2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar göbeğimiz 8. Gün düşmüştü de. Ara sıra kanama oluyor. Badisi kan oluyor daha doğrusu. Sizlerinkinde de var mı?

Bizimde erken dusmustu ama akinti hep oluyodu badisinde. Sun doktor parça kalmis dedi. Cocuk cerrahi yakicakmis.
Boylede kurur ama uzun sürer ve buyudugunde gobek deligi kararmis gibi durur dedi.
Biz yrn cerraha randevu aldik zaten sünnet olayini sorcaktik

Bizimde erken dusmustu ama akinti hep oluyodu badisinde. Sun doktor parça kalmis dedi. Cocuk cerrahi yakicakmis.
Boylede kurur ama uzun sürer ve buyudugunde gobek deligi kararmis gibi durur dedi.
Biz yrn cerraha randevu aldik zaten sünnet olayini sorcaktik
Düştüğü günden bir gün sonra doktora gitmiştik. Doktor göbeği degayet iyi demişti. Cuma yine gitcem göstereyim o zaman

Canim esine kizma baba hicbizaman anne gibi olamaz ki daha tam alisamadilar onlarda. Sen yine cok sanslisin kimisi hic ilgilenmiyomus.
Bebegininde karnina ayak altinazeytinyagiyla masaj yap nettende bakabilirsin. Karni sertse ve bacaklarini karnina cekip ıkınıp duruyosa gazdir o sabah bizimde vardi biraz masajdan sonra 3-4 kere buyuk tuvaletini yapti cok sıkıntıdaymis yavrum. Pişik olan yere yine zeytinyagi sür 2gunde geccek gor bak baska hicbisey surme kesinlikle tavsiye ederim zeytinyagi harika ama biraz ocakta yak onu asidini al. İnsallah dedikleim iyi gelir
Sagol canim dediklerini yapicam

Ya sorma canım o benimde Problemim , uyandırmak çok zor oluyor Uyanıyor ilk anne sütünü veriyorum iki gündür 20-30 Cc arası çıkıyor , sonra 20-30 Cc arası Mama veriyorum , arkasına mememi veriyorum ama cebelleşiyotyz emmiyor , bunu evirdim çevirdim , bazen hemen uyuyor , bazen 2 saat uyanık kalıyor eee ben şimdi 1 saatimi baz alacağım diyorum 2 saat uyutuyorum :))) orta yolu böyle buldum , Bazende uyumadığında 10-20 Cc arası mama yapıyorum , hala arabmaya devam edersede emziği veriyorum :))

Oyy iyi ugrasiyomussun sen de :))
Ben uyandirdim ama mumkun degil dudagini acmadi :))

Biz ilk besledigimiz saati baz alirsak acikmiyor henuz ya cunku beslemek cok uzun suruyor mama ver emdirmeye calis sut sag vs derken 2 saat suruyor ee 3 saatin 2 saati bitti bu cocuk nasil hemen aciksin

Ay ne zormus bebek bakimi:)

Kizlar bizde bugun 7 gunluk olduk. gobusumuzde dun dustu :anne: oglum artik daha uzun uyuyo bu gece en son 1de emzirdim yatti bidaha kalkmadi ben 4de uyandim aldim emzirmeye cslistim bikac kez cekti emdi 5 dk falan uykuya devam etti sut sagmistim 20 cc onu verdim. Sabah yine uyanmadi. Sizde uyku durmlari nasil :KK43: acaba sarilikmi oluyo dicem ama annemde artik sarilikmi kaldi 1 haftalik oldu diyo. Uyandigindada halsizligi yok gerci basini bile kaldiriyo minnak kedim ama uzun sure uyumasi dusunduruyo.. :uykucu:
40 ı çıkana kadar yani tıbben 6 hafta dolana kadar iki saatte ve gak guk dese bile emzirme tavsiye edilir .. 6 hafta sonrası tehlike geçer..

Kızlar göbeğimiz 8. Gün düşmüştü de. Ara sıra kanama oluyor. Badisi kan oluyor daha doğrusu. Sizlerinkinde de var mı?

Ya yeniden k vit iğnesi vurulması gerekiyor bu en ileri aşaması ya da doltor kibrit çöpü gibi vir şeyle müdahale edecek acı vermiyor.. Kontrolünde söylemen lazım. Bir dahaki kontrol ne zaman? Çok da geçirme..

Ya yeniden k vit iğnesi vurulması gerekiyor bu en ileri aşaması ya da doltor kibrit çöpü gibi vir şeyle müdahale edecek acı vermiyor.. Kontrolünde söylemen lazım. Bir dahaki kontrol ne zaman? Çok da geçirme..
Cuma günü götürcem canım sarılık için kontrole. Göbeği de gösteririm. Doktorumuz göbek bakım ilacı vermişti onunla her altını açtığımda siliyorum

Canim b
Benimki de seninki gıbı. Az içip doymadan uyuyo sonra hemen. Kalkio. Mama versek mj. Bi de nasıl versem biberona alismasın da istiorum. Bi de mama yi ne kadar versek. Çünkü benim meme yumuşak ve yaralı acıdıkca emzirmek istemiorum:KK43: :KK43:
Canim ben artik krizie girince mecbur veriyorum bugun simdilik bikez verdim. 2 saattir uyuyor hala kalkmadi kaldircam.bu arada benim de cok felaket gogus ucu yaralarim vsrdi kan oturmustu. Ayva cekirdegi haricinde hic bisey fayda etmedi. Aklinda bulunsun.

Canim ne dedi peki doktor ? Allah im hayirlisiyla bi kirklari cikaydi yavrularimizin.. Nasil duzene oturcak bilmiyorum. Azicik aglasin benim moral yerlerde. Icim parcalaniyo. Halbuki bebek bu aglar tabiki ama insan kendi evladi olunca mantigi devredisi oluyomus.
Tahliller temiz çıktı cnm çok şükür sicaktan olabilir dedi ben uyandırmak için işkence ediyorum resmen ağlamasıni bekliyorum mecbur açılması için :(

Canim ne dedi peki doktor ? Allah im hayirlisiyla bi kirklari cikaydi yavrularimizin.. Nasil duzene oturcak bilmiyorum. Azicik aglasin benim moral yerlerde. Icim parcalaniyo. Halbuki bebek bu aglar tabiki ama insan kendi evladi olunca mantigi devredisi oluyomus.

Canim gozun aydin bebegini kucagina almisin saglikla buyut insallah canim cok guzel duygudur :)))) kizmi erkekmi bebegin tatlim

Sezaryen olan kızlar agriniz var mı ben eğilip kalkarken dikkat etmedim kendime şimdi karın ve kasiklarima sancı giriyo sizde durumlar nasıl geçti ki agrilariniz?

annensenicoksevecek annensenicoksevecek canım bebeğine geçmiş olsun, en kısa sürede toparlanır evine döner inş

Sağol canım benim.İnşallah döneriz sağlıcakla. Sarılığı geçmiş şükür göbek bağı da düşecek az kalmis antibiyotik tedavisi görüyor 5 günmüş tedavi sureci. Cuma çıkacaz inşallah. Son 2 gün

Kızlar selam. Herkes iyidir umarım. Bebeği hastane olan arkadaşlarım inşallah bir an çıkar, evinize gelirsiniz. Dualarım sizinle. Biz de evde bakmakta zorlanıyoruz. Dün çok korktum. Emzirdim, üstüne mama verdim ve mamayı sanki hortumdan çıkar gibi ağzından burnundan kustu :KK43: Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Kendini hiç zorlamadan oldu ama. Sonrasında çok gaz çıkardı. Midesini mi üşüttü acaba? Annem midesini sarıp uyuttu. Sabah daha iyiydi. Ama 30 derece midesi sarılı, üstü çarşafla örtülü yatırılır mı çocuk? Ne yapacağımı şaşırdım :KK43:

Bu arada benim sütüm hala yetmiyor. 13. gündeyiz. Her gün artıyor çok şükür ama hala az. Emzirmeden gece uyanıp sağdığımdam toplam 60 ml sağabiliyorum. Bunun bebeği doyurması gerekir diye düşünüyorum ama 30-40 dk emzirdikten sonra hala açlıktan ağlıyor. Üstüne mama veriyorum, huzur içinde uyuyor. Artmaya devam eder mi sizce yoksa bugüne kadar gelen gelmeli miydi?

Allah tez zamanda sağlık versin inşallah. Biraz dişini sık canım. Bebeğin yanına gelecek ve rahatlıkla emzireceksin inşallah. Meme ucu yaraları çabuk kapanıyor.

Bizimki de çok zor tutuyor. Meme ağzının içinde nsaki yokmuş da arıyormuş gibi bağırarak kafasını sağa sola çeviriyor. Annem başından iterek tutturuyordu, ben de kızıyordum ama başka türlü olmuyor artık ben de hafifçe itiyorum. Sonra hazine bulmuş gibi tutuyor.

Aynen canım benimki de meme yokmuş gibi aranıyor halbuki ağzının içinde. Simdi göğüs ucu ile tutuyor. Hemşire kafasını iyice memene bastır ki tutsun dedi bastırmak lazimmis aslında doğru olan da bu. Sol göğüs ucum iyileşti de sağ tarafı fena o yüzden emziremiyorum ordan. İki çekip yorulup uyuyor uyandiramiyorum. Antibiyotik tedavisi gördüğü için sürekli uyuyor kuzum. O yüzden hemşireler mama veriyor artik.

Back
X