2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sezaryen olan kızlar agriniz var mı ben eğilip kalkarken dikkat etmedim kendime şimdi karın ve kasiklarima sancı giriyo sizde durumlar nasıl geçti ki agrilariniz?
Canım dinlen ve üşütme
Hava sıcakta olsa çorabını çıkarma
Bnim ağrım kalmadı diyebilirim
Sadece wc mi yaparken baskı oluyor bazen o kadar

Senin bebeğine ne oldu canım ben kaçırmışım. Çok geçmiş olsun, küvezde mi aldılar

Sarılık oldu ve göbek bağı enfeksiyon kaptı canım. Sarılığı geçirdiler ama göbek bağı enfeksiyonu için 5 gun antibiyotik tedavisi görmesi lazimmis bugün 3. Günümuz. Cuma çıkacaz inşallah canım.

Kizlar ben artik saat tutmuyorum emzirmek icin cok sık meme istiyor cunku. Eger cok uuzun uyursa o zaman kaldiriyorum. Gogus uclarim cok fena ya gecmedi hala :KK43:(
Ayniiiii bennn nn. .uyusa uyusun diom artık çünkü uyanikken hep meme istio hep huzursuz.

Sezaryen olan kızlar agriniz var mı ben eğilip kalkarken dikkat etmedim kendime şimdi karın ve kasiklarima sancı giriyo sizde durumlar nasıl geçti ki agrilariniz?
YA benim geçmedi geçmio gececek giibi değil . Her anım hani bebemi rahat tutamadikca. Karnım komple uyusuk ve sisko asılmış gibi acıdıkca neden sezeryan oldum né salağim deyip deyip ağlıyorum bazen . Hala parol yutuyorum. 22 .gün bugün. Sağa sola dönmek bile zor

Kızlar göbeğimiz 8. Gün düşmüştü de. Ara sıra kanama oluyor. Badisi kan oluyor daha doğrusu. Sizlerinkinde de var mı?
Canim bizimki 10.gun dustu ama ustunde biraz parca vardi senin dedigin gibi badisi kan oluyodu leke leke alkolden surmeye devam ettim bikac gune oda dustu 22.gunde falan dustu suanda gayet iyi bembeyaz

Kizlar ben artik saat tutmuyorum emzirmek icin cok sık meme istiyor cunku. Eger cok uuzun uyursa o zaman kaldiriyorum. Gogus uclarim cok fena ya gecmedi hala :KK43:(
Canim ayva cekirdegi bul bi sekilde. Inan ne denediysem gecmedi. Iki uc gun idare edip emzirme sagip bi sekilde ver iyilessinler.

Canimmm cok sagol oglum oldu :) seninkiler kiz dimi ikiside bakmistim hayirli olsun sanada
Evet canim ikiside kiz cok sukur rabbim gonlumdekini nasip etti sen ve slvester ikisine erkek dediniz bende teori tutmadi cok sukur rabbime saglikla buyut pasayi canim ...

Kizlar yaa ben bu lohusaliktan cok sıkıldım. Bi an once 40 miz ciksin istiyorum yaa. Depresyona ramak kaldi
Ben kendimi o kadar bakımsız yaşlı hissediyorum ki
Kendime baksam dışarı çıkmıyorum
Kızımla ilgileniyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum
Annem çoğunlukla ilgilendiği halde böyleyim kendi evine gidince napacağım bilmiyorum..

Ben kendimi o kadar bakımsız yaşlı hissediyorum ki
Kendime baksam dışarı çıkmıyorum
Kızımla ilgileniyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum
Annem çoğunlukla ilgilendiği halde böyleyim kendi evine gidince napacağım bilmiyorum..
Ayni durumdayiz yaa.. Annem gidince napacaz diye dusunup duruyorum. Moralim cok bozuluyor ya bide herseye.

Doğumuyla barışmayan anneler, doğum anında kalan anneler daha agresif sabırsız saldırgan ve mutsuz oluypr. Lphusa depresyonuna yatkın oluyorlar..
9ay 9ay ve vorones vorones
İkiniz de sezaryan oldunuz. Biriniz tercih ettiniz biri istemiyordu. Ama buna takılmak sizi üzmekten başka bir şey yapmaz. Bebekleriniz yanınızda ve sağlıklılar. Sizler de dokuz ay boyunca bunun için dua ettiniz. Acısız bir doğum ya da normal doğum için vs değil...
Doğum olayı geride kaldığı gibi acılar da geçecek bebeğinize odaklanın:) mutlu olun:)

Ayni durumdayiz yaa.. Annem gidince napacaz diye dusunup duruyorum. Moralim cok bozuluyor ya bide herseye.
Ben dé sizin gibiyim..Bugün dışarı cikacaktik. Dolaptan ne giydiysem. Sığmadım içine. Ağrıyan bi koca göbekle çok zavallı hissettim kendimi. Tek tesellim 1 ay geçsin öyle egzersiz ve diyet é baslayayim dedim. Lohusa psikolojisi ben de de var dokunsan ağlıyorum. EşiniZe sarılıp uyumayı deneyin kızlar . Kıyafetleriniz ı değiştirin evde ara ara. Pijamalarla durmayın. Aynaya da cok bakmayın derim . ;)
Bu arada benim de annem 2 gündur gitti .daha mı iyi oldu ne kendime kaldım daha bi güven gelio yapâbiliriz! !! Bu yavruları biz getirdik rabbim hep yanimizda

Back
X