben o kdr cok adamin kafasini sisirdim ki igneyi biraksam olur mu diye diye her kontrolde soyleyince o da hayir hele daha dogumdan sona da devam edeceksin diyordu sanirim ben hatirlatip durdum hep :D

Kızlar bebeğim bugün 10 günlük ve sabahtan beri tek tük öksürüyor :KK43: istanbul çok sıcak ve sürekli pencere açık. Oda 30 derece. Terledi de Üşüttü mü yoksa :KK43:(
İstanbul şansımıza bu sene öyle bi sıcakki bizde uyuyamadık bütün gece

Cnm aynisini yapiom wallahi.ama gak yapmio tabi bunlar birikip çocuğu sikistitiyor.
Bifiform damla başladım bugun.
Birde tane kimyon cayi demledim kendime onu iciom.
Birde bizimki gaz cikarirken gece özellikle omzumda siziyor bende iki pitpitlamadan sonra birakiom yerine. Yanlis mi yapiom . Ama salio kendini. Yuzu kizario artik 15 dk omuzda duramio napcam ben
Bende gece cok cikaramiyom ya zor uyudu zaten diye :(

Kızlar kızımın doktorumu aradıö bugün siz ne giyerseniz bi kat fazlasını bebeğinize giyindirin dedi
Bizde bütün gece sıcaktan uyuyamadık

Canım sen hangi markanın Göğüs ucunu kullanıyorsun.. Benim memelerim büyük ama Göğüs ucum yok , bebeğim mememe gömülüyor , alamayınca sinirleniyor ilk zamanlar 30 dk memeyle uğraşırdık , hatta menemde uyutuyordum 3. Güne kadar dünden beri mememi almak istemiyor en fazla 10 DJ'lik uğraşıyoruz, lansinoh un elektrikli pompasını aldım ama hiç iş Görmüyor , kıdıklamıyor bile elle sağıyorum , o da 5 Cc 10 Cc çıkıyor :KK43: en son çare silikon meme ucu kaldı , memnunsan bende bugun aldırayım ...
Bende seninle aynı durumdayım canım meme ucum hiç yok alamıyor bebeğim huysuzlanıyor
Kraft ın elektirkli süt pompasını aldım çok memnunum

Bnmde sislik var ama doktr bsy demedi

Kızlar kızımın doktorumu aradıö bugün siz ne giyerseniz bi kat fazlasını bebeğinize giyindirin dedi
Bizde bütün gece sıcaktan uyuyamadık
Ya bn lohusaym diyemi blmiyrm ayagim usuyo pufidikterlikle geziyrm sirtmda hep havlu ama bebege bugn sadce zibin corapgydiriyrm eldivende cikardm artk

Kaç gün sürdü peki ağrı. Nefes alırken çok batıyor, yarım nefes alıyorum sürekli

Ya bn lohusaym diyemi blmiyrm ayagim usuyo pufidikterlikle geziyrm sirtmda hep havlu ama bebege bugn sadce zibin corapgydiriyrm eldivende cikardm artk
Kansızlıktan olabilir.
Ben atlet çorap
Ayaklı zıpın takımı giyindiriyorum
Odanın pencereleri hep kapalı
Uyanınca odayı havalandırıyorum bebeğim yokken
Üstünde ince pike oluyor muhakkak ama
Bde bebeğin ayaklarını bacaklarını sıcak tutmak gerek üşüttüklerinde de gaz oluyor sancı oluyor

Back
X