2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Oturdugum sehirde hava cok soguk biz halen ufo yakiyoruz dogalgaz yakiyo herkes tam isitmiyor diye ufo yakiyoruz biz normalde pamuk ve su kullaniyorduk iki gundur islak mendile gectim ondan oldu diye dusunuyorum hemen biraktim islak mendili tekrar pamuga gectim dus aldirdim altini acik biraktik oyle yatirdik ama yinede uyumuyo yinede agliyo anlamadim sey bi pisik hemde cok fazla degil sadece hafif kizariklik var bebegin tum gun uyumasina engel olabilir mi ki
Ağlarken ayaklarını karnına doğru çekiyor mu tatlım
Eğer kasıp kendine karnına doğru çekiyorsa gaz sancısı da olabilir
Rezene çayı vs varsa bi kaç damla ver rahatlasın biraz

Oturdugum sehirde hava cok soguk biz halen ufo yakiyoruz dogalgaz yakiyo herkes tam isitmiyor diye ufo yakiyoruz biz normalde pamuk ve su kullaniyorduk iki gundur islak mendile gectim ondan oldu diye dusunuyorum hemen biraktim islak mendili tekrar pamuga gectim dus aldirdim altini acik biraktik oyle yatirdik ama yinede uyumuyo yinede agliyo anlamadim sey bi pisik hemde cok fazla degil sadece hafif kizariklik var bebegin tum gun uyumasina engel olabilir mi ki
Canim mutlaka altina pisik olsada olmasada ya pisik kremi kullan yada zyagi. Ben ilk gunden beri saf zyagi suruyorum birazcik kirmziilik hssettim hemen z.yagi ve ustune pisik kremi kullanmaya basladim suan bisey yok ama yinede suruyorum . bende istanbuldayim felaket sicak var ve evim de cok sicak onlem almak lazim onceden.

En son söylemedi kilosunu 38de 3200 dedi ama bir milim bile çok fark ettiriyor diye tam net söylemek istemiyor. Kanama olmadı ben de canını acıtmadan yapıyorum demişti tahriş etmemiş. Cuma tekrar kontrolum var.
Anladım canım..bakalım yarın ne dicek bana çok heyecanlıyım

Bebeğine kavuşan arkadaşlar öncelikle Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Süt sıkıntısı, gaz sıkıntısı yaşayanlar inşallah çabucak her şey yoluna girer. Bir şeyi unutmayın bebeğiniz her geçen gün biraz daha büyüyor ve o halleri bir daha geri gelmeyecek o anların tadını çıkarın bol bol kokusunu içinize çekin 40na kadar ki bebek kokusu ayrıymış.

cekiyo canim ben surekli rezene cayi iciyorum ama bi etkisi olmadi bebege vermeyede cekiniyorum
Bebeğe zararı yok tatlım 3 4 kaşık rezene çayı ver rahatlasın yavru
Ayaklarını bisiklet sürüyormuş gibi hareket ettir bağırsakları çalışsın
Karnına masaj yap ayaklarının altına masaj yap

Pisikten degilde gaz sancisindan uyumuyo agliyo gibi geliyo bana surekli ikiniyo kipkirmizi oluyo kendini sıkıyo ama napcam bilmiyorum tecrubeli anneler bana bi akil verin o agladikca bende agliyorum esim kiziyo niye agliyosun diye sagolsun oda benle birlikte ilgileniyo bebekle ama dun yeter artik uyu yoruldum ben bu isten dedi o kadar canim sıkıldı ki dusman gibi gorundu gozume bu hayatta en cok esimi seviyorum saniyordum megerse yavru herseyden ustunmus
Canim esine kizma baba hicbizaman anne gibi olamaz ki daha tam alisamadilar onlarda. Sen yine cok sanslisin kimisi hic ilgilenmiyomus.
Bebegininde karnina ayak altinazeytinyagiyla masaj yap nettende bakabilirsin. Karni sertse ve bacaklarini karnina cekip ıkınıp duruyosa gazdir o sabah bizimde vardi biraz masajdan sonra 3-4 kere buyuk tuvaletini yapti cok sıkıntıdaymis yavrum. Pişik olan yere yine zeytinyagi sür 2gunde geccek gor bak baska hicbisey surme kesinlikle tavsiye ederim zeytinyagi harika ama biraz ocakta yak onu asidini al. İnsallah dedikleim iyi gelir

Anladim canim cok sagol. Bende sagdigimi biberona alismasin diye uyurken vermeye calisiyorum. Emmek istemiyo az geliyo diye. Biri bitse digeri basliyo dertlerin valla naoicam bilmiyorim. Gun icindede mama vermiyim diye emzirmeye calisiyorim sadece ondada tam doymadan uyuyo kisa sure sonra kalkiyo yine acikiyo bole tum gun ugrasiyorum ama olsun. Insallah sutum artarda doya doya emer yavrum. Mama verdigimde icim gidiyo :KK43:
Benimki de seninki gıbı. Az içip doymadan uyuyo sonra hemen. Kalkio. Mama versek mj. Bi de nasıl versem biberona alismasın da istiorum. Bi de mama yi ne kadar versek. Çünkü benim meme yumuşak ve yaralı acıdıkca emzirmek istemiorum:( :(

Canim esine kizma baba hicbizaman anne gibi olamaz ki daha tam alisamadilar onlarda. Sen yine cok sanslisin kimisi hic ilgilenmiyomus.
Bebegininde karnina ayak altinazeytinyagiyla masaj yap nettende bakabilirsin. Karni sertse ve bacaklarini karnina cekip ıkınıp duruyosa gazdir o sabah bizimde vardi biraz masajdan sonra 3-4 kere buyuk tuvaletini yapti cok sıkıntıdaymis yavrum. Pişik olan yere yine zeytinyagi sür 2gunde geccek gor bak baska hicbisey surme kesinlikle tavsiye ederim zeytinyagi harika ama biraz ocakta yak onu asidini al. İnsallah dedikleim iyi gelir
Canım bizim de psik var. Hatta öyle ki bi nokta kadar kan gelio peçete ye poposundan. Unibaby pişik kremi sürüyorum. Da ..zeytinyağı mi sürsem ki

Canım bizim de psik var. Hatta öyle ki bi nokta kadar kan gelio peçete ye poposundan. Unibaby pişik kremi sürüyorum. Da ..zeytinyağı mi sürsem ki
Bende pudra falan yapiyodum hic etki etmiyolar. Zrytinyagi 2.gun kipkitmizi yeri gecirdi ben simdi hep suruyorum olsada olmasada. Dene bak mutlaka faydasini gorceksin ama saf zyagi olsun markettekileri bilmem bizimki kendi zeytin agaclatimizdan olma cunku. Birazda ocakta yak onu hafif duman ciksin asidi gitsin sonra bebegin heryerine surebilirsin dogaldan vazgecme

Canım korsen nasıl . Bende takmak istiyorum senin de sezeryan mi. Benim 22 günüm senin kaç. Korse şart ya benim karnım acio ve asılio gibı
Canım ben takıyorum korse 4. Gün banyo yaptığımdan beri gündüzleri takıyorum. Benimki nenelerin filan beli üşümesin diye taktığı çırt cırtlı korselerden. Sporcu bel bandı da olur. Ona benziyor cırt cırtlı tercih etmemin sebebi darlığını ayarlayabilmek. İlk güne göre biraz daha sıkıntakabiliyorum göbüş küçülmüş. Hem sarkmadığı için ağrı da olmuyor.

Saat 14te emzirmeye basladım 16.15te bebegim anca uyudu 3 saatte bir emzirme kuralina gore ben bu yavruyu şimdi saat 17 oldu nasıl uyandırayım garibim daha yeni uyudu ya

Saat 14te emzirmeye basladım 16.15te bebegim anca uyudu 3 saatte bir emzirme kuralina gore ben bu yavruyu şimdi saat 17 oldu nasıl uyandırayım garibim daha yeni uyudu ya
Ya sorma canım o benimde Problemim , uyandırmak çok zor oluyor Uyanıyor ilk anne sütünü veriyorum iki gündür 20-30 Cc arası çıkıyor , sonra 20-30 Cc arası Mama veriyorum , arkasına mememi veriyorum ama cebelleşiyotyz emmiyor , bunu evirdim çevirdim , bazen hemen uyuyor , bazen 2 saat uyanık kalıyor eee ben şimdi 1 saatimi baz alacağım diyorum 2 saat uyutuyorum :))) orta yolu böyle buldum , Bazende uyumadığında 10-20 Cc arası mama yapıyorum , hala arabmaya devam edersede emziği veriyorum :))

Back
X