2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ya bn lohusaym diyemi blmiyrm ayagim usuyo pufidikterlikle geziyrm sirtmda hep havlu ama bebege bugn sadce zibin corapgydiriyrm eldivende cikardm artk
Kendine göre değil canım da eşine göre değerlendir. Çünkü biz emzirirken filan terliyoruz bize daha sıcak gelebilir. Ben kolsuz çıtçıtlı bady üstüne tulum giydirdim uyurken ince penye battaniye örtüyorum.

Canım benim bir hafta oldu benim de sol tarafta biraz şişlik var. Yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek haber ederim sana da.

Haberini bekliyorum canım.

Benimde 24gun olsu hala sol tarafimda dikisin ustu hafif sis benimde canim sıkılıyo ona gecmicekmi diye. Gerci ben pek dikkat etmiyorum yoruyorum kendimi ondanmi gecmiyo acaba. Dikislerime bisey olurmu diye bende arada tedirgin oluyorum dogrusu

Aynen.paranoyak oldum bende.korkularım çok fazla var.peki göbek altında uyuşukluk var mı sizde se benim haber altı uyusukgibi hala.

Bnmde sislik var ama doktr bsy demedi

Benimki önemsemedi ödem dedi.umarım önemli bir şey değildir.

Bende seninle aynı durumdayım canım meme ucum hiç yok alamıyor bebeğim huysuzlanıyor
Kraft ın elektirkli süt pompasını aldım çok memnunum
Dün bi arkadaşımda kraftın elektrikli pompasını söyledi , çekiş gücü yüksekmiş , en azından meme ucun çıkar dedi , bu makinayı ne yapacağımşimdi :( of çok zormuş yetememe hissi :( kızım artık emmiyor diliyle çeviriyor , sanki Ağzına su damlatıyormuşum gibi mememi damlatıyorum , ben acı içinde çıkarırken sütü o melül melül BAKIYOR :(

Babam geldi her aksam geliyor da annem burda oldugu icin bebegi kucagina aldi sevdi fln simdi hapsuruyor burnunu cekiyor cok cnm skldi dusunmesi lazimdi bebise bulasir diye :( :( bebisi almadan once hapsursaydi kucagina almasina izin vermezdim :(((

R r0s3n ay bi de bn iste bugun gittim ya baska doktora ay bi anlatiyo bi anlatiyo bi ayrinti veriyo bnm soru sormama gerek kalmadan herseyi soyledi bizim doktordan sonra garip geldi :KK70:

Ama bunlar da bos olduklarindan bu kdr anlatiyo bence cok hastalari yok bizimki cok cok yogun ya hastalardan birini gonderiyo digerini aliyo sabah 8den once ogle arasi ve mesai bitince ameliyat yapiyo fln yogunluktan kisa kesiyolar herhalde

Tamam cok konuskan anlatan ayrinti veren bi insan degildi ama ameliyatta doktor ciktiktan sonra ordakiler sezaryenini övdü bugunki doktor da yapan arkadasin eline saglik cok guzel tertemiz yapmis dedi fln o yonden iyi oldu diyorum seninki de oyle olmustur ayni el sonucta :)

Bidahaki gebelikte de gitmeyi dusunuyo musun:)

Son düzenleme:
Dün bi arkadaşımda kraftın elektrikli pompasını söyledi , çekiş gücü yüksekmiş , en azından meme ucun çıkar dedi , bu makinayı ne yapacağımşimdi :KK43: of çok zormuş yetememe hissi :KK43: kızım artık emmiyor diliyle çeviriyor , sanki Ağzına su damlatıyormuşum gibi mememi damlatıyorum , ben acı içinde çıkarırken sütü o melül melül BAKIYOR :KK43:
Normal içtiğimiz çayda süt yapıyormuş canım

Kansızlıktan olabilir.
Ben atlet çorap
Ayaklı zıpın takımı giyindiriyorum
Odanın pencereleri hep kapalı
Uyanınca odayı havalandırıyorum bebeğim yokken
Üstünde ince pike oluyor muhakkak ama
Bde bebeğin ayaklarını bacaklarını sıcak tutmak gerek üşüttüklerinde de gaz oluyor sancı oluyor
Ayagini sicak tutmak yeter ya isilik oldu bile bizimki
Ben hergun 2 bardak rezene ixiyrm banada bebisede iyi geliyo

emy0364 emy0364 cnm bn lansinoh tekli kullandm bi kere en dusukte lullandm hatta cok iyiydi cekisi
Banada bi arkadasm acik cayla petiboru onerdi bnde ise yaradi sut icin

emy0364 emy0364 canım bende süt problemi yaşıyorum. Mecbur mamaya başladık. Pompa olarak mendelanın elektrikli hastane tipi pompasını kiraladım. Mucize bir alet. 3 saatte bir sağıyorum emzirmeden 1 saat sonra. 20-30 ml çıkıyor. Bebeği önce emzirip, sonra sağdığım sütü sonrada mama vererek besliyorum. Aldığın diğer pompayı boşver. Bunu kesinlikle öneririm. İstersen telefonunu vereyim. Bana hastane verdi telefonu. Onlar da bunu kullanıyor

Kızlar hamileyken göğüslerim koltukaltım ve göbeğim kararmıştı
Özellikle göbeğimin kararmasını şişkin olduğu için farketmemişim ama doğumdan sonra karnıma baktığımda bildiğin yanık gibi kararmış gördüm
Ayrıca göbek deliğim hizasında aşağı inen düz kara bi çizgimde vardı
Göğüs ve koltukaltı karartılarım geçti gibi ama
Göbeğim hala kapkara
Sizin var mı böyle bi durum
Geçer mi göbeğimdeki karalıklar

R r0s3n ay bi de bn iste bugun gittim ya baska doktora ay bi anlatiyo bi anlatiyo bi ayrinti veriyo bnm soru sormama gerek kalmadan herseyi soyledi bizim doktordan sonra garip geldi :KK70:

Ama bunlar da bos olduklarindan bu kdr anlatiyo bence cok hastalari yok bizimki cok cok yogun ya hastalardan birini gonderiyo digerini aliyo sabah 8den once ogle arasi ve mesai bitince ameliyat yapiyo fln yogunluktan kisa kesiyolar herhalde

Tamam cok konuskan anlatan ayrinti veren bi insan degildi ama ameliyatta doktor ciktiktan sonra ordakiler sezaryenini övdü bugunki doktor da yapan arkadasin eline saglik cok guzel tertemiz yapmis dedi fln o yonden iyi oldu diyorum seninki de oyle olmustur ayni el sonucta :)

Bidahaki gebelikte de gitmeyi dusunuyo musun:)
Metin bey de başta öyleydi anlatıp açıklıyordu. Sonra bizi kaybetme korkusu kalmadı herhalde :):):) ikincide gider miyim bilmiyorum. Memleketteki sağlık işleri düzelse gitmem herhalde. Bıktım yollardan :/

Kızlar hamileyken göğüslerim koltukaltım ve göbeğim kararmıştı
Özellikle göbeğimin kararmasını şişkin olduğu için farketmemişim ama doğumdan sonra karnıma baktığımda bildiğin yanık gibi kararmış gördüm
Ayrıca göbek deliğim hizasında aşağı inen düz kara bi çizgimde vardı
Göğüs ve koltukaltı karartılarım geçti gibi ama
Göbeğim hala kapkara
Sizin var mı böyle bi durum
Geçer mi göbeğimdeki karalıklar
Benim göbek koltuk altı karaloklarım hala duruyor.

Doğuramazsın demedi de
Haftaya kalırsan daha zor doğurursun dedi. Bebekler büyüyor ya. Bol bol hareket yürüyüş yap dedi. Bir de cnm cinsel ilişkiyi önerdi korunmadan yani bana garip geldi ama meni açılmayı tetikliyormuş. Çatı biraz acıttı ama doktorum rahatlatmaya çalıştı ben çok kastım. İlk ilişkide ki gibi biraz acıma kastığımız için. Bir de bakmadan yapıyorlar ben utanmıştım da bilmiyorumdum:) üstünde örtü oluyor sadece parmağı ile kontrol ediyor. Bayrama bırakmak istemiyorum şansımıza tatilde 9 güne çıktı bu hafta doğursak iyi yoksa sezaryen yaparlar
Anladım canım..bana da bu hafta yapıcak çatı muayenesi bakalım ne zaman doğurcaz biz hayırlısıyla..

Metin bey de başta öyleydi anlatıp açıklıyordu. Sonra bizi kaybetme korkusu kalmadı herhalde :):):) ikincide gider miyim bilmiyorum. Memleketteki sağlık işleri düzelse gitmem herhalde. Bıktım yollardan :/

Ahah evet o da olabilir :KK70:

Evet ya gidip gelmek masrafli oluyor tum gunun kayboluyor belki şöyle yaparız misal ilk gebeliği oğrendiğimizde, kalp atışı olacağı 8. Haftada, 16. Haftada ve son 30 haftadan sonra 34, 36, 37 de gideriz 38de doguma aliyo zaten

Böyle de az olmadı sanki :KK70:

Gerci ben iğnelerden dolayi resmen istemiyorum artik biktim guya 4 cocuk yapacaktim nerden cikti bu pihtilasma nerden cikti bu sezaryen :/

:skandal:

Jokerde bu gece (sadece gece indirimi) LANSINOH urunlerinde %30 indirim var haberiniz ola

:skandal:

Yalnız ben sut sagma makinesi aldiktan sonra indirim denk gelmesi de super bekledim bekledim indirim gelmedi bennaldıktan sonra geldi:işsiz:

Back
X